Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. לקראת קניה של 7 מקומות. אני נוטה לניסן אישתי רוצה מיצובישי. כל חוות הדעת שקראתי כולם נטו לכיוון הניסן. (מנוע דיזל עדיף , צריכת דלק עדיפה, התנהגות , כוח וכו). את השוק של המיצובישי אני לא מכיר. השוק של ניסן להבנתי מאוד גמיש. אני יכול לרכוש למשל שנתון 2018 דיזל 1.6 באזור 80 ומשהו. 

השאלות שלי הן

איזה רכב עדיף ? מישהו מכיר את השוק של המיצובישי? הבנתי שיש להם שוק טוב. השאלה כמה הפחתה אפשר להגיע ממחירון. 

אשמח לכל מידע שיעזור לי לגבש החלטה. 

תודה לכולם.

אני מכיר את שאר האופציות של 7 מקומות אבל להבנתי אלו 2 המועמדות הכי טובות. 

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא רשמת כמה הרכב צפוי לנסוע בשנה ואיפה בעיקר ( בעיר פקוקה/ כבישים פתוחים).

השוק של מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות חזק, רכבים טובים נמכרים מעל המחירון,  לא בצורה מוגזמת כמו טויוטה פריוס פלוס,  למשל, אבל קצת מעל.

פוטנציאל לאמינות גבוהה יותר לאאוטלנדר, גם מול ניסאן עם מנוע דיזל.

בטח כאשר מבלים הרבה בפקקים. 

סיבה טובה להעדיף את אאוטלנדר במקרה שלך - אשתך רוצה מיצובישי. 

אני איתה. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אאוטלנדר בלי לחשוב פעמיים. הדיזל של האקסטרייל לא חסכוני, והאמינות - לא משהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...