Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח תמיד שווה, נגיד וחסכת את ה 1,800 שקל תוספת, ובחניה הייתה מדרכה גבוהה שפגעה בפגוש. 

כמה יעלה לך פגוש + עבודה + ירידת ערך ? 

הרבה מעל 1,800 ש"ח. 

במקרה השבוע הלכתי לתקן 2 פגושים + צבע אצל פחח באיכות טובה ושילמתי 3,000 ש"ח. 

על רכב שעולה 38,000 ש"ח. 

לשיקולך. 

פורסם
לפני 34 דקות, חולה רכב#1 כתב:

מקרה השבוע הלכתי לתקן 2 פגושים

דווקא לא דוגמה טובה כל כך, בהנחה שאתה לא מתקן פגושים פעם בשנה.

בשנתיים ביטוח כבר עולה לך יותר, שלא לדבר על הפסד הנחת היעדר תביעות שתייקר את הפרמיה של השנה הבאה.

כבר היו כאן כמה דיונים בנושא של האם בכלל משתלם לתבוע מהמקיף כל מיני תיקונים קטנים.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, חולה רכב#1 כתב:

ביטוח תמיד שווה

אם זה היה נכון חברות הביטוח לא היו קיימות.

ביטוח כמעט אף פעם לא שווה.

הכל בנוי ככה שבשיפשופים הקטנים שאופייניים לנהג חדש, בכלל לא שווה להפעיל את הביטוח בגלל השתתפות עצמית וייקור פרמיה בעתיד.

נוסף לזה הסיפור שכשיש נזק רציני אתה עוד צריך להתווכח איתם על השמאות, מקור החלפים ואיכות העבודה.

ביטוח "שווה" רק במקרה אובדן מוחלט של הרכב. וגם אז לא תקבל את ערכו האמיתי אם הוא מטופל ומתוחזק נכון, כי רכב שתקנה במקומו ידרוש יישור קו והשקעה.

כל אחד פה שכותב אני כן הייתי מבטח, אני לא הייתי מבטח - זה בכלל לא משנה לגבי ההחלטה של פות"ש כי רק הוא יודע מה המשמעות של הנזק, איך אובדן מוחלט של הרכב מתיישב עם מצבו הפיננסי, כמו שכתבתי בתגובתי הראשונה.

אני מעל 20 שנה נוסע עם ביטוח צד ג' בלבד, כאשר בהצעת ביטוח האחרונה שעשיתי ההפרש היה כ3500 שח שנתי.

תאונה עצמית אחת תיקנתי על חשבוני וההוצאות היו כ10000 ש"ח.

מעבר לכך יש קצת טירחה יומיומית של למגן את הרכב בחניה.

עכשיו תעשה חשבון מה "שווה".

באותה תקופה ברכב השני בבית יש ביטוח מקיף על חשבון העבודה, לא היה לזה שום שימוש כמו אצל רוב הנהגים.

עריכה: נזכרתי שלפני 12 שנה עשיתי שטות וקניתי רכב ב155000 שח. היה מבוטח במקיף על חשבון העבודה, והצלחתי לגרום לו נזק של 45000 שח. 30000 תיקון 15000 ירידת ערך. אז במקרה ההוא זה כן היה משתלם..

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • רעיון טוב! 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הבעיה ברכבים היותר חדשים (שחלקם כבר לא כל כך חדשים) היא שיש רכיבים מאוד יקרים שיכולים להיפגע גם בתאונת פגוש קלה.

אני תמיד מביא כדוגמא - קיה נירו 2018 שבתאונת פגוש קלה, כזו שרואים רק תזוזה קלה בפגוש. אבל היתה פגיעה ברדאר הקדמי שעלה 8000 ש"ח...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לפי הגדרה במקרה אבדן מוחלט, אבדן מוחלט להלכה או גניבה משלמים מחירון משוקלל. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...