Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני מתחדש ברכב שעלה לי לא מעט כסף ואני רוצה לשמור עליו.. בעקבות תאונה שלא הייתי אשם בה בכלל שמבוגרת נכנסה בי ברמזור אדום סיפור ארוך לא ניכנס לזה בסופו של דבר לא קיבלתי כלום ואם הייתה מצלמה קדמית ואחורית זה היה משנה הרבה דברים לטובתי, אז אני מחפש המלצה למצלמה קדמית ואחורית **שתצלם גם כשהרכב חונה** שתצלם ב4K לפחות ושלא יהיה משהו זול אני אותה משהו איכותי שיצלם כל דבר ושיהיה ברור ומצידי אני מוכן גם להשקיע 1000 שקל רק שיהיה משהו לא פחות ממצוין שיהיה של חברה מוביהל ושבוודאות יצלם לי ולא יתפספס ושיהיה לי גם גישה לקבצים האלה עם נוחות. לא מוכן להתפשר על שיאומי ודגמים מעלי אקספרס וכאלה מחפש משהו ברמה זה העורך דין שלי תודה לעוזרים !!

ועוד משהו, אם אני רוצה לעשות מין ״איתוראן״ לרכב אני יכול לדחוף אייר טאג בתוך הרכב ?

פורסם
לפני שעתיים, אברהם א כתב:

לדעתי גם אליאקספרס טוב

זה מעולה

תתיעץ עם עוד חברים,

יש דברים מסויימים שגם באליאקספרס יש מוצרים מעולים, מצלמות רכב זה אחד מהם,

היא מצלמת קדימה אחורה ובחניה ?

פורסם

יש חשיבות למצלמה איכותית אבל גם לאיכות ההתקנה (התקנה יפה של החיווט במקום נסתר ומסודר, חיבור תקין למתח הרכב, מצב חניה וכו).

אם הרכב חדש ויקר הייתי שוקל לא להתקין בעצמי אלא אצל מתקין מקצועי. בתקציב שלך סביר להניח שתוכל להכניס גם התקנה וגם מצלמה.

במקרה כזה עדיף לדעתי לא לקנות לבד את המצלמה ולחסוך כמה גרושים אלא לקנות מצלמה מהמתקין עצמו. מצלמה שהמתקין מכיר מניסיון והוא ממליץ עליה.

כך תקבל גם אחריות על המצלמה בארץ, גם לא תתקין משהו שאין לך ניסיון אתו וגם תוכל לקבל חוות דעת ממקור ראשון.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Nexus1127 כתב:

היא מצלמת קדימה אחורה ובחניה ?

כן,

עם הקיט הזה Z60 Pro Dual nHw

לדעתי תקנה בחצי מחיר באלי אקספרס ותשלם למתקין כאן בארץ,

תתיעץ עם מתקין אם זה מצלמה שמתאימה לך, לדעתי בהחלט, זה אחת המצלמות הטובות של חברה טובה מאוד,

זה הפרטים בארץ

https://www.ddpai.co.il/חנות/z60-dual-pro

המצלמה האחורית לא 4K

עריכה אחרונה על ידי אברהם א
פורסם (נערך)

לגבי המצלמה:

יש מישהו שקנה מצלמה בשם BlackVue שטוענים שהיא הכי טובה/בין הטובות.

אתה יכול לקרוא בפוסט

פה

וחוץ מזה, יש בפורום זה פוסט ייעודי למצלמות.

פה

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי ntd

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...