Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גלקסי S22

החלפתי אותו לגלקסי S25 אולטרה 

מסתבר שיש בעיה מוכרת בגיבוי של הוואטסאפ, אחרי אינספור ניסיונות, כולל גיבוי במספר חשבונות, פעם אחר פעם שחזור הנתונים בטלפון החדש היה נכשל.

קראתי קצת בכל מיני פורומים, מסתבר שזה משהו די נפוץ, והפתרון זה לעשות ריסטרט לטלפון כששחזור הנתונים מגיע ל 99 אחוז.

זה באמת הצליח - השיחות עברו לטלפון החדש, אבל ללא המדיה.

יש לי עכשיו מלא קבצי מדיה (תמונות/סרטונים וכו) תקולים בטלפון החדש.

אני מנסה למצוא דרך הגיונית להעתיק את תיקיית המדיה מהטלפון הישן לחדש.

בנתיים העברתי אותה למחשב, אבל תהליך ההעברה מהמחשב לטלפון החדש לוקח מלאאאא זמן, השארתי אותו כל הלילה והעביר חלק קטן (גודל התיקיה כ 12GB).

למישהו יש פתרון יצירתי איך להעביר את תיקיית המדיה לטלפון החדש כדי להחליף את הקבצים הפגומים?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אפשר להעביר דרך טלגרם (סינכרון מלא מחשב-מכשיר).

אבל הייתי מנסה להבין איפה הבעיה - זה לא תקין שמעביר כל כך לאט (צריך לבודד את זה - הכבל במחשב או במכשיר אחר)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שהבנתי - היה באג בגיבוי, משהו בתיאום בין הסנכרון של גוגל לגיבוי של וואטסאפ.

הפיתרון (כנראה מאוחר מידי בשבילך אבל אם מישהו אחר קורא) -

למחוק את הגיבוי מהגוגל דרייב, ואז לגבות מחדש מהטלפון הישן.

פורסם

לא מאוחר מדי כי אני תמיד יכול לאפס את הטלפון החדש ולהפעיל את הגיבוי מהטלפון הישן

אבל זה לא עוזר, כאמור ניסיתי אפילו לגבות למייל חדש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני כשעה, `Infinity כתב:

לא מאוחר מדי כי אני תמיד יכול לאפס את הטלפון החדש ולהפעיל את הגיבוי מהטלפון הישן

רק אם עדיין לא נעשה גיבוי אוטומטי לרשת מהטלפון החדש. אפשר לראות בהגדרות של ווטסאפ מתי היה הגיבוי. 

לפני 12 דקות, Haim_gds כתב:

ד"א, אם אתה עובד עם שני טלפונים של סמסונג אתה יכול להשתמש בתוכנה הספציפית שלהם להעתקה בין מכשירי סמסונג בשם Smart Switch.

נכון אבל כדאי להחריג את ווטסאפ כי בד"כ הגיבוי עובד טוב ואז אין טעם שיהיו תמונות כפולות. 

פורסם (נערך)

הטלפון הישן עדיין מחזיק את כל התמונות בצורה תקינה?

אם כן, עצור הכול, אפס את המכשיר החדש ותעביר את כל המידע ביקום באמצעות smart switch, בחיבור ישיר של כבל או דרך ה-wifi. דרך הכבל אפשר להעביר עשרות ג'יגה בדקות.

העברתי בהצלחה כמה סמסונגים ככה.

עריכה:

לעתים קרובות הגיבוי של ווצאפ כושל באחד מ-70 השלבים שבדרך, לא משנה כמה אתה נחמד אליו ועושה הכול לפי הספר, אין לי בשורה בנושא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

הטלפון הישן עדיין מחזיק את כל התמונות בצורה תקינה?

אם כן, עצור הכול, אפס את המכשיר החדש ותעביר את כל המידע ביקום באמצעות smart switch, בחיבור ישיר של כבל או דרך ה-wifi. דרך הכבל אפשר להעביר עשרות ג'יגה בדקות.

העברתי בהצלחה כמה סמסונגים ככה.

עריכה:

לעתים קרובות הגיבוי של ווצאפ כושל באחד מ-70 השלבים שבדרך, לא משנה כמה אתה נחמד אליו ועושה הכול לפי הספר, אין לי בשורה בנושא.

כושל דרך ה smartswitch ? או דרך הגיבוי של הווטץאפ? מה עדיף לוואטץאפ?

לפני 47 דקות, ArikB כתב:

עבד לי מצוין בהעברה מ- lg לסמסונג. 

לפי האתר אפשר להעביר לסמסונג מכל טלפון

אבל לאי אפשר לשלוח מסמסונג לטלפון אחר. יש גם את האפליקציה mi mover של שיאומי

פורסם

תודה לכולם!! 

הסדר עם ה SMART SWITCH

איך שחיברתי בין שני הטלפונים ישר נתן לי את האופציה להעביר את תיקיית התמונות של הווטאסאפ כי זה התיקייה היחידה שלא אוחזרה.

לקחת כמה דקות בודדות והסתדר.

בעיה שאי אפשר לסמוך על הגיבוי של הוואטסאפ

ועוד יותר בעיה שאין לי גישה לגיבוי שלי (!!) של הוואטסאפ בגוגל דרייב שלי (!!)

הקובץ נמצא בדרייב, אני רואה אותו, אני נוגע בו, אבל לא אי אפשר לעשות איתו כלום.

• מעניין 1

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...