Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח להמלצה על מגביר טווח WIFI

Jack457

פוסטים מומלצים

מחשב נוסף לבית, מתלוננים שהוויפיי לא חזק. (אולי בעיה במחשב עצמו? לפטופ בסיסי של לנובו).

למישהו יש ניסיון טוב עם מוצר מוכח? לא מחפש לחסוך כסף, רוצה כיסוי כמו שצריך.

היה לי פעם מגביר טווח זול של שיאומי שלא עשה כלום חוץ מלצרוך חשמל.

תודה! 

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי בבית 2 יחידות mesh של Deco.

פתר לי את כל בעיות הקליטה. כולל בממד.  אצלי זו דירת חמישה חדרים סטנדרטית. לבתים יותר גדולים אפשר להוסיף עוד יחידות.

• אהבתי 3

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין קשת קווי ביתית האם יש לך קווי נחושת כלשהם שיכולים לשמש לפרישת  רשת או צנרת שיכולה לשמש לקו רשת? זו תהיה השקעה ראשונית שממנה תהנו לאורך שנים.

יש לך moca של חברת הטלוויזיה? אם כן המתאם יכול לשמש כנקודת גישה במחיר סמלי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתאמי מוקה קניתי לפני שנים מאמזון ושימשו אותי כמה שנים. לא רואה טעם בתשלום לספקים.

חוץ מזה שהיום האינטרנט האלחוטי יותר ממספיק לבית של המשפחה הממוצעת. אין לי אף חיבור קווי בבית. טלויזיות ומחשבים ושאר אביזרים חכמים והכל על ווייפי.

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 33 דקות, sperial כתב:

אם אין קשת קווי ביתית האם יש לך קווי נחושת כלשהם שיכולים לשמש לפרישת  רשת או צנרת שיכולה לשמש לקו רשת? זו תהיה השקעה ראשונית שממנה תהנו לאורך שנים.

יש לך moca של חברת הטלוויזיה? אם כן המתאם יכול לשמש כנקודת גישה במחיר סמלי.

בית יחסית ישן, מניח שיש קווי טלפון בחלק מהקירות, שלא בשימוש. יש 2-3 שקעים של טלפון. 

שאר המילים שכתבת לא הבנתי... 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני להפך - בשיפוץ לפני 12 שנה הכנסתי רשת עם חיבור בכל חדר, ואילו הייתי משפץ היום זה היה שני חיבורים (על חשבון הקואקס שהיום מיותם). חלק מהכבלים החלפתי בעצמי בגלל עבודה לא מקצועית של המתקין. אין בכלל מה להשוות, החיבורים הקוויים יותר יציבים מהאלחוטיים, למרות שיש לי נתב ועוד 3 נקודות גישה, שכולן מחוברות לנתב באופן קווי. יש איזה מחשבה על החלפת הקואקס לכבל רשת ב-2-3 נקודות אבל עדיין אין מוטיבציה לביצוע.

@Jack457 יש טכנולוגיה שקרויה HPNA להעברת דאטה על קווי טלפון. השתמשתי בגלגול מוקדם שלה לפני 20 שנה (אז שווקה על ידי בזק). אני לא יודע האם הנתב והמתאמים הדרושים עדיין משווקים. אבל אם יש חוטי טלפון יש גם צנרת, אז יש פוטנציאל להשחיל כבל. במיוחד אם יש לך איזור מרוחק או מבודד על ידי בטון מזויין כמו ממ״ד.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, sperial כתב:

החיבורים הקוויים יותר יציבים מהאלחוטיים

במה זה בא לידי ביטוי בפועל בחיי היום יום אצלך בבית?

יש לי ארבע טלוויזיות, מחשב גיימינג של הבן הצעיר, כמה מחשבים ניידים ועוד. לא נתקל בבעיות של חוסר יציבות.

למה לשלוח בן אדם להשחיל חוטים ולהתקין כל מני מתאמים, כשב500-600 שקל הוא פותר את הבעיה בלי ההתעסקות הזו?

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לא המגדילי טווח בשקל. Mesh או כלום

אני משתמש בeero ומבסוט על המוצר 

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת יציבות - כמות הניתוקים. אבל השאלה היותר חשובה ששאלתי טרם נענתה - מה הטווח והתווך שצריך לעבור. וחוץ מזה, אם הנחושת קיימת כדאי לבדוק האם היא שמישה, הן מבחינת רציפות והן מבחינת הטכנולוגיה.

לי יש בבית פינות עם כיסוי בעייתי, לא מזמן הוספתי נקודת גישה (מחוברת לרכזת הקו פיזי) כדי לכסות איזור כזה, עכשיו נותרו רק 1-2 נקודות לא משמעותיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

MESH מחברה מוכרת כמו TP-LINK פותר את הבעיה. לבית גדול אפילו 3 מכשירים והבית מרושת היטב.

נקודת גישה 3 יחידות דגם Tp-link Deco M4 Mesh בצבע לבן - מחסני חשמל

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קניתי 2 יחידות של TP-LINK Deco M4 (כזה), עושה עבודה מצוינת אין ניתוקים או נפילות.

ההפעלה הראשונית גם ממש נוחה כי יש אפליקציה ידידותית שעושה את רוב העבודה בשבילך.

• אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי תודה לכולם. הזמנתי את מה שהומלץ כאן, יגיע אי"ה תוך יום יומיים ואדווח.

רק שאלה -- זה מתחבר לראוטר הראשי אם אני מבין -- אפשר להמשיך להתחבר לראוטר או שה MESH "גונב" את הרשת? האם למעשה נוצרות 2 רשתות שונות? כי בחלק של הבית שהראוטר עובד, הוא מצוין. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...