Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 56 דקות, Pavlik כתב:

כנראה ידני - אכן.

לא עדיף לטפל בבעיות של הרכב שאתה כבר מכיר ולהמשיך להנות ממנו?

אני רוצה אבל אני מתעצל להכניס את הרכב למוסך ולא רוצה לשלם את המחיר.. מוסך אחד אמר לי הלכה משאבת הגה (חשמלית) ולא הלכתי לעוד מוסכים.

לשפץ אותה אמרו לי לא בא בחשבון וחדשה זה מחיר אסטרונומי ומשומשת היו שני מוסכים שניסו לחפש והתייאשו מלמצוא..

עכשיו אני פנוי יותר באמת חשבתי להתעסק עם זה אחרי החג, אלך לעוד מוסכים. בסוף אני לא רוצה להוציא יותר מהשווי של הרכב...

פורסם

הכי שווה לך לרכוש עצמאית רכב אחר מיד 2, ולאחר מכן למכור את הרכב שלך ביד2, בכל מחיר שהוא. עדיף עם טסט - יימכר מהר יותר

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 53 דקות, peck כתב:

אני רוצה אבל אני מתעצל להכניס את הרכב למוסך ולא רוצה לשלם את המחיר.. מוסך אחד אמר לי הלכה משאבת הגה (חשמלית) ולא הלכתי לעוד מוסכים.

לשפץ אותה אמרו לי לא בא בחשבון וחדשה זה מחיר אסטרונומי ומשומשת היו שני מוסכים שניסו לחפש והתייאשו מלמצוא..

עכשיו אני פנוי יותר באמת חשבתי להתעסק עם זה אחרי החג, אלך לעוד מוסכים. בסוף אני לא רוצה להוציא יותר מהשווי של הרכב...

זורק רעיון, 

הרי על הרכב לא תקבל הרבה, ומצד שני הוא רכב נחמד ודי מיוחד. למה שלא תתנסה עליו במכונאות ותטפל לבד? 

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה בעניין של לתקן את הרכב, הייתי מתייעץ עם מוסך רון בת"א. זה כנראה לא יהיה זול- אבל כמעט בטוח שהרכב ייצא תקין.

או לקנות כזו נוספת ולהתחיל לעבוד בעצמך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני שעתיים, topop כתב:

זורק רעיון, 

הרי על הרכב לא תקבל הרבה, ומצד שני הוא רכב נחמד ודי מיוחד. למה שלא תתנסה עליו במכונאות ותטפל לבד? 

אהבתי

גם יש לי זמן. אלך למוסך קטן שהמליצו לי עליו נראה איך יוכל לעזור לי במה ובנוסף אתחיל להבין ולהתעסק בעצמי גם.

• רעיון טוב! 2
פורסם

משאבת ההגה הזו לא אמורה להיות נדירה. אפשר אולי לבדוק באתרים באירופה. בטוח יש פה כמה חברים שיודעים להזמין את החלק הנ''ל מאתרי חלפים מחו''ל. בהצלחה. 

פורסם

המוסכים שחיפשתי לא מצאו...

המשאבה לא ניתנת לשיפוץ (ככה טענו, משאבה חשמלית) ומשומשות מצאו כמה לא תואמות..

הוא אמר לי חדשה להזמין עולה 3,600 ש''ח לא כולל מע''מ ועבודה.. לא רלוונטי..

אם יש אתרים שיכולים לספק לי את הסחורה במחיר אטרקטיבי מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד

פורסם
בתאריך 21.10.2024 בשעה 17:57, peck כתב:

אהלן,

הרכב שלי בלי הגה כוח (נהרסה משאבת הגה (ככה המוסך שהבאתי לו טוען ואז התייאשתי ולא טיפלתי בו בכלל))

בלי כרית אויר של הכיסא של ליד הנהג (כל השאר תקינות)

בלי חגורה למושב לשליד הנהג

כל הפלסטיקה שמסביב להגה מפורקת/שבורה

ובלאי טבעי כמובן (2005 סה"כ, לא צעיר)

אם אני אצליח למכור אותו כרגע ב3k אני מבסוט.

דוד שלי אמר לי שיתנו עליו בטרייד אין מחירון. מחירון 6k לפי מחירון יצחק לוי. נשמע לי מפוקפק שיתנו מחיר מחירון וגם אם אני אמכור אותו לא בטוח אני ארצה לקנות רכב אחר אבל אם באמת יתנו לי מעבר ל3k אני אעשה משחק ואחליף בטרייד אין ואמכור את מה שיתנו לי במחיר שמכרו לי ואז באמת ארוויח עליו יותר מ3k...

השאלה לפי מה באמת הטרייד אין נותן מחיר והאם שווה לי להתעסק בזה..

מישהו יכול לתת לי עצה מנסיונו בטרייד אין איך המערכת הזו עובדת?

גלעד

תציע לדוד שלך לקנות ב 4 . שהוא ילך לטרייד, יתן אותו ב 6 ויעשה את ה 2000 הכי קלים שעשה בחיים שלו.

טרייד ישאיר לעצמו בסביבות 20% משווי השוקשל הרכב וכמה שהרכב שווה פחות ככה ישאיר לעצמו יותר. הוא צריך לאחסן ולטפל ברכב שלך וזה עולה ואחרי כל זה הוא צריך גם להרויח.

על הרכב שלך לפי התיאור הוא יוסיף לך אלפייה על מחיר הרכב שתיקח לעומת רכישה בלי טרייד.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

תציע לדוד שלך לקנות ב 4 . שהוא ילך לטרייד, יתן אותו ב 6 ויעשה את ה 2000 הכי קלים שעשה בחיים שלו.

אגב, חודש לפני זה הוא עשה טרייד אין.. הייתי צריך לנסות להוסיף לבדוק...

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

על הרכב שלך לפי התיאור הוא יוסיף לך אלפייה על מחיר הרכב שתיקח לעומת רכישה בלי טרייד.

לפי מה שהבנתי מהשיח פה יתן לי 5k ויוסיף עוד 4k על הרכב לרכישה.. הבנתי שאני לא אצא עם רווח.. 

פורסם
בתאריך 23.10.2024 בשעה 19:06, peck כתב:

המוסכים שחיפשתי לא מצאו...

המשאבה לא ניתנת לשיפוץ (ככה טענו, משאבה חשמלית) ומשומשות מצאו כמה לא תואמות..

הוא אמר לי חדשה להזמין עולה 3,600 ש''ח לא כולל מע''מ ועבודה.. לא רלוונטי..

אם יש אתרים שיכולים לספק לי את הסחורה במחיר אטרקטיבי מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור אודה לו מאוד

לא מכיר כ"כ אתרי חלפים חוץ cars245. 

אולי תריץ בגוגל את המק"ט של המשאבה ותחזור להתייעץ פה אם האתר אמין?

פורסם (נערך)

קח את האוטו לקרית שמונה ותתפלל שיפול עליו טיל ואז תקבל ממס רכוש את הכסף שהאוטו שווה

עריכה אחרונה על ידי אבי 526
  • מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...