Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Stangg כתב:

לא חושב שהייתי מחפש לחסוך עד כדי כך על מוצר כזה. 

אני לא אמיץ מספיק. 

אין שום סיכוי שבעולם שהייתי עושה דבר כזה, כמוך.

על סוללת גיבוי רגילה של 20,000mAh בלי יכולות להיות בוסטר אני חושד ב 76 ש"ח, אז על בוסטר.. 

ממליץ להשקיע פי 2 ולקנות UTRAI לפחות, או משהו כזה.

במבצעים של הבלאק פריידי אפילו זה יצא פחות מפי 2.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

חבר הביא לי בוסטר שנקנה בדואר לפני כשנתיים, פעל יפה עד לאחרונה, הפסיק לתפקד למרות שמראה שנטען.

image.png.1e1942bd720a50a901946bb7d634c652.pngimage.png.d4aac8273b2a9f62a0141982ab478466.png 

כשאני מנתק מטעינה, לוחץ על כפתור ההפעלה המכשיר כבה(לא מפעיל אפילו את הלד) , התצוגה כבויה. כאשר מחבר לטעינה שוב, מראה 3% ואז ״נטען״ תוך פחות מדקה ל 100% .  מודד שמחובר למוצא מראה מתח של 10 וולט.

רגע לפני שמושלך לפח המיחזור של פסולת אלקטרונית, עצות על מנת לוודא מוות או שיטה להחיות.

יש לי ״מחייה מצברים״ (פועל מצויין, החיה כבר כמה מצברים)  ניתן לחבר לפורט של ה 12 וולט (לא רוצה לנסות עדיין) האם מישהו ניסה?

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נשמע שהסוללה נגמרה את הקריירה.

זהירות עם מחיה מצברים. זאת סוללת ליתיום. היא יודעת לעשות מופע פירוטכניקה שהיא לא מרוצה מההתעסקות איתה 

• רעיון טוב! 3

.

פורסם
לפני 9 שעות, zaf כתב:

כשאני מנתק מטעינה, לוחץ על כפתור ההפעלה המכשיר כבה(לא מפעיל אפילו את הלד) , התצוגה כבויה. כאשר מחבר לטעינה שוב, מראה 3% ואז ״נטען״ תוך פחות מדקה ל 100% .  מודד שמחובר למוצא מראה מתח של 10 וולט.

רגע לפני שמושלך לפח המיחזור של פסולת אלקטרונית, עצות על מנת לוודא מוות או שיטה להחיות.

@elik0

פורסם
לפני 11 שעות, zaf כתב:

יש לי ״מחייה מצברים״ (פועל מצויין, החיה כבר כמה מצברים)  ניתן לחבר לפורט של ה 12 וולט (לא רוצה לנסות עדיין) האם מישהו ניסה?

אני ממש לא מבין בזה יותר מדי, אבל סליחה, מה הקשר בין בוסטר סיני שוקי-בזוקי עם סוללות ליתיום למטען מצברים?...

פורסם

הילד ביקש לראות "סמי הכבאי" אז אבא'לה מכין מופע חי...

ברצינות - רעיון מסוכן ומטומטם, עצור מיד.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 שעות, DAHUJI כתב:

אני ממש לא מבין בזה יותר מדי, אבל סליחה, מה הקשר בין בוסטר סיני שוקי-בזוקי עם סוללות ליתיום למטען מצברים?...

נשמע שאתה מבין מצוין...

פות"ש, מצא את מחזור האלקטרוניקה הקרוב והזמן יוטראי חדש. 

• רעיון טוב! 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

תודה, הושלך למיחזור. ההמלצה הועברה לחבר שמסר לי את המכשיר לבדיקה/תיקון.

utrai נראה כרכישה טובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 43 דקות, zaf כתב:

utrai נראה כרכישה טובה.

לא אכזב אותי ב-3 התנעות רכב שונות

המכשיר בן שנתיים כמעט וישב בבגאז' קבוע בקייס Fire proof מעליאקספרס, 

סוללה יורדת מ 95% ל 75% תוך 3 חודשים בערך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מהדורת 2025:

עם כל החיבה שלי לערוץ, בשנים האחרונות אני מרגיש שהוא מתעסק יותר מדי במוצרי מדבקה שברור לחלוטין שלא יהיו שם בעוד חצי שנה, במקום להשוות מותגים קצת יותר רציניים (כולל סיניים) ובעלי ערך. 

בכל אופן, השנה יש כמה מתחרים לא שגרתיים שמשתמשים בסוללת מברגה וכמובן נכשלים חרוצות. הנוקו (לבעלי ממון) מנצח כרגיל, ויש כמה מכשירים עם VFM לא רע - כולל אחד משולב מדחס. 

שמות המותגים רלוונטיים בעיקר לשוק האמריקאי, אבל אני מניח שניתן למצוא את מקביליהם בעליאקספרס לפי מראה, מחיר ומפרט. 

נ.ב. אולי הגיע הזמן לאחד עם השרשור השכן? 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 2
פורסם
בתאריך 31.10.2025 בשעה 14:30, Jack457 כתב:

יש לך בפוקס לינק? או איך קוראים לזה? extension משהו?

יש לך כל מיני כבלים כאלו ארוכים.

אבל צריך לשים לב שאלו בלי הגנה, אולי יש באלי אקספרס גם עם הגנה לכבלים הארוכים.

אגב לא בדקתי מה עובי הכבל, כדאי לקרוא בעמוד המוצר לפני הרכישה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...