Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מעוניין להחליף פילטר דלק ולא מצליח למצוא ברשת איפה המיקום שלו ברכב. אשמח לעזרה 

תודה רבה 

נ.ב אם יש למישהו מקט מדוייק שלו או קישור לרכישה מחול אשמח גם 

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, משה63 כתב:

היי.

מעוניין להחליף פילטר דלק ולא מצליח למצוא ברשת איפה המיקום שלו ברכב. אשמח לעזרה 

תודה רבה 

נ.ב אם יש למישהו מקט מדוייק שלו או קישור לרכישה מחול אשמח גם 

לפי הנחיות הייצרן אין צורך להחליף פילטר דלק ברכבך אלא רק במידה ונמדד לחץ נמוך או ספיקה נמוכים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה. לגבי מושב אחורי לא ממש הצלחתי לפרק אותו יש שם איזה נעילה לא ברורה אנסב שוב. הסיבה שאני רוצה להחליך היא שהרכב מגמגם לעיתים וצריכת דלק גבוהה מאוד וקראתי באחד השרשורים שמישהו החליף את הפילטר וזה שיפר משמעותית את הצריכה, האמת שלא הכי מבין את ההגיון שהפילטר דלק קשור לצריכה אבל לנסות להחליף לא יזיק

פורסם

אין פילטר קו ברכב הזה יש רישתית בכניסה למשאבה שזה הפילטר הכול בתוך המיכל דלק ואין גישה מלמעלה לגישה יש להוריד מיכל דלק

אם יש בעייה בצריכת דלק היא לא משם .

חיים יוד

• אהבתי 2
פורסם
לפני 10 שעות, משה63 כתב:

תודה רבה. לגבי מושב אחורי לא ממש הצלחתי לפרק אותו יש שם איזה נעילה לא ברורה אנסב שוב. הסיבה שאני רוצה להחליך היא שהרכב מגמגם לעיתים וצריכת דלק גבוהה מאוד וקראתי באחד השרשורים שמישהו החליף את הפילטר וזה שיפר משמעותית את הצריכה, האמת שלא הכי מבין את ההגיון שהפילטר דלק קשור לצריכה אבל לנסות להחליף לא יזיק

העבודה הכרוכה בפירוק משאבת הדלק הטבולה במיכל מצריכה שימוש בכלים ייעודים שאין ברשותך  כנס למוסך ובצע סריקת תקלות

ואז ייתכן שימצאו את הגורם לגמגום וצריכת דלק גבוהה.

פורסם
לפני 1 דקה, משה63 כתב:

תודה רבה. @חיים יוד לפי המקט זה הפילטר, זה יושב בתוך המשאבה? 

@מרק10כלים יש לי אבל זמן וכח לא . חשבתי שזה חיצוני ואפשר להחליף בקלות 

da5a41d821c757fd3e4adf350748a7e3.jpg

זה פילטר שמותקן על הקו בדגמים מסויימים. זה לא פילטר שהינו אינטגרלי מהמשאבה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...