Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה וחניות במיאמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו מתכננים טיול למיאמי בתחילת יוני.

מתלבטת אם לשכור רכב או להשתמש בתחב"צ,

מישהו יודע כמה יקר/מסובך למצוא חניות במיאמי?

ואם פקוק באזור יולי?

תודה מראש לעונים :)

פורסם

אם כמות הנסיעות גדולה עדיף רכב. זה מאוד זול.

אם הנסיעות מעטות יש uber ו lyft.

לגבי חניה - אין בעיה למצוא, וכמובן שיש חניונים ( לא יקרים במיוחד )

• רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם

הסתובבתי לא מעט בארה"ב, אבל רמת הצפיפות ומחירי החניה במיאמי הצליחו להפתיע אותי לרעה. המצב גרוע ברמה שלפעמים אי אפשר אפילו לשלם לפי דקה/שעה, אלא רק בבלוקים של מספר שעות שעולים עשרות דולרים (אפילו בחניוני עירייה ציבוריים). החניונים הפרטיים אמנם נפוצים אבל לעתים קרובות מלאים ואז שיהיה בהצלחה.

התשובה לשאלה תלויה מאד באזור בו תהיו ותטיילו, כמו גם בתמהיל הנוסעים (מבוגרים, ילדים, מוגבלי ניידות וכו'). יש אזורים עם תחב"צ טובה, אבל סביר להניח שאובר או ליפט יהיו פתרון מוצלח יותר. אפשר גם לשכור רכב לנסיעות הארוכות ולהתנייד באמצעים אחרים בתוך העיר/שכונה שתהיו בה. אם אתם מתכננים ביקור במסעדות, העדר רכב יחסוך לכם את הצורך לשלם למישהו שיחנה אותו בשבילכם, שירות שלא תמיד אפשר לסרב לו אם רוצים להימנע מהליכה ארוכה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@Derish - תודה!

לפני 41 דקות, Derish כתב:

התשובה לשאלה תלויה מאד באזור בו תהיו ותטיילו

נהיה בע"ה במלון במאימי ביץ ומשם נטייל במיאמי כ4 ימים (חופים, קניות וכד, פחות מסעדות),

אתה יודע אם ממיאמי ביץ יש תחבצ טובה? או שעדיף רכב?

ובכל מיאמי זה מצב החניה? קניונים כמו קניון סאוגראס מילס, קניון דולפין  וכד -גם חניות יקרות?

ושאלה נוספת- ראיתי שלא בכל המלונות במיאמי ביץ יש חניה/יש חניות יקרות, אתה יודע אם קשה למצוא חניה ברחוב? ואם בלילה משלמים על חניה?

פורסם (נערך)

סוגראס מילז זה אאוטלט במרחק של שעה נסיעה ממיאמי ביץ' - אין שם בעיית חניה (אפילו בחינם), אבל עדיף להגיע בבוקר כי מהצהריים ואילך נהיה עמוס אפילו בחניונים הרחוקים. לשם פרופורציה - המתחם הוא בגודל של איזור תעשייה קטן בישראל, או שכונה בפרברים. זה לא בדיוק 'קניון' בצורה שאנחנו רגילים לחשוב עליה בארץ והמרחקים שם מחייבים לפעמים מעבר עם רכב בין האגפים השונים. בדולפין לא ביקרתי, אבל מהתמונות ב-Google Earth אפשר לראות שמדובר בסיפור דומה עם חניוני ענק חינמיים.

ההגעה לכל אחד מהנ"ל עם תחב"צ אפשרית אך לא פרקטית, עדיף לשכור רכב לכמה ימים ולרכז את הנסיעות הארוכות האלה בהתאם. לא הייתי בונה על חניה ברחוב (בחינם או בתשלום - פשוט לא הייתי בונה שיש כזאת זמינה) במיאמי ביץ', ואת מחיר החניון של בית המלון אפשר לבדוק מראש באמצעות מייל או טלפון. מניח שזה יהיה כמה עשרות דולרים ביום, לא נורא בהתחשב במחירי ההשכרה הנמוכים ומה שתחסכו על השופינג.

בגבולות מיאמי העיר הייתי ממליץ להתנייד עם תחב"צ או אובר/ליפט, תלוי כמה אנשים זה ולאן נוסעים בדיוק (כלומר אם יש אוטובוס/רכבת ישירים או שצריך החלפות, וכמה עולה כרטיס). בסוף זה תרגיל מתמטי פשוט כדי להחליט מה האופציה הכי משתלמת.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש נתיבי אגרה בכבישים המהירים, לא חייבים להשתמש בהם והחיוב הוא בווידאו למיטב זכרוני (בדומה לכביש 6 - ללא מחסומים). לא ביקרתי באורלנדו אך סביר להניח שהמצב שם רגוע יותר מכל הבחינות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בכלליות, בטיולים כאלה קיום חניה הוא קריטריון קריטי בבחירת מלון. אפילו כשאני נוסע ללילה בת״א או ירושלים אני בודק זאת לפני שאני מזמין את החדר. ואגב, למרכזי ערים אני מעדיף להכנס בתחב״צ, אבל כאן את צריכה ללמוד את החומר ולתכנן פרטנית לכל אתר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...