Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, הייתי אצל סוכנות רכב היום. המוכר עניין אותי ברכב יד שניה שנרכש על ידי אדם פרטי מ-0 ק"מ. במילים אחרות:

1. בעלות ליסינג - "חדש 0 ק"מ"
  2. בעלות פרטית

כעת מכשניסיתי לחשב את המחיר שלו ביצחק לוי, שמתי קודם כל יד אחת פרטית ואז הוספתי יד נוספת "0 ק"מ" שיש באופציות בחירה שם. המוכר התערב מיד ואמר - "לא לא, אתה שם רק יד אחת ורושם 0 ק"מ". אבל בפועל הוא כן רשום יד שניה... לא?

הוא אמר הרבה שטויות נוספות לפני כן, אז באתי לשאול אתכם המומחים - איך מזינים ביצחק לוי רכב שנרכש מ-0 ק"מ?

עריכה אחרונה על ידי Takadanobaba

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם (נערך)

כמו שרצית להזין.

המוכר עצר אותך לפני שהיית רואה את ההפחתה בגין יד נוספת .

בן כמה הרכב? אם הוא ממש חדש, היד הנוספת משפיעה. אם זה רכב בן 3-4, כבר כמעט ואין השפעה של היד הפרטית הנוספת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 35 דקות, vladclar כתב:

כמו שרצית להזין.

המוכר עצר אותך לפני שהיית רואה את ההפחתה בגין יד נוספת .

בן כמה הרכב? אם הוא ממש חדש, היד הנוספת משפיעה. אם זה רכב בן 3-4, כבר כמעט ואין השפעה של היד הפרטית הנוספת.

הוא בן שנתיים (2022). ניסיתי כמו שהוא רצה וכמו שהנחתי שנכון לבדוק, יצא הבדל של 3 אלף ש"ח.

מאוד מאכזב שהוא ישקר בשביל למכור.

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם (נערך)

זה נחשב "בקטנה"  במגרש סוחרים.....

אבל, לא רשמת מה סוג הרכב. ישנם רכבים שנמכרים מעל המחירון ( שהוא בגדר ההמלצה ).

אם תחזיק רכב כזה הרבה שנים, ליד פרטית נוספת לא תהיה משמעות .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

זה נחשב "בקטנה"  במגרש סוחרים.....

לא ידעתי שככה זה מגרש סוחרים. התחושה הייתה נוראית. 

ראשית, מבקשים על הרכב המקורי שבדקנו (טויוטה יאריס קרוס) 23,000 יותר ממחיר יצחק לוי. מבין את נושא הביקוש, אכן טויוטות עולות מעל מחירון לא פעם כשהן במצב מעולה.

אבל כשאמרתי על כך לסוכן, הוא טען שאני טועה והשווי יצחק לוי בפועל שונה. הצעתי להזין את הפרטים מולו כדי שהוא יווכח שאני צודק. כשהוא ראה שאני צודק, הוא אמר לי "בסדר, זה לא סתם רכב מליסינג זה טויוטה מליסינג, זה לא רלוונטי מה שיצחק לוי מציגים". מה? מה זה אמור להביע? ביצחק לוי הם לא יודעים שזה רכב של חברת טויוטה?

אחר כך כשהוא "ניסה לרדת במחיר" בשבילנו, הוא אמר שבעלות של כרטיס אשראי "הייטקזון" תעזור להוריד במחיר. שאלתי "רק אם אשלם סכום מסוים דרך הכרטיס הזה?". לא. אין צורך. "רק להראות שיש לך את הכרטיס". מה??? באתר של הייטקזון לא היה כתוב שום דבר על הסוכנות שלהם. 

שאלתי: "מה חברת הייטקזון מרוויחה אם אני לא מחייב סכום מסוים דרכם?" תהיתי. לא קיבלתי תשובה ברורה ("לא לא אנחנו עובדים איתם").

בהמשך כשהוא ראה שהנחה זעירה של 1.5K לא עושה את הרכב מספיק אטרקטיבי עדיין, הוא אמר "אה! בעצם, אם גם אביך חבר בהייטקזון, אני יכול לנסות להשיג לך הנחה כפולה". אבי לא חבר בהייטקזון, אבל החברה שבה הוא עובד הציעה לו להצטרף לאשראי הייטקזון. אמרנו למוכר שהוא לא אצלם. המוכר אמר "כל סימן שהוא אצלם יספיק... משהו...". הראנו לו הודעת אימייל פרסומית שאבי קיבל לתיבת הדוא"ל שלו עם פרסומת של הייטקזון. הוא אמר "מספיק טוב!".

זה היה מביך. מהרושם שלי, אין שום קשר להייטקזון, הוא סתם רצה להציג מצג שווא לפיו הוא עצמו לא יכול לרדת במחיר, אבל קשר למועדון כלשהו כן יכול.

האם יש מגרשי סוחרים שבהם אתה לא מרגיש שפשוט משקרים לך? או שלא קיים דבר כזה?

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם (נערך)

תראה, הלכת על הרכב הכי מבוקש עם מחסור מטורף גם בתור חדש.

אז כבר אין שום קשר למחירון יצחק לוי.

אני עכשיו בודק קורולה 2015-2017 עם קילומטראז לא גבוה, כולם מבקשים 10 אלפים מעל מחירון יצחק לוי, גם על רכבי ליסינג לשעבר.

לא רשמת מה סוג המגרש, זה טויוטה סלקט? סוכנות גדולה כמו טרייד מוביל/ אוטו דיל או מגרש פרטי קטן?

• מעניין 1

פורסם
לפני 13 דקות, vladclar כתב:

תראה, הלכת על הרכב הכי מבוקש עם מחסור מטורף גם בתור חדש.

אז כבר אין שום קשר למחירון יצחק לוי.

אני עכשיו בודק קורולה 2015-2017 עם קילומטראז לא גבוה, כולם מבקשים 10 אלפים מעל מחירון יצחק לוי, גם על רכבי ליסינג לשעבר.

לא רשמת מה סוג המגרש, זה טויוטה סלקט? סוכנות גדולה כמו טרייד מוביל/ אוטו דיל או מגרש פרטי קטן?

הבנתי. כנראה שאני לא צריך אותו ספציפית. האם C-HR משומש משנתון 2020+ גם יהיה באותה רמת ביקוש?

לא אציין את שם המגרש כדי לא לפגוע בשם, אבל כן - אכן סוכנות גדולה "כמו טרייד מוביל/ אוטו דיל". האם בסוכניות קטנות האווירה אחרת?

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם (נערך)

לא בטוח לגבי האוירה, אבל הסיכון ליפול על רכב לאחר תאונה משמעותית/ תקלות רציניות ששכחו לספר עליהן יותר גדול.

לא מכיר את השוק של CH-R, אבל הרכב בתור חדש יותר יקר מאשר יאריס קרוס.

אגב, לאחרונה נאמר לי בכמה הזדמנויות, שיש עכשיו עליה בגניבה של רכבים היברידיים של טויוטה. זה עוד מוסיף לבעייתיות של רכישת רכב במחיר הרבה יותר גבוה ממחירון יצחק לוי - חברות ביטוח  עובדות לפי המחירון הזה.

לכן, במקרה של גניבה, יש הפסד נוסף.

פורסם
לפני 6 דקות, vladclar כתב:

לא בטוח לגבי האוירה, אבל הסיכון ליפול על רכב לאחר תאונה/ תקלות רציניות יותר גדול.

לא מכיר את השוק של CH-R, אבל הרכב בתור חדש יותר יקר מאשר יאריס קרוס.

אגב, לאחרונה נאמר לי בכמה הזדמנויות, שיש עכשיו עליה בגניבה של רכבים היברידיים של טויוטה. זה עוד מוסיף לבעייתיות של רכישת רכב במחיר הרבה יותר גבוה ממחירון יצחק לוי - חברות ביטוח  עובדות לפי המחירון הזה.

לכן, במקרה של גניבה, יש הפסד נוסף.

אם ככה, נשמע שהדרך היחידה לקנות במחיר הוגן היא מיד פרטית או בסוכנות גדולה שמתה להפטר מדגם לא מבוקש. באסה.

מעניין. אז בעצם הסיכוי לתבוע את הביטוח ממש גדל. זה גם בטח מייקר את הביטוח באופן משמעותי.

אז בכלל ההתעקשות שלו להתעלם מהמחירון לא הגיונית.

車なら、日本車に限ります 🇯🇵

פורסם

מתעלמים מהמחירון  בגלל מצב השוק לדגם הזה, כולם, גם מוכרים פרטיים.

מחירי ביטוחים עלו באופן גורף. אנשים חושבים פעמיים לפני שקונים מאזדה 3 או קורולה בגלל מחירי המקיף.

• מבאס 1

• תוכן חדש...