Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רובורוק S6MAXV כבר כמה שנים טובות שסיים את חייו לאחר מפגש עם מים.

אני מאודדד מרוצה ממנו אז הדבר הטבעי היה להסתכל על הדגמים החדשים,

הדגם הכי חדש זה S8MAXV והוא עולה 5500 ש"ח. מגיע עם עמדת ריקון + מילוי מים.

בS6 אף פעם לא עשיתי שימוש בפונקציית השטיפה, רק בשאיבה. 

הרגשתי שכל הפרוצדורה של למלא מים במיכל ארוכה מדי והעדפתי לשטוף ידנית.

האם מישהו עשה את המעבר מהדגמים הישנים לחדשים שמגיעים עם עמדת ריקון/מילוי ויכול לשתף אם פונקצית השטיפה היא LIFE CHANGING או שאפשר לוותר ולקנות את הדגם הקודם S7MAXV (בלי העמדה) ב 2300 ש"ח?

עריכה אחרונה על ידי `Infinity

VW Golf GTI 2006 Manual

• אחראי פורום
פורסם

יש לנו S8 בלי עמדת שטיפה, ההערה שלי היא כלפי פעולת השטיפה עצמה.

הוא משאיר פסים שנראים היטב.

המגבת שצמודה מתחת גם קטנה וגם כנראה לא צמודה לרצפה כראוי. שמעתי שיש שמוסיפים עוד סמרטוט וזה מסתדר - לא ניסיתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש לי s6maxv וגם s8 max ultra, כשקניתי את ה s6 הוא עוד לא נמכר בארץ ובזמנו היה שיא הטכנולוגיה, עד היום אני מרוצה ממנו מאוד. בשטיפה שלו אני לא משתמש כי היא בסך הכל מורחת ולא באמת שוטפת. ניתקתי את המתקן של השטיפה לא מזמן. 

לעומתו, השטיפה של ה s8 מדהימה. אפשר להגדיר כל כמה זמן הוא הולך לשטוף את המטלית ולחדש אותה (נניח כל 20 דק' או כל פעם שהוא מסיים חדר). אפשר להגדיר בכמה מים הוא ישתמש.

מבחינתי כרגע ה s8 הוא שדרוג אדיר, מרוצה ממנו מאוד. שים לב של s8 max v אם אני לא טועה יש אפשרות לחבר לניקוז ולברז מים, מה שהופך אותו לאוטומטי לחלוטין (למעט החלפת שקית פעם בכמה שבועות)

פורסם

הפתרון לפסים (לפחות על פרקט)
1. שימוש במטלית חדשה, עם הזמן המטלית הופכת לקשה יותר ולכן יש סימנים
2. שימוש ב X2, ככה שהשטיפה היא שתי וערב ואז כמעט ולא רואים כלום
3. הוספת מעט חומץ למים

ה S7 שלי (יבדל לחיים ארוכים)
עם 1200 שעות ו42 אלף מטר ניקוי
מכור למכשיר ולשטיפה שלו

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

קניתי רובורוק S8 pro ultra  

לפני כחודש 

שוטף ושואב ברמה יומית

הבית מבריק. 

יודע לשטוף את הרצפה ולשאוב את השטיח. 

ממלא / מרוקן  מים פעם בכמה ימים 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הזמנתי את ה S8MAXV השיווק שלו אמור להתחיל עוד איזה שבועיים.

מקווה שאהיה מרוצה ממנו כמו ה S6MAXV, בעיקר בגלל שהוא עולה הון תועפות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

קניתי את הרובורוק q revo בחרתי אותו כי הוא עם מברשות מסתובבת והרגיש לי שינקה טוב יותר מה״מפית״.

(s8 ושותפיו עם מפיות)

הוא החליף את שיאומי mi mop pro.

הבדל של שמיים וארץ האישה בהתחלה זלזלה( היתה שוטפת כל יום) היום אין מרוצה ממנה -מפחד משברון הלב שיהיה לה אם הוא ישבוק חיים.

ממליץ בחום

• תוכן חדש...