Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

יש ביטוח בכול האתר

ויש הוראות-ציוד מגן וחוקים שכניראה מי שעובר עליהם לא מבוטח

לגבי תאונות צריך ליראות מה קורה בכול הארץ 

למעשה היה לי דבר מסוכן אחד בהוראת האתת שעמד שם והסתכל מה קורה-עם הרשתות ברזל-

אבל זה מקצוע מסוכן לעובדים למטה ולא רק בגלל המנוף

התכוונתי לביטוח תאונות מקצועיות. בתפקיד שלך זה חובה. שחס וחלילה לא תהרוג מישהו ותהיה חשוף לתביעות. תהיה בטוח שהמעסיק לא יהיה שם.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 36 דקות, asix כתב:

יש לך סוכן ביטוח/פנסיה?

איך זה עוזר לו? המעסיק צריך לדאוג לו לביטוח מקצועי, הוא עובד שכיר. 

או שאתה מציע לו לשלם על ביטוח נוסף מכספו?

יום טוב גם לך

פורסם

לעולם אל תיבטח במה שאומר המעסיק, כי לא פעם יש הפתעות, שאין ביטוח כי המעסיק לא שילם על הפוליסה/לא חידש/ איחר בתשלום, ואתה נשאר ללא ביטוח.

תמיד תעשה לך ביטוח פרטי, ביטוח תאונות אישיות, אבדן כשר עבודה וביטוח אחריות מקצועית.שלושת אלו יבטיחו שבעת צרה יהיה לך גד של חברת הביטוח.

המעסיק האחרון שלי היה מאחר כרוני בהעברת הפרמיה , היה מעביר מידי ריבעון וצובר חוב עד סוף השנה שאז היה מעביר עבור כל השנה. אני הייתי מקבל מידי פעם מכתבים רשומים המזהירים אותי מהעדר כיסוי ביטוחי במידה והתשלום לא יוסדר מיידית ! 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני לא בטוח שלשלם מאות שקלים בחודש מכיסך, זה הפתרון עבור שכיר, במיוחד כשהמשכורות לא בדיוק בשמיים.

זו אחריות של המעסיק לבטח את העובדים שלו, צריך לקבל ממנו אישור בכתב שאכן הוא דואג לביטוח מקצועי, ואם הוא מפשל בתשלומים זו כבר תהיה בעיה שלו.

ביום שידידנו דובצע יהפוך להיות עצמאי, הוא יצטרך לדאוג לביטוח מקצועי לעצמו. עד אז, לשלם על ביטוח מקצועי זו זריקת כסף לפח על כפל ביטוחי שאיש לא מצפה ממנו לעשות.

יום טוב גם לך

פורסם

אחד המאפיינים של בטוח הוא הגנה בפני השטויות שאתה עושה. נענסת בתמרור? המקיף מכסה.

כמובן שעליך לבדוק בפוליסה מה מקרי הביטוח המכוסים ןמה היקף הכיסוי.

לי, למשל, יש ביטוח אחריות מקצועית באמצעות המעסיק, אבח חלק מהפרמיה נגבה ממני (בתלוש השכר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדוע הוא או המעסיק צריכים לממן ביטוח תאונות מקצועיות אם כל הנוכחים באתר מבוטחים?

הוא לא רופא או יועץ.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 19 דקות, zaf כתב:

לעולם אל תיבטח במה שאומר המעסיק, כי לא פעם יש הפתעות, שאין ביטוח כי המעסיק לא שילם על הפוליסה/לא חידש/ איחר בתשלום, ואתה נשאר ללא ביטוח.

תמיד תעשה לך ביטוח פרטי, ביטוח תאונות אישיות, אבדן כשר עבודה וביטוח אחריות מקצועית.שלושת אלו יבטיחו שבעת צרה יהיה לך גד של חברת הביטוח.

המעסיק האחרון שלי היה מאחר כרוני בהעברת הפרמיה , היה מעביר מידי ריבעון וצובר חוב עד סוף השנה שאז היה מעביר עבור כל השנה. אני הייתי מקבל מידי פעם מכתבים רשומים המזהירים אותי מהעדר כיסוי ביטוחי במידה והתשלום לא יוסדר מיידית ! 

אתה מדבר על הפנסיה. הביטוח המדובר פה זה זה חבות מעבידים והוא מכסה את המעביד מתביעות.

אתה כעובד שכיר מכוסה בכל מקרה ברמה הכספית. פלילית זה כבר סיפור אחר ונגד זה אין ביטוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, zaf כתב:

ביטוח תאונות אישיות, אבדן כשר עבודה וביטוח אחריות מקצועית

אתה מערבב פה ביטוחים שונים למטרות שונות.

בתור שכיר אין לו שום צורך בביטוח אחריות מקצועית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מסכים איתך.

למעסיק יש ביטוח חבות מעבידים שאמור לכסות אותך על נזק או פגיעה בך באזור העבודה.

ביטוח אחריות מקצועית בא לכסות אותך אם גרמת לנזק/ פגיעה בעת ביצוע העבודה ועבדת לפי הנהלים.

המעסיק לא מחויב לבטח אותך על ביטוח אחריות מקצועית. הוא מחוייב לעשות לך ביטוח חבות מעבידים והוא לא יגן עליך במקרה ופצעת/הרגת מישהו. הוא אומנם יפצה אותו ואת משפחתו אבל אחרי זה יפנה לתבוע את האשם שגרם לזה. הביטוח אחריות מקצועית אמור להגן עליך במקרה הזה.

זה ביטוח שהמעסיק לא מחוייב לעשות אבל אם אני נמצא בנעליים של פות"ש במקום עם ריבוי סכנות - הייתי עושה ביטוח כזה אתמול וזה לא קשור אם הוא שכיר או עצמאי.

פורסם

הוא מבטח את עצמו. 

אתה עובד אצלו והוא האלראי כלפי כולם. אתה אחראי רק כלפיו.

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אתה מדבר על הפנסיה. הביטוח המדובר פה זה זה חבות מעבידים והוא מכסה את המעביד מתביעות.

אתה כעובד שכיר מכוסה בכל מקרה ברמה הכספית. פלילית זה כבר סיפור אחר ונגד זה אין ביטוח.

אני מדבר על כלל הביטוחים לשכיר. הפנסיה לא פחות חשוב. 

לפני 3 שעות, asix כתב:

לא מסכים איתך.

למעסיק יש ביטוח חבות מעבידים שאמור לכסות אותך על נזק או פגיעה בך באזור העבודה.

ביטוח אחריות מקצועית בא לכסות אותך אם גרמת לנזק/ פגיעה בעת ביצוע העבודה ועבדת לפי הנהלים.

המעסיק לא מחויב לבטח אותך על ביטוח אחריות מקצועית. הוא מחוייב לעשות לך ביטוח חבות מעבידים והוא לא יגן עליך במקרה ופצעת/הרגת מישהו. הוא אומנם יפצה אותו ואת משפחתו אבל אחרי זה יפנה לתבוע את האשם שגרם לזה. הביטוח אחריות מקצועית אמור להגן עליך במקרה הזה.

זה ביטוח שהמעסיק לא מחוייב לעשות אבל אם אני נמצא בנעליים של פות"ש במקום עם ריבוי סכנות - הייתי עושה ביטוח כזה אתמול וזה לא קשור אם הוא שכיר או עצמאי.

מנסיון של חבר שעבד במשרד רו״ח גדול. לקוח תבע את המשרד ואת העובד שטיפל בו ישירות.

ללא ביטוח אחריות מקצועית, החבר שלי היה נשאר ללא נכסים וללא עבודה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...