Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חידשתי פוליסת חובה עבור "כל נהג", ומין הנהג הצעיר ביותר נרשם כנקבה למרות שמי בפועל ינהג והוא הכי צעיר הוא זכר, פניתי לחברה אחרי ששמתי לב לזה והם אמרו שאין צורך לשנות לזכר כי אחרת הפרמיה תתייקר ובגלל שמדובר ב"כל נהג" אז אין חשיבות שרשום שם נקבה והביטוח תקף גם אם הצעיר ביותר הוא זכר, האם זה נכון?

תודה.

פורסם

נשמע הגיוני שהם צודקים (חוץ מזה שמוזר שמחיר הפוליסה ישתנה). כלומר, אם זאת פוליסה לכל נהג, קשה לי לדמיין איך הם יכולים לטעון לבעיה אם מין הנהג שונה, כל עוד יש התאמה בגיל.

• אהבתי 1
פורסם

אני רק שאלה - מדוע לגיטימי לשאול על מגדר הנהג ולא על "השתייכות אתנית" שיתכן שיש קשר סטטיסטי בינה לבין תאונות ?

פוליטקלי קורקט ?

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שואלים אותך מגדר,

ואזור מגורים,

מענין לעשות בדיקה מה הפער בין הצעת ביטוח של נהגת ממרכז תל אביב, לבין נהג מהמשולש.

ואז תראה שההשתיכות האתנית משפיעה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

יש כאלה שרוצים שיפנו אליהם כThey כי הם עוד לא בטוחים בזהות המינית שלהם.
השאלה האם זה נקרא כנהג יחיד או שני נהגים? 🤔

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • מצחיק 5

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתאריך 16.1.2024 בשעה 23:29, WE988244 כתב:

שואלים אותך מגדר,

ואזור מגורים,

מענין לעשות בדיקה מה הפער בין הצעת ביטוח של נהגת ממרכז תל אביב, לבין נהג מהמשולש.

ואז תראה שההשתיכות האתנית משפיעה.

מניח שבביטוח חובה אין הבדל. אשמח לוודאות

פורסם
בתאריך 16.1.2024 בשעה 18:54, wzo4 כתב:

ובגלל שמדובר ב"כל נהג" אז אין חשיבות שרשום שם נקבה 

אם אין לזה חשיבות למה זה שם מלכתחילה?

אתה יכול להשיג הצהרה של חברת הביטוח שגם במקרה והנהג הצעיר ביותר הוא זכר הביטוח תקף?

עדיפות לאימייל

אני לא הייתי ישן בשקט במקומך

פורסם

לי זה קרה כשעברתי לחברת ביטוח חדשה השנה.

לאחר הפקת הפוליסה שמתי לב שבחרו בטעות "נקבה".

כתבתי לסוכן והוא שינה את זה - דבר שייקר את הפוליסה ב-66 ש"ח 😂

יחד עם זאת, אצלי הביטוח הוא רק עליי. ב"כל נהג" לדעתי לא צריכה להיות בעיה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

מעולם לא שאלו אותי על מגדר שחידשתי ביטוח.

רק אני החריג פה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תמיד בכל חברת ביטוח ופוליסה, אפילו אם היא לכל נהג, מבקשים גיל, מין, וותק של הנהג הצעיר ביותר.

לא הייתי מסכים להשאיר את הרישום שגוי, חברת הביטוח תשמח להתנער ממך במקרה ותזדקק לה חו"ח.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אדבר איתם, אם הם ירצו לייקר את הפוליסה בגלל זה, יש אפשרות להמנע מכך לדעתכם? (לא חושב שאמצא הצעה זולה יותר במקום אחר)

פורסם

אני פשוט מנסה להבין איך בדיוק מתנערים מדבר כזה. הרי זה לא עניין של נהג עיקרי, שם הביטוח יכול לנסות להוכיח שנהג לא עיקרי עשה שימוש ברכב דרך קבע, אלא בדיוק להיפך. כל מה שהפוליסה אומרת זה מין גיל וותק של הנהג הכי צעיר שמותר לו לנהוג ברכב. זה לא אומר שהוא חייב לנהוג ברכב. זה גם לא אומר שאסור לאנשים אחרים לנהוג ברכב. זה מגביל את מגוון האנשים שיכולים לנהוג ברכב כך שהם חייבים ליהות:

1. גם מעל גיל מסויים

2. גם מעל וותק מסויים

3. אבל לא גם ממין מסוים - אחרת יוצא ש"כל נהג" הכוונה היא ל"כל נהג ממין מוסיים".

עכשיו אחרי שראינו שזה מופרך לחלוטין, אם רוצים לכסתח - נותנים למישהו/מישהי מהמין המופיע בפוליסה, בגיל המתאים, לעשות סיבוב בחניה - ובזה זה נסגר, כי הוא/היא אכן היו הנהג/ת הצעיר/ה ביותר. מגוחך, לא?

ולכן אני שואל, כי אני סקרן - איך חברת ביטוח יכולה להתנער מתשלום על בסיס הסעיף הזה?

פורסם

הניסוח הוא הגיל והמין של הנהג הצעיר ביותר הצפוי לנהוג ברכב. הסעיף החשוב הוא הקובע מי מורשה לנהוג ברכב, מזה חברת הביטוח תתקשה להתנער.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

הניסוח הוא הגיל והמין של הנהג הצעיר ביותר הצפוי לנהוג ברכב. הסעיף החשוב הוא הקובע מי מורשה לנהוג ברכב, מזה חברת הביטוח תתקשה להתנער.

עדיין לא מובן למה בכלל יש את הנתון של המין הצפוי אם זה לא רלוונטי, אולי כי במצב בו הביטוח הוא לנהג יחיד זה כן משנה ופשוט הם חייבים להזין משהו כשהביטוח הוא לכל נהג?...גם אם כן, מדוע אם בוחרים בזכר עבור כל נהג הביטוח מתייקר? זה מרמז על כך שאולי זה כן רלוונטי?

עריכה אחרונה על ידי wzo4
  • תוכן חדש...