Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה אני רוצה להביא מגבר בזמן הקרוב ,בגלל שאני לא מנצל תרמקולים *** תרמקולים = את הרמקולים ***עם הרדיו דיסק שלי.

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=b81bb1cc57cd10189f5438b0d0989b11&productid=25

איך המגבר הזה?

ועוד שאלה :האם יש מגברים שמורידים מהאיכות אני מתכוון שאת מה שהם מגבירים מהרדיו דיסק הם מגבירים בצורה גרועה מה שגורם לאיכות סאונד לרדת.

תודה לעונים

פורסם

לגבי איכויות של מגברים תעשה חיפוש בפורום, דובר על כך רבות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר מהדגמים הישנים מאד של רוקפורד בערך אמצע שנות התשעים מחיר זול

שם ואיכות בטח

שתשמע הבדל בין הגברה של מגבר להגברה של הד יוניט

ותהייה לך גם עוצמה וגם איכות

פורסם

שם ואיכות בטח

זה המגבר הכי איכותי שבתקציב הזה אפשר להביא?

פורסם

שם ואיכות בטח

אבל אם הרמקול יכול לקבל 80 rms והמגבר הזה יספק 50 אני עדין לא מנצל אותו עד הסוף נכון?,או שבכלל לא כדי לחבר לו מגבר שמוציא 70 80 rms כי זה יגמור תרמקולים מהר לא?

תודה לעונים

פורסם

תלוי מאוד איזה רמקולים יש לך, סתם שרשמת שהם 80 וואט זה לא אומר כלום...

אני יתן לך דוגמה, פעם היו לי רמקולים של קנווד 250W שש וחצי אינץ, ואז הבאתי מגבר "קטן" שמוציא 200X4 של קיקר (KX800.4) ובידיוק אחרי 5 שניות לא שמעו יותר כלום מהרמקולים, אז נכון שרשום שהרמקולים כאילו מסוגלים להתמודד עם יותר וואט...(זה בעצם ההבדל בין וואט נקי וPEAK) בקיצור, צריך את הדגם של הרמקולים שלך, ככה יהיה יותר קל להתאים להם מגבר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

לפי דעתי די מתאים לך.... לא מכיר אישית את מאגנט בכמה הם מדוייקים, אם הייתי אתה הייתי גם בוחר במגבר עם עוצמה כזו, מה שכן לא נראה לי שאתה צריך כזה מגבר יקר יחסית, אפשר להסתפק בפחות, אם אתה רוצה חברה רצינית ומוכן לשלם קצת יותר, אז זה המגבר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
לפי דעתי די מתאים לך.... לא מכיר אישית את מאגנט בכמה הם מדוייקים, אם הייתי אתה הייתי גם בוחר במגבר עם עוצמה כזו, מה שכן לא נראה לי שאתה צריך כזה מגבר יקר יחסית, אפשר להסתפק בפחות, אם אתה רוצה חברה רצינית ומוכן לשלם קצת יותר, אז זה המגבר

המגבר של רוקפוקד עולה כולה 600 שקל.

פחות מזה איזה מגברים יש?

פורסם

נתתה קישור לאתר זאפ לא למוצר ,לא הבנתה אותי אני שאלתי אם יש משהו יותר טוב בפחות כסף.

לא אמרתי ש600 שקל זה קטן עלי

• תוכן חדש...