Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני סוחר ברכבים בצורה חובבנית כבר למעלה מעשור, יש מישהו שיכול לתת טיפים בנושא? איך לקנות ולמכור בצורה נכונה?

נכון להיום אני מחפש לקנות רכבים המחיר הזדמנות ביד 2/ בפייסבוק ומפרסם ומוכר אותם...

פורסם

אם אתה עושה זאת במשך עשור אז את מלאכת המכירה וקניה אתה כנראה יודע.

כדי לעשות זאת באופן רציני יש רק משוכות בירוקרטיות של היתר סחר ועוסק מורשה וכו וכו.

פורסם
לפני 25 דקות, razi_pazi כתב:

אם אתה עושה זאת במשך עשור אז את מלאכת המכירה וקניה אתה כנראה יודע.

כדי לעשות זאת באופן רציני יש רק משוכות בירוקרטיות של היתר סחר ועוסק מורשה וכו וכו.

לא אני לא יודע את מלאכת הקניה, נמאס לי לחפש רכבים ביד 2 ולנסוע כל פעם לאיזור אחר, אני מחפש מקומות שאני יכול לקנות מהם באופן קבוע רכבים כמו שכל הסוחרים קונים

לגביי המכירה תמיד טוב לשמוע טיפים איך נכון לעבוד ולמכור ואיך להמשיך להשתפר

לגביי הבירוקרטיה יש לי עוסק מורשה ותן סחר

פורסם (נערך)

לדעתי עשר השנים הטובות בענף חלפו.

שוק הרכב התקרר וימשיך להתקרר בעתיד.

מי שעשה כסף הרוויח.. מי שייכנס לענף רק יפסיד.

עריכה אחרונה על ידי LEGACY 1.8
  • מעניין 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 11 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

לדעתי עשר השנים הטובות בענף חלפו.

שוק הרכב התקרר וימשיך להתקרר בעתיד.

מי שעשה כסף הרוויח.. מי שייכנס לענף רק יפסיד.

למה אתה חושב ככה?

פורסם
לפני 6 שעות, avi1122111 כתב:

לא אני לא יודע את מלאכת הקניה, נמאס לי לחפש רכבים ביד 2 ולנסוע כל פעם לאיזור אחר, אני מחפש מקומות שאני יכול לקנות מהם באופן קבוע רכבים כמו שכל הסוחרים קונים

לגביי המכירה תמיד טוב לשמוע טיפים איך נכון לעבוד ולמכור ואיך להמשיך להשתפר

לגביי הבירוקרטיה יש לי עוסק מורשה ותן סחר

אני לא מכיר את התחום. 

אבל בהרבה מקומות בחיים הדרך הטובה היא ללמוד מאחרים.

פנה לסוחר/מגרש רציניים. תציע את שירותך כשכיר או בפרילנס או כמתלמד.

אם זו התקשרות שטובה לשניכם אז זה יכול להצליח.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מועדים לשמחה

כשקניתי רכב לפני כמה שנים במגרש 

הגיע רכב יחסית ''טרי'' עוד בלי השילוט עליו והמחיר והכל 

אז כשנכנסתי למשרדים הבעלים של המשרד הוציא רשימה של רכבים שהוא לקח מקרסו עם מחירים והכל ותמחק לי אותו על המקום 

לדעתי הרבה רכבים מגיעים מטרייד זל הייבואנים עצמן ומקומות שבהם יש מסה גדולה של רכבים 

ככה אתה מקבל כמות של רכבים יש לך כוח קניה ואשראי הם לעומת זאת לא צריכים להתעסק בסה כי מעדיפים למכור את הרכבים החדשים וכולם מבסוטים

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תעשה חיפוש בפורום, השאלה נשאלת בממוצע פעם בחודשיים.

לא לומדים שחיה בהתכתבות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשרות זה להתחבר לגורם כגון  עו"ד שמעקלים הרבה רכבים שיוצאים למכירה. רואה את זה בבידספיריט (שם יש מל"ל ועורכי דין פרטיים).

בארהב פשוט יותר יש מכירות פומביות ענקיות ותמיד מלאי של רכבים. אבל אם תיצור לך רשת כזו של ספקים גם כאן לא יחסר, הבעיה שאין לך שליטה בסחורה שאתה מקבל.

הפרקטיקה שם זה לתקן/לשפר רכב במוסך/פחח שאתה עובד איתו, להוציא TITLE חדש ולמכור ברווח מתקבל על הדעת.  

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 30.9.2023 בשעה 09:10, avi1122111 כתב:

נכון להיום אני מחפש לקנות רכבים המחיר הזדמנות ביד 2/ בפייסבוק ומפרסם ומוכר אותם

האם כשאתה אומר 'מחיר הזדמנות' אתה מתכוון לרכב במצב טוב במחיר טוב? כי אם כן, כשתביא מסות של רכבים מחברות גדולות וכו' לא תהיה לך שליטה על זה.

• תוכן חדש...