Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רכב שנתון 2005 שהוחלף בוא מסרק הגה משופץ שסופק על ידי המוסך עצמו (לכאורה מוסך לא אמין), אחרי ההחלפה התגלתה נזילה במקום אחר במסרק וכבר תוך שבועיים מספר פעמים מולאה שמן הגה כאשר היה על סימון מינימום.

מוסך טוען שזו "הזעה" ולא נזילה וזה בסדר והורה לי כבר מספר פעמים לנסוע נסיעה בין עירונית ארוכה עוד עם הרכב כי אולי זה יסתדר(תוך כדי שזמן האחריות מצטמצם).

בקבלה רשום אחריות 6 חודשים.

לא נראה לי אמין ולא מקובל עלי.

מה הפרוצדורה שניתן להביא את המוסך לאחריות על מעשו כדין?

חוץ מזה, יש לי השערות נוספות לגבי המוסך שהוא לא אמין, האחת היא לאחר שיפוץ הופיעה רעש אגזוז מקדימה ללא הסבר מהמוסך, השניה יש ברכב עוד תקלות בטיחות הידועים למוסך שלא הספקי לסדר ולהבנתי בנסיעה ארוכה בין עירונית חס וחלילה עלולה להיסתיים לא נעים - אך המוסך המליץ לי לנסוע נסיעה בין עירונית ארוכה "כדי שהמסרק יסתדר".

עריכה אחרונה על ידי sevi
פורסם

אתה יכול להתחיל עם כניסה למוסך אחר מבלי לספר את ההיסטוריה, וקבלת חוות דעת והצעת תיקון בכתב בצורת "נמצאה נזילה ממסרק ההגה. דרושה החלפה שלו". יכול להיות שתיאלץ להחליף שוב את המסרק, ואז לתבוע את המוסך הראשון.

פורסם

אין סיכוי שמישהו יקבל את הטיעון ש״הזעה״ מביאה למילוי שמן מספר פעמים תוך שבועיים.
הצעד הראשון הוא להשיג חוות דעת של מומחה בלתי תלוי. מוסך אחר זו התחלה טובה.

אתה צריך להחליט מה את רוצה, שיחליפו שוב על חשבונם? להחליף במקום אחר ושהם ישלמו?

כדאי להתייעץ עם עו״ד אם יש לך אחד במשפחה.

לגבי צעדים שניתן לנקוט:

1.  פניה לאיגוד המוסכים (יש טענות שזה גוף חסר שיניים)

2. לשלוח מכתב דרישה לפני נקיטת הליכים שמפרט מה אתה דורש מהם. (אם יש לך חבר או מכר שהוא עו״ד, אפשר להעזר בו)

3. אם לא יענו ל-2, לתבוע (כרוך בזמן והוצאות נוספות (אגרות, ימי חופש, אולי תרצה חוות דעת מסודרת של מהנדס רכב שיבוא להעיד, ולא להסתמך רק על מוסך אחר אחד)

פורסם

תודה רבה!

לפני 17 שעות, Be roo כתב:

אתה צריך להחליט מה את רוצה, שיחליפו שוב על חשבונם? להחליף במקום אחר ושהם ישלמו?

מעדיף במקום אחר כמובן.

הייתי יותר מעדיף לקבל חוות דעת ממוסך אחר ולקבל החזר כספי מלא טרם החלפת מסרק במוסך החדש.

פורסם

מוסך אחר הוא לא "מומחה בלתי תלוי", וחוות דעתו לא מחייבת בבית משפט

מהנדס רכב זאת כבר כתובת נכונה, אבל אני לא חושב שהעלויות מצדיקות

לחלופין, אתה יכול לנסות לתעד את הנזילה בצורה ברורה ולקוות שהשופט קם על צד ימין וזה יספיק להרים את נטל ההוכחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 3 שעות, sevi כתב:

הייתי יותר מעדיף לקבל חוות דעת ממוסך אחר ולקבל החזר כספי מלא טרם החלפת מסרק במוסך החדש.

זה לא יקרה. המוסך לא יציע זאת, ודיני נזיקין לא עובדים ככה.

אתה יכול לתקן במקום אחר ואז לתבוע.

כמו שנכתב, חוות דעת של מוסך אחד אחר, אולי לא תספיק, ומצד שני מהנדס רכב שנותן חוות דעת מקצועיות לבתי משפט עולה הרבה. אולי שווה ללכת לשני מוסכים, לקבל משניהם הערכת מצב והצעה לתיקון, ואם הן דומות, לבחור באחת ולהמשיך איתה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...