Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בפולו שברשותי הידיות משיכה פנימיות התקלפו, לכן החלטתי לצבוע אותן. למי שמכיר הידית מחולקת לכיסוי פלסטיק קטן וחיצוני הניתן להסרה בקלות ושאר הידית מקובעת בריפוד הפנימי של בדלת.

הוצאת את הברגים שמסתתרים מאחוריי הכיסוי, וגם את הבורג היחיד שהיה על הריפוד אך אני לא מצליח להוציא את הריפוד כדי לצבוע את שאר הידית.

אודה למי שיוכל לעזור לי בהקדם האפשרי מכיוון שצבעתי את הכיסויים החיצוניים, ואם לא אסיים את זה היום לא יהיה לי זמן עד שבוע הבא.

בתודה, איתמר.

×
×
  • תוכן חדש...