Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיה סטוניק 2023, צבע כחול, מישהו שיפשף לי את הפגוש בחניה.

אני רוצה לקנות צבע מתאים ולנסות לסדר את זה בעצמי ויש לי כמה שאלות:

1. מאיפה לקרוא קוד צבע? אני מניח שהקוד הוא SPB אבל אני רוצה להיות בטוח. אני יודע שזה נמצא בדלת של הנהג, אבל לא ברור ממה שצילמתי מה הקוד (מצרף תמונה).

2. מאיפה אני משיג צבע תואם? מחיפוש באמזון ו ebay כמעט ולא ניתן להשיג ערכת תיקון עם הצבע הנ"ל וגם ששולחים לארץ. האם ניתן לקנות בארץ?

3. האם כדאי לא לנסות לסדר בעצמי אלא לקפוץ למישהו שיודע מה הוא עושה? כמה עולה תיקון קטן בסגנון?

תודה.

IMG_20230803_161650.jpg

IMG_20230728_141020.jpg

פורסם

חפש אוטופיקס או זאבי בגוגל.

המלצה שלי... עזוב.

דקה אחרי שתתקן יפגעו בו שוב.

ואם כבר לתקן, עדיף לשלם למקצוען 

אבא שלי תיקן שיפשוף דומה ברכב עם צבע מיוחד, עלה 500 ש"ח ועשו עבודה מצוינת.

דקה אח"כ שוב שפשפו אותו...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם איך לך יכולות, כלים וידע של פחח, אל תנסה לתקן בעצמך. זה יצא מכוער וסתם תזרוק את הכסף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אם אתה רוצה שיראה כמו שאר האוטו חייב בעל מקצוע

אם אתה רוצה לטשטש תנקה טוב את המקום שים כיסוי על כול המיסביב(דבק נייר ועיתונים) ותרסס מרחוק ספרי x2 שדומה לצבע שלך-תבדוק בחנות על דף ותשווה את הדף לאוטו  ספרי עולה כ30 שח אבל יהיה פער מהאוטו לתיקון —דוגמא מהדלת למעלה אצלי

IMG_4897.png

IMG_4896.png

פורסם

קוד הצבע נמצא ברכבים מסויימים בחלק התחתון של תא המטען(איפה שהספייר/ערכת ניפוח נמצאים) אמורה להיות שם מדבקה כלשהי עם הקוד.

מצטרף להמלצות לתקן אצל מישהו מקצועי.

האם לתקן? עניין שלך, קטונתי.

אני "אגרתי" מכות בטמבון עד ששלחתי לצביעה(יחד עם הכנף ומכסה המנוע). למרות שאולי שבועיים אחרי הצביעה מישהו השאיר לי מתנה. בכל זאת היה שווה את זה.

• תוכן חדש...