Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה !  

אני צריך רכב 7 מקומות, גם זול (יחסית) גם חסכוני וגם אמין כמובן. הציעו לי לקנות פיג'ו 5008 חדשה - דיזל כי היא הרבה יותר חסכונית. פרימיום - כי מדובר בתוספת של 11,000 ש"ח בלבד ומקבלים המון שדרוגים. 

עכשיו דיברתי עם סוחר רכב ואמר לי שאפסיד פי שלוש מהחיסכון בדלק באיבוד ערך המהיר של הרכב... 

השאלה האם גם הדגמים החדשים מאבדים ערך במהירות ומה האופציות הנוספות? 

פורסם
לפני 18 דקות, motale כתב:

השאלה האם גם הדגמים החדשים מאבדים ערך במהירות

נבואה ניתנה לשוטים, אבל בהסתמך על נסיון העבר - דגמי פיג'ו (וצרפתיות בכלל) מאבדות ערך בפער ניכר מהאחרים, ולא משנה אם זה מוצדק או בגלל סטיגמות.

לפני 19 דקות, motale כתב:

ומה האופציות הנוספות? 

אם להסתמך על נסיון העבר - תעשה חיפוש ביד 2 על כל הדגמים מהסגמנט (אאוטלנדר / אקסטרייל / קודיאק / סורנטו / וכו'), תעשה סינון לפי המצב בו אתה מתכנן למכור את מה שתקנה כעת (נניח אתה מתכנן להחזיק את הרכב 5 שנים ולעשות עליו 20 אלף ק"מ שנתי, אז תעשה סינון לרכבים משנת 2018, עם כ-100 אלף ק"מ), וכך תראה מי מהם נשאר הכי קרוב לערך המקורי שלו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מעבר לכך, החשמליות בעוד כ5 שנים יהיו חזק בתמונה, זה עוד שיקול חשוב.

בפן האישי, רכב חדש "רגיל" (משמע, לא מיוחד\ספורט) קשה לי להאמין שהייתי מוצא הצדקה לרכישה לרכב כזה בטח כשמדברים על "חסכון בדלק" כדבריך.

זו דעתי האישית כמובן, ברור שיהיו אחרים שלא יסכימו איתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תודה לכם! 

לפני שעה, avizaz כתב:

מעבר לכך, החשמליות בעוד כ5 שנים יהיו חזק בתמונה, זה עוד שיקול חשוב.

בפן האישי, רכב חדש "רגיל" (משמע, לא מיוחד\ספורט) קשה לי להאמין שהייתי מוצא הצדקה לרכישה לרכב כזה בטח כשמדברים על "חסכון בדלק" כדבריך.

זו דעתי האישית כמובן, ברור שיהיו אחרים שלא יסכימו איתי.

חשמלית 7 מקומות למיטב ידיעתי אין משהו מוצלח. כלומר מקסוס עם טווח של 250 ק"מ וטסלה יקרה...

פורסם

זה עכשיו, המחירים ירדו (הם כבר יורדים), הטווחים ישתפרו ל1000 ק"מ+ (מה שהופך את זה ליותר טוב מרכב אפילו), רכב דיזל ב100 במקרה הטוב או חשמלי ב150?

מכיוון שאתה חייב רכב, אין לי באמת הצעה אחרת, יכלתי לכתוב את זה בכל שרשור, מה שכן אני מתיחס לאיבוד ערך שדיברת עליו, אם זה נתון שחשוב לך, קח את זה בחשבון ותהיה מוכן עוד יותר עם פיג'ו כמו שכתבו לעיל.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

לקחת בחשבון ש5008 זה דגם בסוף חייו. לקראת סוף השנה יוצג מחליף מעודכן מה שאומר שהדגם הנוכחי ירד עוד יותר בשווי.

אם השיקול העיקרי שלך זה ירידת ערך תחפש משהו אחר.

אם השיקולים שלך זה מרווח פנים, חסכוני, מאובזר, אמין ונוח לנהיגה זה אחלה רכב.

פורסם
בתאריך 24.7.2023 בשעה 09:08, TZR84 כתב:

לקחת בחשבון ש5008 זה דגם בסוף חייו. לקראת סוף השנה יוצג מחליף מעודכן מה שאומר שהדגם הנוכחי ירד עוד יותר בשווי.

אם השיקול העיקרי שלך זה ירידת ערך תחפש משהו אחר.

אם השיקולים שלך זה מרווח פנים, חסכוני, מאובזר, אמין ונוח לנהיגה זה אחלה רכב.

תודה לך! כמובן שירידת הערך חשובה. אבל אין לי חלופה במחיר קניה הזה עם החיסכון בדלק שלו. 

איזה דגם משיקים בסוף השנה? אולי שווה להמתין! 

מצד שני, מתי הדגם החדש יהיה זמין ללקוחות בארץ?

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, פראג כתב:

ירידת ערך חדה מאוד, גם בדגמים החדשים. חשמלית סינית 7 מקומות לא בא בחשבון? איזו שמקסוס או משהו כזה

1. אין לי אפשרות הטענה ליד הבית. 

2. הטווח שלה הוא 250 ק"מ. קצת מידי בשבילי.

אולי עדיף יד שניה וזהו. איזה רכב אתם ממליצים באיזור ה50,000 ש"ח? 

מה שאני מוצא ביד 2 עם קילומטראז' סביר זה רק סיטרואן פיקאסו או רנו גרנד סוניק או פיג'ו 5008... שוב פעם צרפתים...

עריכה אחרונה על ידי motale
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן אבל הצרפתיות האלה כבר אכלו אותה בירידת ערך, מ50 אלף ומטה זה כבר פחות, הרבה פחות, כשתמכור יהיה מדובר על 20-30.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם
לפני 15 שעות, avizaz כתב:

כן אבל הצרפתיות האלה כבר אכלו אותה בירידת ערך, מ50 אלף ומטה זה כבר פחות, הרבה פחות, כשתמכור יהיה מדובר על 20-30.

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה עדיף? 

רנו גרנד סניק או סיטרואן C4 פיקאסו? שתיהן דיזל. בערך אותו מספר קילומטראז'

איזה רכב יותר אמין? 

פורסם
לפני 3 שעות, motale כתב:

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי מה עדיף? 

רנו גרנד סניק או סיטרואן C4 פיקאסו? שתיהן דיזל. בערך אותו מספר קילומטראז'

איזה רכב יותר אמין? 

איזה דיזל? בפיקאסו עדיף 2000

• תוכן חדש...