Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב.

יש לי רכב נוסף - להיט- טויוטה קורולה 01" , שפקע טסט רכב לפני שנתיים ו5 חודשים, האוטו הזה יכול לנסוע, כנראה יוכל גם לנסוע עוד הרבה, 

שנתיים ו5  חוד' כאמור לא עשה שום טסט, זה בדיוק כאשר הוא נהפך להיות רכב מיושן החייב טסט כל חצי שנה. 

לאחר שאשלם את כל הטסטים של כל התקופה(2807 שח-אותם אשלם בכל מקרה) , כי אין ברירה, גם אם רוצה למכור לחלקים.

מצב הרכב:

אוכל לתקן את הידית הפנימית ב130 שח - בעצמי.

הצבע על הפנים- rusty - איש הפח.

המצב האסתטי מבפנים - על הפנים  באופן חריג ++.

המצב המכאני- נהדר, רק לשים שמן כל תקופה כי בולע שמן , חוץ מזה , ממשיך לנסוע בלי תקלות. וצפוי להמשיך עוד זמן רב בלי בעיה מכאנית משמעותית.

פגוש מאחורה שבור .

בהנחה שאני צופה שאוכל למכור את הרכב הזה ביד2 בעבור 5500 שח. (אנשים קונים לפי האסטתי ולא לפי המכאני, לכן אצטרך להוריד משמעותית)

השאלה אם שווה להשקיע ולהשמיש את הרכב בחזרה לכביש.

קיבלתי הודעה ממשרד התחבורה לפני 3 חודשים שהאוטו מבוטל לשימוש (דה..) עד שיתוקנו הליקויים.

האוטו שנתיים ו5 חוד' לא עבר טסט וזה רכב מיושן אז כמדומני צריך לעשות איזשהי בדיקת מעבדה מקיפה מאוד.

כמה יעלה להעביר את האוטו הזה טסט עם הבדיקת מעבדה המקיפה ++ שאין לי מושג איך נקראית וכמה היא עולה.

אני מניח שיהיה צריך להחליף גם 4 גלגלים. ולהתקין מנורה אחת. 

מעבר לזה אני מניח שלא יהיו הפתעות .

עריכה אחרונה על ידי טד
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני חושב שלהחזיר אותו לכביש יעלה יותר מהמחיר שתוכל למכור אותו, אולי צריך להשקיע בו יותר משאתה חושב. 

מה עם להחליף לה שמן, נוזלים אחרים ופילטרים?

כנראה שתצטרך גם מצבר חדש, אולי גם גומיות שונות במשולשים, בולמים ועוד.

ב- 7-8 אלף שקל אפשר לקנות איזו יונדאי\קיה חדשות יותר, במצב נסיעה ועם יותר כריות אוויר.

אם זה רכב שיקר לך רגשית זה משהו אחר.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא שווה לך. 

יש לך טסטים 2800, צמיגים 1300 נגיד, בדיקת מעבדה מוסמכת עולה כ 1000 ש"ח ואתה כבר עברת את ה 5000 ש"ח שאתה חושב לקבל על האוטו במכירה, זה עוד לפני שעשית טיפול ובהנחה לא כל כך סבירה שלא יהיו בכלל ליקויים בבדיקת מעבדה מוסמכת. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, טד כתב:

"אם זה רכב שיקר לך רגשית זה משהו אחר." קלעת . אבל  ענית מה שחשבתי . אעיף אותו.

מסכן הרכב, גם הוא יקר לך רגשית וגם אתה מעיף אותו...😔

פורסם
לפני כשעה, אוריס 2015 כתב:

מסכן הרכב, גם הוא יקר לך רגשית וגם אתה מעיף אותו...😔

אתה צודק, הרכב מסכן, אני אשאיר אותו. מה עשיתי כמעט..

פורסם

אין מצב שיעבירו אותו בדיקת מעבדה מוסמכת בלי עלויות גבוהות נוספות.

לדוג' - אפילו בטסט יכולים לפסול רכב על ריפודים קרועים, אני מניח לפי התיאור שלך שתצטרך להיפרד מעוד כמה אלים רק על הסעיף הזה (כי גם אם בטסט בד"כ הבוחן לא מסתכל על זה, בבדיקת מעבדה כן יבדקו את כל הפרטים)

ומסתבר שיש לך עוד כמה סעיפים כאלו שיקפיצו את העלות לכיוון עשרות אלפי ש"ח

• תוכן חדש...