Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב עם מנוע טורבו בנזין והנחו אותי לפני שאני מדומם את המנוע לאחר נסיעה להמתין דקה במצב עמידה ואז לכבות כדי לשמור שהטורבו לא יפגע
הרכב שלי נכבה אוטומטית שאני עוצר.... מה כדאי לעשות? לבטל את הכיבוי אוטומטי?

(אוודי Q5 2018 מנוע טורבו בנזין)

פורסם
לפני 7 שעות, avi1122111 כתב:

מה כדאי לעשות? לבטל את הכיבוי אוטומטי?

להיתעלם ממה שאמרו לך לגבי המתנה של דקה, זה נאמר מתוך חוסר ידע והבנה. היה רלוונטי למנוע טורבו ישנים.

בכל מנועה מודרני עם Stop&Start יש מערכת קירור מים לטורבו או תכנון אחר שמאפשר לכבות את המנוע ללא המתנה אלא אם כן התמאים לא מאפשרים זאת אז המערכת לא תכבה את המנוע. 

פורסם

ב-99.99 אחוז מהמקרים, ההגעה לנקודת החנייה תגיע מנסיעה איטית בטורים נמוכים *בכל מקרה* - ככה זה בסביבה עירונית (חיפוש חנייה, תמרון חניה במקביל, המתנה לשער, ירידה בחניון...) - הטורבו כבר קיבל את המנוחה שלו ואין שום צורך בהמתנה נוספת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במכונית חדישות אחרי הדימום אפשר לשמוע את המשאבה החשמלית עובדת עוד חצי דקה  בערך לצנן את הטורבו.

פעם היתה נדרשת המתנה וגם רק אחרי מאמץ. היום כבר לא 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...