Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם קצת התעכבו בדיווח סיום של המילואים, המילואים יסגרו להם אוטומטית במערכת של הצבא. לפחות לפי מה שאני זוכר במערכות של לפני יותר מעשור, ואז זה עושה להם בעיות, לך זה לא אמור להפריע.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הייתה לי טיסה באותו יום שבו נגמרו המילואים (יצאתי מוקדם בבוקר הביתה ובצהריים כבר היינו בשדה) ולא הייתה שום בעיה.

פורסם
לפני 36 דקות, car_me כתב:

אם קצת התעכבו בדיווח סיום של המילואים, המילואים יסגרו להם אוטומטית במערכת של הצבא. לפחות לפי מה שאני זוכר במערכות של לפני יותר מעשור, ואז זה עושה להם בעיות, לך זה לא אמור להפריע.

היום הכל אוטומטי

חוץ מלחתום שהגעתי למילואים (בהתראה קצרה - לכן זה התנדבות) , לא צריך כלום

פעם הייתי בסוף לוקח דף אישור מהמשקית, היום גם זה אוטומטי באתר המילואים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הם באמת לא מפרטים, אבל מדובר על טרולי בלבד.  *מניח* שניתן הלכניס עוד מטען אישי קטן (מצלמה, תיק לאישה וכו') אלב בטוח שלא תיק גב.  האתר הראשון שאני רואה שלא מפרט בצורה טובה.

נסה להתקשר ולברר.

ומאתרם:

יתן להעלות לתא הנוסעים כבודת יד של עד 8 ק"ג במטוסי איירבס במידות 50 ס"מ (אורך), 40 ס"מ (רוחב), 20 ס"מ (עומק) כשהמידות הנ"ל כוללות גלגלים, ידיות, כיסי צד וכו' וכל חריגה מהמשקל וממידות אלו תחייב שליחת כבודת היד לתא המטען ככבודת מטען והתשלום עבורה הינו בהתאם לתנאי כבודה עודפת.

יובהר כי במטוסי איירבס ניתן לשלוח לתא המטען כבודה של עד 23 ק"ג.

מזוודה ראשונה עד 23 ק"ג – 80 $ בשדות התעופה בארץ ו-77 אירו בשדות התעופה בחו"ל. 

חריגה במשקל בכל מזוודה במטוס איירבס מ-24 ק"ג ועד 32 ק"ג – 60 $  בשדות התעופה בארץ ו-57 אירו בשדות התעופה בחו"ל.

מזוודה שנייה עד 23 ק"ג- 90 $ בשדות התעופה בארץ ו-87 אירו בשדות התעופה בחו"ל.

ממזוודה שלישית  ועד 5 מזוודות – 120 $ בשדות התעופה בארץ ו- 117 אירו בשדות התעופה בחו"ל- לכל יחידת כבודה. 

העלאת טרולי לקבינה במטוס איירבס אינה מובטחת והינה בהתאם למכסה המוגדרת.
לתשומת לבכם- ניתן לשאת כבודת יד אחת בלבד לכל נוסע. במידה ונושאים תיק יד וגם טרולי יש לשלם עבור הטרולי שיישלח לתא המטען."

עריכה:

מתוך עניין בדקתי מחירי טיסה למדריד:

בתאריכים שאני טס - ישראייר לי ולאשתי רוצים 2,500$.  זה ה low cost החדש?

בפועל אנחנו טסים באיבריה - 552$ לשנינו.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

מעניין למה.

באלעל למשל לא מפריע להם ממה שאני יודע שתכניס תיק יד (כזה שנכנס מתחת למושב) וטרולי. בראיין אייר אין בעיה אם הוספת טרולי, אז אפשר להעלות טרולי ותיק יד בגודל סביר.

2500$ לספרד, מחיר הזוי. מי טס איתם במחיר הזה?

שילמנו פחות כסף על טיסה ישירה לטורונטו ושתי טיסות פנים של 4 שעות (כל אחת) בקנדה לשני אנשים, כולל הושבה ומזוודות (ואפילו הושבה מועדפת בטיסה מהארץ לקנדה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי שום אינטרס להגן על ישראייר, אבל תמחור כרטיסי טיסה זה תחום מורכב מאוד.

המחיר מושפע מכמה המטוס מלא, כמה זמן נשאר עד הטיסה ומה הצפי של החברה שהכרטיס(ים) ימכרו במחיר הזה.

מניח שהטיסה האמורה מלאה יחסית/מאוד והיא לא יוצאת מחר כך שלחברה יש עוד זמן ׳להמר׳ על מכירת כרטיסים במחיר גבוה, ומכסימום להוזיל ברגע האחרון.

מתח הרווחים בתחום אפסי והכרטיסים האחרונים הם שיקבעו אם וכמה הטיסה רווחית.

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...