Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסלה מונובלוק ונזילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

לשכן (שפנה אלי כי יש לי יותר ממברג בבית) יש אסלה מונובלוק ונזילה בריצפה.

איך שאני יודע יש שני ברגים שמחברים את הניאגרה לאסלה + אטם גדול ביניהם. מה שאני לא יודע איך האסלה מחוברת לביוב.

משיהו מנסיון יודע אם מצוי נזילה מהברגים/אטם הנ"ל או מהחיבור לביוב. 

תודה!

סדר ברגים מונוגלוק.jpg

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

בודקים עם היד מהיכן הנזילה. מתחילים מלמעלה, קודם בחיבור בין הניאגרה לאסלה ואם יבש בחיבור בין האסלה לביוב. אין נזילה מהברגים, יכולה להיות נזילה כתוצאה מהאטם שהוא מעין ספוג שמתייבש לאחר מספר שנים וניתן להחליפו עולה כ18₪. 

יכולה להיות נזילה גם מצינור חיבור המים. גם שם בדיקת רטיבות עם היד תאשר זאת. 

פורסם

אני לא סומך על בדיקה עם היד, מבצע את אותה בדיקה עם נייר סופג, במידת הצורך משאיר כמה דקות. המים יראו על הנייר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אין נזילות לא מהחיבור לביוב ולא מהחיבור לניאגרה ועדיין יש מיםצעל הרצפה, יש סיכוי שמדובר בסדק באסלה והמים יוצאים לחלל בין הבסיס של האסלה לרצפה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לעוזרים!

לגבי החיבור לביוב, עדיין לא הבנתי איך הוא מחובר.איך החרס של האסלה מחוברת לצינור פלסטיק של הביוב.

לגבי סדק, אני אסתכל.

פורסם

התמונה המצורפת אינה אותנטית.
בישראל היציאה לביוב היא אחורית, לא כלפי מטה (כלפי הרצפה) לכן עליך לבדוק מאחורה בחיבורים אם יש נזילה.

את המיכל הדחה ("ניאגרה") לאסלה אכן מחברים 2 ברגים (עם אטם קוני מגומי בכל בורג כולל שייבה שלוחצת עליהם) ועוד אטם ספוגי במעבר מים עצמו בין המיכל לאסלה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...