Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, שליקו99 כתב:

ה-5-20 אחוז שאתה מדבר עליהם מדובר נטו ברווח ליבואנים? שלא צריכים לעבוד קשה כי הלקוחות פשוט מסתערים לקנות רכבים חדשים

אין כמו לקנות משפחתית במחיר 150 אלף שקל בפריים פלוס 3 ולשלם עלייה בסוף התקופה 200 אלף שקל

רוב האנשים לא מבינים את עלות ההלוואה או כמה הם משלמים בסוף. רוב הגופים שמציעים את ההלוואה לא מציינים זאת

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כשעה, תחבצ כתב:

ה לא מחייב, כי עליית הריבית על הלוואה לרכב מתבטאת בין 100-400 שח בחודש אז כמו שפעם אנשים הלכו לסוכנות ובמקום לקחת מיצובישי אקליפס יצאו עם אאוטלנדר כי זה רק עוד 300 בחודש.

היום המצב הפוך במקום לקחת מיצובישי אקליפס יקחו asx כי זה פחות 300.

אנשים עדיין יקנו רכבים חדשים… יש מקומות שפורסים ל100 תשלומים יש הלוואות בלון, הציבור חושב לטווח הקצר. ו300 שקל בחודש לא יעצרו אותו אלא מקסימום יתפשרו על רכב מקטוגריה מתחת או יפרסו לעוד שנה שנתיים שזה מטומטם רצח.

יכול להיות, אבל אני כבר לא זוכר איך היו אנשים לוקחים הלוואות כשהריבית לא ברצפה. 

אני חושב שבסוף אנשים כן יוציאו את הראש מהתחת ויסתכלו מעבר ל-"עוד 400-500 שקל בחודש"

היום, אם אתה רוצה לקחת רכב ב-160 אלף ללא מקדמה, בלון מקסימלי ופריסה ל-60 תשלומים, אתה תשלם ריבית של 50 אלף שקל. זה ממש מטורף. 

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, davemustaine87 כתב:

היום, אם אתה רוצה לקחת רכב ב-160 אלף ללא מקדמה, בלון מקסימלי ופריסה ל-60 תשלומים, אתה תשלם ריבית של 50 אלף שקל. זה ממש מטורף. 

בדיוק זה. אני מתקשה להאמין שמרבית הרכבים החדשים שמתגלגלים בכביש נרכשו כתוצאה מעודף נזילות של הרוכשים (לא מדבר על כל אותם רכבי יוקרה דנדשים שמתגלגלים בכבישים, אלא על העממיים) ובגלל הקלות המבחילה בה נותנים הלוואות בלון (והלוואות בכלל) לצורך מימון רכב כיום, אני לא רואה איך המצב הזה נפסק.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אנחנו הקפאנו את החלפת הרכבים שלנו בגלל המחירים הלא הגיוניים.

יש לנו אוקטהיה 2020 בליסינג מהעבודה שמדרתת אותנו נהדר ואני מעדיף לשלם עליה שווי שימוש לפי 135k שח, ביקשתי מקצין הרכב להאריך את חוזה הליסינג בעוד שנה.

הרכב השני שלנו, i20 שנת 2015 עם פחות מ- 50k קמ משרת אותנו נהדר כרכב שני בעיקר בשכונה.

תכננו להחליף אותו כבר לפני שנה בארונה יש שניה, אך לאור המחירים הגבוהים והעובדה שהיונדאי עושה את העבודה ומצויידת ביחידת הנעה פשוטה ואמינה - הוחלט לדחות את החלפת הרכב.

על הרכב ליסינג מהעבודה אין לנו הוצאות ריבית כמובן, אך אין טעם להחליף רכב מצייון ברכב חדש שיגרור תשלום מס גבוה.

אנחנו ב"ה לא צריכים הלוואה כדי לשדרג את היונדאי, אבל פעם המחירים הגבוה הנדרש לא מצדיק את ההחלפה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

איך?

קורולה בת 4 יוצאת ליסינג עלתה לבן של אחד המגיבים כאן כ-110 אלף ש"ח.

הנה דוגמה לרכב מבוקש, עם נתונים לא הכי טובים, אמנם איבד כ-30% מהערך שלו, אבל זה לא רכב שעלה 150 אלף ש"ח בתור חדש, על דגם מאובזר כשרכשתי שילמתי 150 אלף ש"ח

+1

גם אני חיפשתי רכב לאחרונה, יש מעט מאוד היצע רלוונטי מתחת למאה אלף ש"ח. 

גם אני בסוף רכשתי רכב מליסינג, לדעתי זו האפשרות השפויה היחידה שנותרה. 

פורסם (נערך)

אף פעם לא הייתה לי בעיה למצוא רכב ביד 2, ורכבים מעולים עם ק"מ נמוך, ומחיר טוב.
מצד שני אף פעם לא התקבעתי על טויוטה ומעולם לא חיפשתי רכב בלחץ של זמן.
אני אוהב לחפש רכבים כשאני לא באמת צריך אותם, כן זה נשמע מוזר, אבל זו הדרך הכי טובה לקנות רכב ביד 2.
כשיש דיגדוג להשתדרג אבל לא באמת צריך מתחילים לחפש בנחת. בכל יום נכנסים ללוח בבוקר ובערב. המעבר הראשון על המודעות קשוח, אחרי זה מסתכלים רק על החדשות.
אחרי חודש מבטיח לכם שתמצאו רכב מעולה במחיר סביר, ואז חושבים אם לקנות או לא.
מה לגבי הרכב הנוכחי? מוכר אחרי שאני קונה.

למי שאין זמן וכוח יש ליסינג ויש רכב חדש, וכן לרוב האנשים כנראה אין הרבה זמן וכוח.
בזמן האחרון פער המחירים בהרבה מקרים לא מצדיק קניה של יד 2 (כל מקרה לגופו), במיוחד ברכבים חדשים יחסית (2-3 שנים), אז אני מבין את מי שאין לו כוח ופשוט קונה חדש.

אני למשל משתעשע ברעיון של לקנות טסלה. רכבים מ2021 מפורסמים ב180K, רכב חדש עולה 203K. למה לקנות משומש?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

@farkash7 לא תמיד אתה יכול לתכנן את ההחלפה. צורך שמשתנה, תאונה עם טוטאל, רכב שמתחיל לבלות ותר מדי זמן במוסך. אפילו חוסר קשב כי יש משהו אחר על הראש ואז מגלים שהגיע הזמן להחליף רכב.

@dorsht אותם 40-50 אש"ח לא גדלים על העץ בגינה, ולא כל אחד רוצה או יכול לקחת הלוואה ולחכות חצי שנה לאספקה, כי הרכב הקיים לא מספק יותר את הצרכים. אז מתפשרים על רכב משומש ברמת גימור יותר נמוכה, אפשר לחיות עם זה בלי לסבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

פרט לתאונה את כל השאר אפשר למשוך ולחפש רכב בנחת.
חוץ מזה שבשביל בלתמי"ם אני מחזיק 205 בחניה.
ממליץ לכל אחד לקנות טרנטה לגיבוי וככה תוכלו לקנות רכבים ביד 2 בנחת גם כשיש בלת"מ.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

וכמה עולה לקנות חניה? כנראה כמו המרצדס של טרנספורטר.

עם מצב החניה בסמטה שבה אני גר הדבר האחרון שאני צריך זו טרנטה. מה לעשות, אני לא גר בפרבר אמריקאי עם דרייבויי ברוחב של האיילון וחניה כמו ההנגר של אלעל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שיש כמה אנשים שיודעים לימצוא מציאות ביד 2 וכאלה

מעבר להם יש הרבה אנשים שלא ובמצב שלהם מתאים חדש

ויש עוד אנשים שעושים טעות פיננסית בהלואה

פותש בשאלה אתה מאגד את כולם לאותו אחד זה הטעות שלך

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 דקות, sperial כתב:

וכמה עולה לקנות חניה? כנראה כמו המרצדס של טרנספורטר.

עם מצב החניה בסמטה שבה אני גר הדבר האחרון שאני צריך זו טרנטה. מה לעשות, אני לא גר בפרבר אמריקאי עם דרייבויי ברוחב של האיילון וחניה כמו ההנגר של אלעל.

אם זה רק רכב רזרבי ליתר ביטחון, הוא יכול גם לחנות כמה קילומטרים מהבית בשכונה שיש בה חניה בשפע, רק לבקר שם פעם בשבוע לנגב אבק כדי שלא יחשבו שזאת גרוטאה.

• מעניין 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

לא קונים יד שנייה, הלוואות, הכל תירוצים. זה מתחיל ונגמר בזה שאתה צריך להבין שיש המון כסף בשוק.

אתה אולי לא מרגיש, המעגל מסביבך נחנק עם גנים משכנתא וקנייה בסופר שעלתה ב30% -

אבל יש המון אנשים עם המון כסף.

שוק העבודה חזק במשך שנים, הסבתא מתה - מכרו דירה ניהיו מליונרים תוך יום.

בעשור שתיים האחרונים, כמעט ולא משנה איפה מישהו היה זורק כסף - היה שם רווח.

ב3 שנים האחרונות זה הקצין, גם בבורסה, גםבנדלן גם ברכבים. כסף נזל מהאוזניים.

תבין זה שיש היום אינפלציה, זה כי אנשים קונים יותר מדי. כי יש המון המון כסף. המון.

המצב הזה ירגע עם הזמן.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, תחבצ כתב:

זה לא מחייב, כי עליית הריבית על הלוואה לרכב מתבטאת בין 100-400 שח בחודש אז כמו שפעם אנשים הלכו לסוכנות ובמקום לקחת מיצובישי אקליפס יצאו עם אאוטלנדר כי זה רק עוד 300 בחודש.

היום המצב הפוך במקום לקחת מיצובישי אקליפס יקחו asx כי זה פחות 300.

אנשים עדיין יקנו רכבים חדשים… יש מקומות שפורסים ל100 תשלומים יש הלוואות בלון, הציבור חושב לטווח הקצר. ו300 שקל בחודש לא יעצרו אותו אלא מקסימום יתפשרו על רכב מקטוגריה מתחת או יפרסו לעוד שנה שנתיים שזה מטומטם רצח.

מצד שני, שוק היד 2 פרוץ לחלוטין, מחירון זו לא מילה גסה. והרכבים הטובים בקושי יורדים תסתכלו על איוניק, קורולה, נירו או כל רכב שהוא לא צרפתי.

לדוגמא cx5 תראו בכמה נמכרים שנתונים 17-18-19 זה הון תועפות לרכב ישן. לפי מה שראיתי הירידה היא זהה בין רכב חדש לרכב בן 5 ובין רכב בן 5 לרכב בן 10. במספרים בחמש שנים הראשונות המאזדה תרד ב 50 אלף קרי 110-120 ורכב בן 10 ירד בעוד 50 קרי 60-70. אז מה ההגיון לקנות חדש?

@Transporterתן לי גב

אני לא מצוי במחירים של מאזדה וטויוטה

יכול להגיד רק שבשוק של מרצדס בתקופות שאני חפשתי, מחירים הגיעו לעד 150 אלף מעל המחירון

ובהרבה מקרים כבר עדיף לקנות חדש

• אהבתי 2
פורסם

אני למשל מחפש קיה פיקנטו ואין אחד עם הרכב הזה שלא דורש מעל המחירון או המחיר מחירון די הזוי לרכב קטן כזה בן 6 קרוב ל60 ומשהו אלף זכור לי שמכרו אותה 2017 היא עלתה גג 84 אלף.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...