Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי פורום.

אני בעלים של ניסאן מיקרה. כבר הרבה זמן אני חושב על רעיון לשפר פנים של רכב על ידי הגדלת תא מתען.

ליתר דיוק לשפר יכולת העמסה של תא מתען. לעשות אותו יותר נגיש לדברים ערוכים ובאותו זמן גם לאפשר מקום לעוד נוסע.

בגדול אני רוצה לסלק מושב אחורי ובמקומו להתקין 2 מושבים בודדים .

האם קיים כאן ניסיון למשהו בדבר שכזה ?

איך לפעול נכון במצבים כאלו ?

האם זה באמת נחשב שינוי מרכב הרכב ודורש מהנדס, תוכניות, אישורים וכדו.... ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי NM2007
פורסם

הייתי אומר שהסיכוי לאשר את זה נמוך ביותר... זה חתיכת שינוי - במיוחד אם יש כריות אוויר גם מאחורה - אלא אם הרכב בא גם בתצורת 2+2 (מה שאתה מתאר) - כמו לדוגמא דגמי מיני או כל מני SUVים שלפעמים יש להם תצורות שונות בשביל ה3 שורות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

1.לא קשור לפורום שיפורים ולכן עבר לטכני.
2.אין בארץ דרך חוקית פשוטה לאשר את זה.
אני גם לא ממש מבין מה זה נותן ולמה להשקיע את כל המשאבים האלה בניסאן מיקרה, אם אתה צריך תא מטען גדול יותר - הדבר הפשוט והקל יותר יהיה לקנות רכב גדול יותר.
אם אתה בקטע של DIY, זה כבר סיפור אחר - אבל חוקי זה לא יהיה, לא בלי קומבינה קיצונית.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אין במיקרה קיפול משענת המושב האחורי בחלוקה 60/40? כי נראה לי נותן פתרון בדיוק למה שאתה רוצה. 

אם זה לא זה, בכמה מכוניות קיימת משענת יד נפתחת במושב האחורי, שפותחת פתח לתא המטען ומאפשרת הובלת דברים ארוכים.

לא פשוט לעשות כזה דבר במושב שאין בו וזה מחליש את המשענת אבן זה לא דורש אישורים ובוודאי יותר קל מלהתקין 2 מושבים נפרדים. 

תמונה לדוגמא של משענת כזאת מקורית בסקודה כלשהי.

3wAAAgO3iuA-960.thumb.jpg.9a4766dbefdc9b094d22a9eef5314128.jpg

nSAAAgG3iuA-960.thumb.jpg.28a3936de12ee78cc5d7fc1e12997aae.jpg

פורסם

תשמע גם אם תעשה את זה למה אתה צריך לשנות את זה ברישיון? איזה שוטר אי פעם יביט אחורה ויגיד לך "אהאה הסרת מושב? כתוב ברישיון 5 ויש לך 4 אז קח הורדה מהכביש"?

עזוב שבכלל יותר הגיוני לקנות רכב יותר גדול מאשר להחליף מושבים מאחורה.

פורסם
לפני 10 דקות, Shab00 כתב:

תשמע גם אם תעשה את זה למה אתה צריך לשנות את זה ברישיון? איזה שוטר אי פעם יביט אחורה ויגיד לך "אהאה הסרת מושב? כתוב ברישיון 5 ויש לך 4 אז קח הורדה מהכביש"?

ביטוח במקרה תאונה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה

בתאריך 26.1.2023 בשעה 15:55, Liviur כתב:

ביטוח במקרה תאונה.

תודה

בתאריך 16.1.2023 בשעה 10:50, NM2007 כתב:

שלום לחברי פורום.

אני בעלים של ניסאן מיקרה. כבר הרבה זמן אני חושב על רעיון לשפר פנים של רכב על ידי הגדלת תא מתען.

ליתר דיוק לשפר יכולת העמסה של תא מתען. לעשות אותו יותר נגיש לדברים ערוכים ובאותו זמן גם לאפשר מקום לעוד נוסע.

בגדול אני רוצה לסלק מושב אחורי ובמקומו להתקין 2 מושבים בודדים .

האם קיים כאן ניסיון למשהו בדבר שכזה ?

איך לפעול נכון במצבים כאלו ?

האם זה באמת נחשב שינוי מרכב הרכב ודורש מהנדס, תוכניות, אישורים וכדו.... ?

תודה.

תודה

בתאריך 18.1.2023 בשעה 08:38, Buki כתב:

אין במיקרה קיפול משענת המושב האחורי בחלוקה 60/40? כי נראה לי נותן פתרון בדיוק למה שאתה רוצה. 

אם זה לא זה, בכמה מכוניות קיימת משענת יד נפתחת במושב האחורי, שפותחת פתח לתא המטען ומאפשרת הובלת דברים ארוכים.

לא פשוט לעשות כזה דבר במושב שאין בו וזה מחליש את המשענת אבן זה לא דורש אישורים ובוודאי יותר קל מלהתקין 2 מושבים נפרדים. 

תמונה לדוגמא של משענת כזאת מקורית בסקודה כלשהי.

3wAAAgO3iuA-960.thumb.jpg.9a4766dbefdc9b094d22a9eef5314128.jpg

nSAAAgG3iuA-960.thumb.jpg.28a3936de12ee78cc5d7fc1e12997aae.jpg

תודה

• תוכן חדש...