Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי שרשורי עבר בנושא, ניראה שהקונצנזוס הוא לא לא להרחיב. 

אבל פה מדובר על סכום די נמוך, שכולל את הדברים הרגילים מלבד חלקי גומי וציריות. + ללא השתתפות עצמית בביקור טכנאי(מוגבל לפעם אחת במהלך התקופה) 

כרגע האחריות היא לשנה אחת.

האם לאור הסכום והתמורה זה עדיין לא שווה? 

פורסם (נערך)

קיבלתי ב ₪99 ל 3 שנים היצרן אחר.  

בכללי כל ביטוח מכשיר לבן שעולה מעל 10% הוא בעייתי. למה: הבעיות לא באות בשנה השנייה. ב. החברות מערימות קשיים במימוש תוך ניצול חוסר הבנת הלקוח בתחום. 

גם בקונצרן בוש זה ₪500 5 שנים עם גומי כלול. 

מצד שני הכרטיס הדיגיטלי רגיש לנפילות מתח ועלותו לא מבוטלת. 

למרות הפיתוי : לא הייתי רוכש. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

באותו הסכום אתה יכול לקנות מכונת כביסה midea עם 5 שנות אחריות.

לדעתי גם המכונה עצמה עדיפה על אלקטרה והאחריות הארוכה זה בונוס נחמד 

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני 8 שעות, avargel כתב:

היית רוכש ביטוח בעלות של 15,000 ש''ח נגד גניבה או נזק לרכב ששוויו 100,000 ש''ח?

ברור שלא, אבל זה כי אני יודע להעריך את הסיכון ברכבים, בעוד שבמכונת כביסה אין לי מושג

לפני 7 שעות, Gavrik כתב:

באותו הסכום אתה יכול לקנות מכונת כביסה midea עם 5 שנות אחריות.

לדעתי גם המכונה עצמה עדיפה על אלקטרה והאחריות הארוכה זה בונוס נחמד 

כבר קניתי את המכונה. 

והסיבה היחידה שקניתי אלקטרה דרך מחסני חשמל  כי הם היחידים שמאפשרים משלוח יום אחרי, והתקנה עצמאית ללא טכנאי. 

שזה אחלה של דבר אגב, מרגע ההזמנה עד למכונה חדשה פעילה, עברו בערך 18 שעות. 

פורסם

גם במכונת כביסה ומייבש של בוש/קונסטרוקטה ניתן לעשות התקנה עצמית ואין צורך לחכות למתקין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סטטיסטית כל ביטוח רווחי לחברה והפסדי ללקוח. אז ההבדל הוא יכולת הספיגה שלך, זה ההבדל בין 1300 ש"ח למכונת כביסה ל-130,000 ש"ח למכונית או 1,300,000 ש"ח למבנה ותכולת דירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 שעות, avargel כתב:

היית רוכש ביטוח בעלות של 15,000 ש''ח נגד גניבה או נזק לרכב ששוויו 100,000 ש''ח?

אם זה לשנה - לא.

אם זה ל3 שנים וכולל ביטוח חובה, צד ג', גרירה, שמשות וביטוח השתתפות עצמית - כן.

לפני 15 שעות, davemustaine87 כתב:

אבל פה מדובר על סכום די נמוך, שכולל את הדברים הרגילים מלבד חלקי גומי וציריות. + ללא השתתפות עצמית בביקור טכנאי(מוגבל לפעם אחת במהלך התקופה) 

בוא נראה.

מכונת כביסה ממוצעת שורדת בשימוש סביר יותר מ5 שנים בדרך כלל, ומניסיון שלי - מה שנדפק לרוב זה חלקים מכניים נעים למיניהם - ציריות, מיסבים, גומיות וכו'.

מה שהאחריות שמציעים לך לא כולל.

בנוסף, מוגבל רק לביקור אחד. ז"א אם הייתה תקלה ולא נפתרה בביקור ראשון, אכלת אותה.

אם היית אומר שהמכונה שווה 5 אש"ח, ומדובר בשנתיים אחריות נוספות bumper to bumper, אולי היה שווה. ככה - לא.

מסקנה שלי - אם אין לך מה לעשות עם 200 ש"ח, אשמח לשלוח לך מספר בפרטי להעברה בביט. מבטיח למצוא להם בית חם.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, save כתב:

: הבעיות לא באות בשנה השנייה. ב. החברות מערימות קשיים במימוש

דווקא בשתי המכונות הקודמות שלי (קריסטל ובוש) הצרות החלו אחרי פחות משנתיחם. את הקריסטל העפתי לפני תום האחריות אחרי ששלושה - ארבעה ביקורי טכנאי לא הועילו. את הבוש משכתי עד גיל 6 - סוף ה"אחריות" המוארכת, ולא נתתי לטכנאים מנוח. לזכות CSB - הרבה השתדלות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

סטטיסטית כל ביטוח רווחי לחברה והפסדי ללקוח. אז ההבדל הוא יכולת הספיגה שלך, זה ההבדל בין 1300 ש"ח למכונת כביסה ל-130,000 ש"ח למכונית או 1,300,000 ש"ח למבנה ותכולת דירה.

לא לגמרי מסכים במקרה הזה.

ברור שזה נכון כאשר מדובר בביטוח שהוא מוצר עצמאי, למרות שגם לא תמיד. ביטוח רפואי לדוגמא.

כאשר מדובר באחריות/ביטוח שהוא חלק ממכירת מוצר - יש שיקולים אחרים של מיצוב בשוק, מיצוב מול מתחרים ועלות תועלת.

לדוגמא, כאשר אני קונה מכונת כביסה בוש ב- 3,000 ש״ח ומוסיף 100 ש״ח לטובת אחריות ל-4 שנים נוספות היצרן מרוויח? אני בספק רב.

מדובר ב- 0.75% לשנה, זה בסבירות גבוהה מאוד הפסדי מבחינת היצרן/יבואן. אבל זה כנראה ממנף להם את המכירות.

פורסם (נערך)

בדיוק כמו תמחור הרכבים - אף אחד מאיתנו לא מכיר את המבנה הכלכלי של החברות האלה. יותר מזה, השוק הזה אפילו יותר מורכב משוק הרכב כי מגוון המותרים, היצרנים והמותגים שכל יבואן משווק הרבה יותר גדול, ויש גם שיווק צולב של רשתות שמשווקות גם מוצרים של יבואנים מתחרים. אז אף אחד מאיתנו לא יודע מה משמעות כל מהלך, מה גם שמהלכי השיווק של ה"אחריות" הזו יותר מתוחכמים, למשל משווקים אותה ב-100 ש"ח לשנה, אבל באותה נשימה דוחפים גם מגן נחשולי זרם ופילטר סיליפוס בעוד כמה מאות ש"ח, עם ניסוח שעלול לגרום ללקוח להבין שהאחריות תלויה ברכישת מוצרים אלה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...