Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2006 - נעילה מרכזית לא עובדת באחת הדלתות

יובל ציטרין
מעבר לפיתרון נפתר ע"י של,
שימו לב! השרשור הזה בן 785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אחת הדלתות לא ננעלת בנעילה מרכזית אבל כן נפתחת כשאני פותח עם מפתח מהדלת של הנהג.

מישהו יודע איך אני יכול להגיע לטפל בזה?

איפה הבעיה נמצאת באוטו?

איך אני מגיע לשם?

צריך להחליף משהו או שאפשר לשפץ?

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@של אתה יכול קצת להרחיב בזה? ברכב שלי - אוונסיס 2008 יש אותה בעיה בשני דלתות אחוריות. בדיוק הייתי השבוע אצל אחד שמתעסק בדברים כאלו ברכבים, ולאחר שפירק לי את הדלת ובדק מה שבדק אמר לי שצריך לחפש בחנויות חלפים מנגנון חדש לדלת. על מנגנון אוניברסלי הוא לא אמר לי, מה זה?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נעילת הדלתות ברכב פועלת ע"י מנוע חשמלי שמזיז מוט ברזל והמוט מזיז מנעול פיזי שמבצע את הנעילה המנעול החשמלי מזיז את המוט בערך 2 סנטימטר ויושב במיקום מדויק והמוט ברזל מובנה למידות שלו 

בחלק גדול מהמכוניות הישנות בעיקר ניתן לשים מנוע אוניברסלי במיקום מסוים ועם מאריך אוניברסלי למוט מכוונים אותו בדיוק למצב של נעילה או פתיחה.

אם אפשר להשיג מנעול מקורי עדיף אבל אם לא מחליפים לאוניברסלי

image.png.fdaf6036c6a89d91b3a1888c8f05f0d9.pngזה לדוגמא מנעול מקורי (חליפי ) של טויטה 

וזה המנעול האוניברסלי

image.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאוד ממליץ על זגג רכב בשם דויד שעובד בנתניה ושמו הוא גם שם העסק לזכרוני. היתה לי בעיה דומה בבורה עתיקה לפני כשנתיים. האיש מקצוען והמחירים שלו הוגנים עד כדי מבוכה. יש לידו גם עסק שעוסק במכלולי נעילה משופצים של כלי רכב, תוך שתי דקות מאתרים שם כל מנעול אפשרי. 

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון

צריך להוריד את כל הפלסטיקה אבל זה לא דבר מסובך בכלל לאט לאט ובעדינות תוכל לפרק את הסיפון ולהגיע למנעול תוכל להעזר בסרטונים ביוטיוב 

לדוגמא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 785 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...