Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי השרשור (הקצת ישן למען האמת) של Shab00 לגבי קניית רכבים מייבוא מקביל

Itzhak.n
שימו לב! השרשור הזה בן 801 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

שלום לכולם.

בהמשך לשרשור האמור לעיל,אני בטוח שיש פה הרבה חבר'ה שיש להם ניסיון כלשהוא בייבוא מקביל.

אני שואל את זה כחובב רכב שנשאל לא פעם לגבי רכישת רכבים שונים וגם לגבי ייבוא מקביל.

ניקח לדוגמא את הקורולה הייבריד.

אם נחפש בגוגל נראה שיש ה-ר-ב-ה סוחרים שמציעים ייבוא מקביל של הקורולה הייבריד.

רובם מן הסתם סליחה על הביטוי - לא רציניים.

אבל - אם ניקח שניים שנחשבים לרציניים וותיקים בתחום (אוטומקס ורכבי עמק איילון),בהשוואה לקורולה LIMITED של היבואן הרשמי הם מציעים בנוסף פנסים קדמיים LED,ריפודי עור (משולב בד אם אינני טועה) ותצוגה עילית (HEAD UP DISPLAY).

וגם אצלם ה-BLIND SPOT MONITOR וה-CROSS TRAFFIC MONITOR אופציונליים.

אז... מה עושה מישהוא שרוצה לקבל את הקורולה שלו עם מירב האביזרים (ולמיטב ידיעתי,יוניון מוטורס לא מציעים את התוספות שפירטתי גם אם תשימו ערימת דולרים על השולחן...)?

האם הוא יכול לסמוך על השם הטוב שיצא לשני היבואנים המקבילים האלו,או שמנסיונכם,פשוט לוותר עם תוספת האביזרים ולרכוש קורולה LIMITED מיוניון מוטורס וזהו?

שוב,אני לא שואל את זה בתור אחד שעומד בפני קניית רכב חדש אלא כחובב רכב שמייעץ לחברים ומשפחה כשנשאל לגבי רכישת רכב חדש - וגם נשאל לגבי ייבוא מקביל,ולפעמים אני לא יודע מה לענות כי אין לי נסיון בזה - וכולי תקווה שפה אתם בעלי הנסיון תוכלו להאיר את עיניי...

תודה והמשך ערב נעים

יצחק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 801 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...