Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת היגוי אוריס הייבריד 2013

מעבר לפיתרון נפתר ע"י m&t,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקישות קלות מההגה במהמורות קלות, נסיעה על שביל רך ומהירות גבוהה.

הוחלף במוסף מסרק הגה ומוטות, (וכמובן כיוון פרונט מלא)

הפתרון היחיד הוא החלפת הגה חשמלי? כמה עולה דבר כזה? תודה

פורסם (נערך)

תבדוק גומיות מוט מייצב מי החליף לך חצי רכב ככה? 

מי מחליף הגה חשמלי נראה לך הגיוני ועוד בטויוטה כאילו דה ... ? הרכב ירד מהכביש בגלל תאונה או משהו בסגנון ?

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם (נערך)

אם היית מהצפון הייתי שולח אותך לחושי בשניה הוא עולה לך על העניין וגם אם יש ספק, הוא יחליף לך משהו, יאמר לך תיסע ותחזור אם לא טוב מפרק ומחזיר את שלך בחזרה. בכל אופן תבדוק גומיות מוט מייצב, 200 שקל שיפור מורגש מיידית אני מתפלא שלא החליפו לך אותם מהתחלה בכלל. חובבנים.

להחליף מנגנון הגה חשמלי, יפה. אתה תהיה הראשון בארץ שמחליף את זה בטויוטה אוריס.

תגיד האם הרכב במקורי מליסינג ? כמה ק"מ עבר ?

עריכה אחרונה על ידי m&t
פורסם (נערך)

כמעט 200 אלף קמ לא הוחלפו גומיות אמר שנראות חדש

הוחלף מסרק הגה לפני שנתיים אצל הבעלים הקודם הרכב אצלי שנה, היה יד פרטית

מתלבט אם ללכת עם זה לזיסו בדיוק העביר את המוסך מתל אביב לראשון לציון

עריכה אחרונה על ידי naki220
פורסם

הם נראות על פניו חדש כן אבל הם מזמן איבדו את הגמישות שלהם ועם הכבישים שיש בארץ נוצר חופש בינם לבין מוט הייצוב ולכן אתה גם תשמע רעשים במהמורות, על באמפרים תרגיש חופשים ורעשים נקישות מההגה ועוד. תתחיל משם.

• פיתרון
פורסם

כרית בולם מרסנת תנודות של הבולם עם הבודי , אם יש לך סוג של נקישות במהמורות או באמפרים, אם יש פגיעה בנוחות, אם ההגה מקבל מכה במהמורות או דרכים משובשות, זה כריות הבולם, ברכב הקודם (קורולה 07)אחרי שהחלפתי אותם סביבות 120 אלף והחלפתי סתאם כי בא לי, היה שיפור דרסטי בכל מה שכתבתי ולא הבנתי איך עד עכשיו לא החלפתי אותם.

פורסם

מוזר לי שבמוסך לא עלו על זה🤔 אחליף גומיות וכריות בולם ונמשיך משם.. זה היה נראה לי הגה כי הנקישות ממש מהקונסולה אחרי ההגה לא נשמע מלמטה

• תוכן חדש...