Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מאזדה cx5 2015 קיפול מראות צד, awd, נעילת דלתות

שושון רך
שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, קניתי את הדור הראשון מנוע 2000 executive ונתקלתי בכמה דברים לא ברורים.

1. לא הבנתי היכן הכפתור שנועל ומשחרר את כל דלתות הרכב. בצד דלת הנהג יש רק חלונות וכפתור יחיד מעליהם שנראה כמו נעילת חלונות. לחצתי עליו ולא קרה דבר.

2. מנסה להבין איך מפעילים קיפול מראות צד בזמן נעילת הרכב אחרי שיוצאים. זה לא אמור להיות אוטומטי או עם כפתור שבורר את האפשרות הזאת ?? לא מוצא היכן . ..

בשלט אין כפתור ייעודי לזה (מה שכן עשו נעילת חלונות אוטומטית בהתקנה אישית שזה נחמד)

3. מערכת דימום מנוע בעצירה מבאסת את החיים אבל קלטתי שברגע שהמזגן פועל על קירור מתחת ל 20 מעלות המערכת לא נכנסת לפעולה ואפילו לא נראית בתצוגה. האם ידוע על דרך יותר ישירה לנטרל באופן קבוע את השטות הזאת ? מבדיקה ברשת לא מצאתי דבר ואולי הטריק הזה הוא הפתרון היחיד. 

השאלה איך בחורף המערכת תגיב ואיך אני ארמה אותה מבלי להפעיל מזגן בסתיו למשל..

4. בדגם של מנוע 2000 סמק לא ידעתי שקיים awd. אבל ברכב שקניתי היה את הכיתוב מתחת לאותיות ה cx5 ותאמינו לי זה יצא מהמפעל. גם בדקתי והייתה גרסא כזאת לזמן מוגבל עד שהחליטו שכל ה awd (הנעה כפולה) יגיעו במנועי 2500. 

החידה כאן היא שברשיון רכב רשום 2×4 ומנוע 2000 אבל בארץ לא שיווקו את הדגם הזה של הנעה כפולה במנוע 2000. קיצר מישהו יכל לומר לי איך אני מברר האם מדובר בדגם נדיר של awd במנוע 2000 או טעות מפעל בהטבעת הכיתוב ?

תודה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, שושון רך כתב:

קיצר מישהו יכל לומר לי איך אני מברר האם מדובר בדגם נדיר של awd במנוע 2000 או טעות מפעל בהטבעת הכיתוב ?

תצלם מאחורה מתחת לאוטו כשרואים את הצד הפנימי של הגלגלים ותעלה את התמונה לכאן, תקלל תשובה וודאית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Buki כתב:

תצלם מאחורה מתחת לאוטו כשרואים את הצד הפנימי של הגלגלים ותעלה את התמונה לכאן, תקלל תשובה וודאית.

אוקיי כלומר יש חיבור כלשהו לגלגל האחורי שמעיד על awd ..  סבבה אצלם מחר ואצרף לכאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש AWD יש ציריות אחוריות שמתחברות במרכז תבור הגלגל. 

אם אין ציריות אחוריות - זה הנעה קידמית בלבד, אין AWD.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצרף תמונות של הגלגלים האחוריים, מה שהצלחתי לצלם כמובן מהזווית. אולי יצליחו להבין משהו. גם מצרף את הכיתוב שמעיד על awd ( נראה ממש כמו עבודה של היצרן)

20220709_153331.jpg

20220709_153323.jpg

20220709_153315.jpg

20220709_153300.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה סרן אחורי כשיש רק  הנעה קידמית.

FWD.thumb.jpg.baf9eef2976769430fe663c015aa818a.jpg

זה סרן אחורי כשיש AWD,  התוספת זה דרייבשאפט, יחידה אחורית וממנה יוצאות ציריות לגלגלים האחוריים.

פה צינור הפליטה מפורק.

AWD.jpg.6aacb143e40c1294c98493a4d432a6a6.jpg

ופה הוא ישנו.

AWD2.thumb.jpg.99bc7297eb16416cf4248048cb6917be.jpg

האוטו שלך הנעה קידמית, ללא AWD.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ציטוט

2. מנסה להבין איך מפעילים קיפול מראות צד בזמן נעילת הרכב אחרי שיוצאים. זה לא אמור להיות אוטומטי או עם כפתור שבורר את האפשרות הזאת ?? לא מוצא היכן . ..

בשלט אין כפתור ייעודי לזה (מה שכן עשו נעילת חלונות אוטומטית בהתקנה אישית שזה נחמד)

לא מכיר את ה-CX5 אבל יש לי מאזדה 6 ואני יודע שהם תואמים.

אצלי מסובבים את כפתור כיוונון המראות 180 מעלות וזה סוגר את המראות.

לא ידוע לי על משהו אוטו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, במבליק כתב:

לא מכיר את ה-CX5 אבל יש לי מאזדה 6 ואני יודע שהם תואמים.

אצלי מסובבים את כפתור כיוונון המראות 180 מעלות וזה סוגר את המראות.

לא ידוע לי על משהו אוטו'.

צודק, כן עליתי על זה לפני יומיים תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...