Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצוב

שמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר, ברגע שכתבת את המשפט "אבל במלוא הצניעות , אני מאמין שאני יכול ללמד את XXXX ואחרים דבר או שניים על נהיגה " הכל נגמר, הוא נכנס למגננה על האגו וזהו.

זה לא תכתובת שהגיעה אליו. האמת זה היה טיפה בכוונה , כי אני מדבר על דבר מסויים עם האחראית והיא מציעה לי נסיעה ללמוד מה זה ABS.

הכעס שלי בכלל לא על קצין הבטיחות אצלנו -

א. הוא חדש

ב. זה התפקיד שלו

ג. מעצם הגדרת התפקיד , קצין בטיחות הוא אדמיניסטרטור ותו לא.

אני מתעצבן על זה שהחברה שלי , שמחזיקה כמה עשרות מכוניות , עסוקה בנושא המוטורי , כמו 98.6 אחוז מהמדינה , בכיסוי תחת ולא דאגה אמיתית לנושא.

כל המילים היפות הן , בסופו של דבר , בלבולי ביצים ולא רצון אמיתי לשפר.

הסיבה היחידה בגללה הפונקציה קיימת היא כי המדינה מחייבת את זה.

גם בימים היפים , כשכסף נשפך כמו מים - אף אחד לא שם על הנושא. :mad:

פורסם
יש לך אחלה מסלול כל יום כשאתה יוצא מהעבודה (סובב פארק אפק למי שלא מכיר), אתה פשוט לא יוצא בשעות הנכונות מהעבודה :lol:

קח את קצין הרכב שלכם לסיבוב בחניון שמש ליד ברק 013, או שתיקח אותו לסיבוב במעגלי עליה לפרטנר 2 ז"ל, כך מובטחת לך מימון אחזקת ה-BX ע"ח ******* , מה רע?

נ.ב. למר "חנות סמים" ,תבוא לבקר קצת בקומת קרקע מצד שמאל :)

First of all, :mm_yeah:

אכן יש רמה... בכל בוקר זה אחלה סטייג' (לפני שמתחילים הפקקים

של הבוקר :? ). עם איזה חיוך הייתי מגיע לעבודה בבוקר עם הראלי :D

בדיוק כזה :!:

כספר, עברתם כבר למקום החדש :?::shock:

אני חוזר עוד מעט לחלל החדש שלנו שיהיה ממוקם מולכם.

:p

MCS 2008

• תוכן חדש...