Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד 2 עד 20000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד 2 עד 20000, יד נמוכה וקילומטרז' נמוך.

ממה שמצאתי בטווח המחירים הנ"ל, יש את שברולט קרוז, פורד פוקוס וצרפתיות (פז'ו 208 למשל) בשנתונים 2011-2013.

שמעתי שכדאי להמנע מצרפתיות - האם הסטיגמה נכונה?

ומה עם פורד פוקוס והקרוז? יש סיבה שהמכונית האלה לא מחזיקות שוק?

אשמח גם להמלצות אחרות.

חשוב לי קודם כל האמינות ושיהיה אוטומט.

תודה

פורסם

פוקוס ו208 אלו קטגוריות שונות, כמה אנשים יסעו לרוב?

יש צורך בתא מטען גדול?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 15 דקות, yulianx כתב:

פוקוס ו208 אלו קטגוריות שונות, כמה אנשים יסעו לרוב?

יש צורך בתא מטען גדול?

מדובר באוטו שני במשפחה אז זה פחות קריטי לי ואני גמיש מהבחינה הזאת

פורסם

הייתי בודק קיה ריו/i20, פשוטות ודי אמינות, כאשר הריו מרווחת יותר, לא זריזות או חסכוניות, נוחוץ בינונית בעיר.

ה208 נוחה יותר, במיוחד המושבים.

חבר מחזיק כסאת מסוף 2014 עם בערך 130 או 140 אלף ק"מ, מרוצה, הוחלפה משאבת מים לפני שנתיים בערך, ומשהו בבולמים, מבחינת גיר ומנוע לא היו בעיות.

מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק אופציה זריזה לעומת הקוראיניות, רמת אבסוק אקטיב הגיעה רק עם שני כריות אוויר.

סוויפט גם אופציה טובה, זריזה עם מנוע 1.5, תצטרך להתפשר על שנתון עקב שמירת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...