Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטג דור קודם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וכרית אוויר אחת פחות לקיה
ואין זיהוי של רכב דו גלגלי
וגיר שהוא הרבה פחות יעיל בקיה כי בכל זאת לגיר הרציף יש יתרון או שתיים (וגם חיסרון או שתיים)
והמימדים כמעט זהים עד כדי 2-3 ס"מ לכאן ולכאן אף אחד מהם לא מרגיש יותר גדול מאחיו
עם מרווח גחון משמעותית עדיף ל ASX לשבילים ושטח קל
גאנט 16" מול 18 במיצובישי.
אבל היי.... יש מראות מתקפלות

הקביעות הנחרצות שה ASX משמעותית נחותה מספורטאז 1.6 הם פשוט לא נכונות עובדתית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן כרית אוויר אחת פחות, ואם יתנגשו אחד בשני הasx עם הכרית אוויר המיתולוגית תצא קופסת עגבניות,

מאיפה אתה מוציא נתונים, מהחלום?

הספורטאג' יותר רחב ב4 סנטים וארוך ב14, ממש לא 2 סנטי פה וסנטי שם,

2 הרכבים האלה לא ממש מיועדים לשטח, מה יעזור לי בדיוק מרווח גחון? פחות יציבות?

הasx נחותה מהקיה וזו עובדה.

פורסם

בסיס הגלגלים שלהם זהה 2640 - זה בדר"כ הנתון שמשפיע על המרווח הפנימי
ולגמרי קנית אותי בקופסת עגבניות, בטוח שזה מה שיקרה שהכרית השביעית היא לא יותר מבסיס לפסטה בולונז...
וקיה זה הכי טוב באופן כללי.
אותי שכנעת! שלך הכי גדול

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...