Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני לוחץ עד סוף הדוושה הטורים עולים יחסית גבוה להונדה סוויק

זה קשור לנפח מנוע?

(לדוגמא שאני לוחץ קצת חזק כבר זה בטורים 4 לעומת סיוויק שזה טורים 3)

מצורף בדיקה לפני כמה חודשים שקנו את הרכב

IMG_20211011_104219.jpg

Screenshot_2021-12-30-12-05-09-306.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Or l
פורסם

גיר רציף. ככה מתנהג. סלד גבוה עד להשגת "יחס ההעברה" הגבוה יותר (אין מעבר הילוכים)

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

גיר רציף. ככה מתנהג. סלד גבוה עד להשגת "יחס ההעברה" הגבוה יותר (אין מעבר הילוכים)

הונדה סיוויק זה לא גיר רציף? מודל 8

ממש תודה!!(נ.ב מה אתה אומרת על הבדיקה?)

פורסם
לפני 52 דקות, yoav911gt2 כתב:

קורולה 2012 זה גיר אוטומטי 4 הילוכים. הרציף הגיע עם הדור הבא ב2013.

אז יש לי גיר אוטומטי

אז למה הטורים ככה?

פורסם

נראה לי כמו התנהגות רגילה לגמרי של גיר אוטומטי פלנטרי.

בנסיעה שגרתית רגילה, [וזה לגמרי תלוי במהירות הנסיעה\עליות וכדומה..], לחיצה על הגז, חצי דוושה נניח, מעלה טורים עד גבול מסויים, ומורידה הילוך בהתאם. באותו מהירות נסיעה, לחיצה עד הסוף, מורידה עוד הילוך,ומעלה את הסל"ד עוד יותר. לפעמים גם אפילו יותר מ-4000 סל"ד.

גם יחסי העברה בגיר משפיעים על זה.,

התנהגות נורמלית לחלוטין.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, yossiaviel כתב:

נראה לי כמו התנהגות רגילה לגמרי של גיר אוטומטי פלנטרי.

בנסיעה שגרתית רגילה, [וזה לגמרי תלוי במהירות הנסיעה\עליות וכדומה..], לחיצה על הגז, חצי דוושה נניח, מעלה טורים עד גבול מסויים, ומורידה הילוך בהתאם. באותו מהירות נסיעה, לחיצה עד הסוף, מורידה עוד הילוך,ומעלה את הסל"ד עוד יותר. לפעמים גם אפילו יותר מ-4000 סל"ד.

גם יחסי העברה בגיר משפיעים על זה.,

התנהגות נורמלית לחלוטין.

תכלס איזה סוג גיר יש לי?

פורסם
לפני 3 שעות, TDI כתב:

בקורולה בין השנים 2010-2012 קיימת תיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית.

ולכן הטורים מגיבים ככה?

ידוע לך מה יש בסיוויק 2008

• תוכן חדש...