Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנים האחרונות חברות עברו לשירות לקוחות דרך Call Centers, אנשי מכירות מתחלפים כל חצי שנה (כנראה ממש כייף לעבוד שם), נציגי שירות... לא הכי מחודדים... ופשוט אין עם מי לדבר.

מכירים חברת ליסינג (תפעולי) טובה? יש בכלל דבר כזה? אשמח לשמוע.

תודה!

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם

אני הייתי שנתיים וחצי עם אוויס, דרך מקום העבודה.

כל בעיה קיבלתי מענה, ובמקרה של תקלה משביתה קיבלתי במיידי רכב חלופי, שהיה או כמעט חדש (שברולט קרוז פרמייר עם ק"מ של 4 ספרות) או במצב ממש טוב.

אבל זה אולי כי זה דרך מקום עבודה וזאת חברה גדולה, אז לקצין רכב יש המון SAY בעניין. 

יש לי חבר שמחזיק רכב בליסינג פרטי דרך אוויס, וגם הוא אין לו תלונות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מכיר רק את הליסיניג תפעולי פרטי של אוויס (AVIS Express) ואני בהחלט ממליץ שלא להתקרב אליהם

אתן דוגמא קטנה ממה שעברתי אצלם.

שים לב לתכתובת המיילים ההזויה הזו:

image.thumb.png.283f0b72af87e0d3c1077558d5e50811.png

image.png.9813093256833c1aee64e7eeb2443f22.png

image.png.d579c53759734a10ecae319e784cb11a.png

image.png.ba334199e2940748e2f039b00362c5bf.png

image.png.937fdcc48ef269197efd7cbe428b9f6c.png

image.png.d33fb10e4909a465d1865540a482b516.png

image.png.25dd42e32dd026d715618c505a53784f.png

image.png.8ebfd16321753614db1bec6fefc769d7.png

כמובן שבעקבות מייל זה הם הפסידו אותי בתור לקוח וכך אני גם ממליץ לאחרים (היו לי עוד כמה דברים הזויים איתם שאולי בהזדמנות אכתוב על כך פוסט נפרד, אבל זה היה מבחינתי השיא)

• מעניין 2
פורסם

מה מהעוד דברים?

זה פשלה של נציג, לא בטוח שזה שיטת מצליח, זה יותר נציג מכירות מאשר נציג שירות.

אני הייתי תקופה ארוכה עם שלמה סיקסט ועם הרץ בתפעולי מלא, על שניהם יש לי תשבחות על שירות יוצא מן הכלל למרות שהסיטוראן מהרץ האכילה אותי מרורים עשרות פעמים! ייאמר לשבחם שתמיד קבלתי וממש מהר חילופי באותו סגמנט או מעל רכב לבקשתי בהתאם למלאי שהיה זמין.

בשלמה עשיתי ביטול השתתפות עצמית ואכן בעת החזרת הרכב אמרו תודה ולא חייבו מאומה, הרצ שלחו דוח שמאי כי אכן היה שפשוף חניה מכוער לרכב באשמתי, ניסו לחייב מוקד נזק מלא ובסוף התפשרו באמצע (לא מדובר בסכומים גבוהים ולא התווכחו יתר על המידה)

הייתי הולך להרץ שוב.

הבעיה שהמחירים נכון להיום גבוהים מרכישת רכב חדש בפער ניכר, עלות הנוחות היום פשוט יקרה מדי.

פורסם

זה לא נציג, זה מנהל שנתן תאריך שלישי  לאחר שהנציגים אמרו כל אחד תאריך אחר (לפי החתימה \ לפי הקבלה בפועל) ושחזר בו רק לאחר איום בתביעה.

פורסם

אני עכשיו עם פרי, גם מרוצה מאוד רכב חלופי במצב טוב בדרך כלל שירות מהיר ואדיב (גם שוטפים את הרכב עד עכשיו כל פעם שהם לקחו אותו).

פורסם (נערך)

באמעט השנתיים האחרונות יש לי רכב ליסינג מטעם העבודה של אלדן.

למזלי, חוץ מהחלפת צמיג לאחר פחות משבוע שהרכב נמצא אצלי ותיקון תקר אחד לא היה לי שום דבר מעבר לטיפולים שוטפים.

בחברה שאני עובד בה צי של מאות רכבים מחברות ליסינג שונות. יש נציג של אלדן שנמצא בחברה וכל תיאומי הטיפולים נעשים מולו בטלפון האישי שלו. הנציג שלנו הוא אדם אדיב ויעיל מאוד.

תיאם לי טיפולים ליד העבודההו וליד הבית (קורונה...).

החלפת הצמיג ותיקון התקר נעשו על חשבון אלדן ובסוף כל שנה קלנדרית אני מקבל במייל צילום של ביטוח החובה (הטסט של הרכב הוא 3 שנים מיום העלייה לכביש).

מבחינתי זה השירות הכי טוב שקיבלתי ב-20 שנות ליסינג מהעבודה.

עריכה אחרונה על ידי mottis
פורסם

יש לי תחושה שיהיה הבדל תהומי בטיב השירות בין מה שמקבלת חברה גדולה (שמקבלת נציג צמוד) לבין מה שמקבל לקוח פרטי.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רק מילה, לא ראיתי תחלופה גדולה בנציגים, אותו נציג יקר מהרץ היה איתי לאורך כל התקופה ותמיד ניסה לעזור כולל בתקופות מאוד עמוסות עם חוסר ברכבים.

ברמה של להוציא נציג במיוחד לנתב"ג להוציא רכב עבורי לסופ"ש (סגמנט 7 מקומות בשיא העונה ושהיה חסר בסניף).

מבחינתי עשיתי הפרדה בין לאכול קש מסיטרואן תפעולי לבין רמת שירות גבוהה

בסוף העניין נפתר בזה שהביאו לי רכב חילופי ופשוט לא הסכמתי להחזיר להם אותו... (בסוף רכשתי מהם את הרכב, כן כן סיטרואן אחרת, על פי נוסחה שהצעתי של מחירון -50%)

לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

יש לי תחושה שיהיה הבדל תהומי בטיב השירות בין מה שמקבלת חברה גדולה (שמקבלת נציג צמוד) לבין מה שמקבל לקוח פרטי.

אני הייתי בשני חברות לקוח פרטי בודד וקבלתי באמת שירות מכל הלב.

ההבדל הגדול הוא בין תפעולי מלא ובין כאילו תפעולי שנקרא ליסינג פרטי, שם פות"ש נכווה, בזה אין באמת מערך של תפעול הרכב והכל נופל על הלקוח.

קרה מקרה שגילחו לי מראה, תוך 3 שעות היה לי בחניה רכב אחר, בפרטי תפעולי זה חתיכת סיפור כזה דבר.

פורסם

תודה לכולם על התגובות. רק חיזקתם את התחושה שלי.

אני נמצא עם רכב מהעבודה כבר מעל 10 שנים (חידוש כל שנתיים וחצי - שלוש כמובן), ולכן שמתי לב להתדרדרות שחלה באיכות השירות. את אנשי המכירות מעניין רק למכור,  ולא מעניין אותם איך הלקוח מסתדר לאחר המכירה,  ואצל אנשי השירות המצב נורא. הם הקו הקדמי מול הלקוחות,  אבל הם חסרי ידע והכשרה, וכל מה שמעבר להזמנת טיפול כבר מבלבל אותם. נציגים לא עומדים במילתם, לא מחזירים טלפונים, ובשורה אחת: שירות ישראלי במיטבו, וזלזול בלקוח כמיטב הישראליות. 

התקופה הזו,  עם סיפורי המחסור בצ'יפים (אפילו הנציגים לא יודעים במה מדובר,  אבל הם מדקלמים את השטות הזו), כל העניין אפילו הוחמר. חברות הליסינג מעוניינות עכשיו להעביר כמה שיותר רכבים מהחכר למגרשים לצורך מכירה. בקיצור: ברדאק ענק בתחום.

כל טוב

עמית דונסקי.

פורסם
לפני 10 שעות, adunsky כתב:

תודה לכולם על התגובות. רק חיזקתם את התחושה שלי.

אני נמצא עם רכב מהעבודה כבר מעל 10 שנים (חידוש כל שנתיים וחצי - שלוש כמובן), ולכן שמתי לב להתדרדרות שחלה באיכות השירות. את אנשי המכירות מעניין רק למכור,  ולא מעניין אותם איך הלקוח מסתדר לאחר המכירה,  ואצל אנשי השירות המצב נורא. הם הקו הקדמי מול הלקוחות,  אבל הם חסרי ידע והכשרה, וכל מה שמעבר להזמנת טיפול כבר מבלבל אותם. נציגים לא עומדים במילתם, לא מחזירים טלפונים, ובשורה אחת: שירות ישראלי במיטבו, וזלזול בלקוח כמיטב הישראליות. 

התקופה הזו,  עם סיפורי המחסור בצ'יפים (אפילו הנציגים לא יודעים במה מדובר,  אבל הם מדקלמים את השטות הזו), כל העניין אפילו הוחמר. חברות הליסינג מעוניינות עכשיו להעביר כמה שיותר רכבים מהחכר למגרשים לצורך מכירה. בקיצור: ברדאק ענק בתחום.

מי חיזק אותך?

כתוב כאן בדיוק הפוך ממה שרצית לשמוע.

בתפעולי מלא השירות מעולה, בטח בהרץ ובשלמה סיקסט.

פורסם

אני לא חושב שיש לזה תשובת "בית-ספר" כמו שכבר כתבו כאן יש מתאם די ברור בין גודל הצי לאיכות השירות.

זה לא אומר שבליסינג של רכב אחד או ליסינג פרטי תמיד יהיה שירות גרוע וברכב של צי גדול תמיד יהיה שירות טוב.

בציים קטנים / ליסינג פרטי זה מאד תלוי מי הנציג, ובכמה מקרים הוא מטפל במקביל. ולכן קשה לתת תשובה שתהיה נכונה תמיד.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...