Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, wildlands2019 כתב:

אני ממליץ לך לרדת מהרכב,

אני לצערי כבר אכלתי את הסרט הזה פעמיים בחצי שנה,

קנינו רכב שעשה תאונה וירד מהכביש אחרי 3 חודשים, ואחריו בדיוק נרכש עוד רכב אחר שגם אחרי חודשיים עבר תאונה והוגדר כ"אובדן גמור",

וחברות הביטוח שלמו לי לפי מחירון לוי מחירון לוי יצחק משוקלל, יד 2 לא מעניין אותם, כך שאם הרכב סופר שמור ומבוקש הייתי אומר לך אין בעיה לקנות בכמה מאות שקלים מעל המחירון, אני אלך איתך עוד יותר רחוק, 3K לרכב טוב ומטופל בלי תאונות הייתי מבין, אבל הפרש של כמעט 20K ש"ח?! למה מה קרה, אם למחרת הרכב נגנב או עבר תאונת אובדן כלשהו, באותו רגע הפסדתה לא מעט כסף.

מעבר לכך, אתה נוסע 30K בשנה, ואתה מתכוון להחזיק את הרכב 3-4 שנים,

הייתה מוכן לקנות היום רכב משומש שנת 2016 עם 200K ק"מ? או 2015 עם 230K ק"מ? , אני בטוח שזו תהיה משימה קשה ואולי בלתי אפשרית בלי לשחוק את מחיר הרכב בעשרות אלפי שקלים,

כל זה כל עוד ממשיכים הרחבת אחריות ואין בעיות,

אז לא מבין מה חסכתה כאן?!

במקומך במחיר הזה הייתי קונה רכב אחר עם קילומטראג' הרבה יותר סביר, בנזין רגיל או דיזל חסכוני (כמובן עם קילומטאג' כזה עדיף דיזל שיהיה הרבה יותר קל למכור בעתיד וגם חסכוני יותר), כאן ירידת הערך תהיה הרבה יותר מתונה ויהיה מבוקש בעתיד עם קילומטראג' גבוהה,

לצורך העניין אני כבר רואה בלוח יד 2,

קיה ספורטאג'/פיג'ו 3008/סיטרואן C5 דיזל 2017/2018, עם 60 עד 80 אלף ק"מ סביב ה100K ש"ח שאיתם בוודאות לא תצטרך לדאוג לשום אחריות מורחבת על שום סוללה, יהיו מספיק חסכוניים, ולמכור אותם בעתיד יהיה פי אלף יותר קל מהטויוטה הזו, זה כמו לחפש רכב דיזל שנת 2013-2014 היום עם 150-170 אלף ק"מ בערך, ואני אומר לך מניסיון של חבר סוחר, שמכוניות דיזל בגיל הזה עם קילומטראג' כזה נחטפות מהר מאוד במחיר מחירון פלוס.

לשיקולך, ובהצלחה.

כמה דברים:
1- לכן ביקשתי תגובות ממי שמכיר את השוק הנוכחי , בשוק הנוכחי קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכבים טובים במחיר מחירון, אנשים דורשים מעל מחירון באופן משמעותי והרבה מקבלים.
2-  השוק של הטויוטות יותר סבלני לקילומטראז' יחד עם זאת בהחלט מטריד אותי הקילומטראז' הגבוה.
3- אתה מציע לי רכבי 5 מקומות , זוכר שאני מחפש 7?
4- לא רוצה לגעת ברכבים פחות אמינים עם קילומטראז' גבוה.
5- אכן יד שניה לא מענין אף אחד , לא קונים ולא מוכרים.

השאלה היתה ספציפית על הסיטואציה הנתונה , כשחלק משמעותי מאד ממנה , ובלתי נפרד ממש -  הוא מצב השוק הנוכחי הספציפי שאינו דומה לשום מצב אחר שהכרתי.
ולא רק ליסינגים מגזימים ,אלא גם ובעיקר פרטיים , המגמה הזו התחילה ברכבים פרטיים ועכשיו גם הליסינגים גילו את האור.

פורסם

המצב הנוכחי של שוק הרכבים המשומשים הוא היסטרי.
כמו שאמרת הרבה אנשים מבקשים הרבה מעל המחירון וגם מקבלים.

אני חיפשתי רכב בן 3-4, משפחתית קטנה, מספר דגמים שננעלתי עליהם. ראיתי מודעות עם מחיר מבוקש של 8 - 13K מעל המחירון לוי יצחק המשוכלל, אמרתי לעצמי - אוקיי, בוא ניתן לו קצת להרגע לרדת מהעץ, איזה לרדת ואיזה נעליים - תוך זמן קצר הרכב נמכר. וזמן קצר זה ברמה של יום-יומיים.
וזה חזר על עצמו כמה פעמים. כולל רכב מטרייד מוביל שבקשו 13K מעל המחירון, אמרתי "טוב נבוא לראות נראה מה אפשר לעשות" אחרי שעתיים התקשרו אליי אמרו לי אל תבוא, מישהו כבר שם מקדמה, נעדכן אותך אם יהיה רלוונטי. מה שכן - בכל המקרים שאני נתקלתי מדובר היה על רכבים  בני 3-4 עם קילומטרז' נמוך ברמה של 10-15K ק"מ בשנה, לא 50.

אם יש לך אפשרות לדחות את הקנייה - תדחה. המצב עכשיו לא נורמלי. אני דחיתי, נראה מה יהיה בתחילת 2022.
אם אין לך אפשרות לדחות - תבחן את האלטרנטיבות, תחפש בעוד מקומות. האופציה הזאת היא לא להיט, מצד שני מצב השוק היום הוא לא לטובת הקונים.

פורסם
לפני 28 דקות, rolling_stony כתב:

המצב הנוכחי של שוק הרכבים המשומשים הוא היסטרי.
כמו שאמרת הרבה אנשים מבקשים הרבה מעל המחירון וגם מקבלים.

אני חיפשתי רכב בן 3-4, משפחתית קטנה, מספר דגמים שננעלתי עליהם. ראיתי מודעות עם מחיר מבוקש של 8 - 13K מעל המחירון לוי יצחק המשוכלל, אמרתי לעצמי - אוקיי, בוא ניתן לו קצת להרגע לרדת מהעץ, איזה לרדת ואיזה נעליים - תוך זמן קצר הרכב נמכר. וזמן קצר זה ברמה של יום-יומיים.
וזה חזר על עצמו כמה פעמים. כולל רכב מטרייד מוביל שבקשו 13K מעל המחירון, אמרתי "טוב נבוא לראות נראה מה אפשר לעשות" אחרי שעתיים התקשרו אליי אמרו לי אל תבוא, מישהו כבר שם מקדמה, נעדכן אותך אם יהיה רלוונטי. מה שכן - בכל המקרים שאני נתקלתי מדובר היה על רכבים  בני 3-4 עם קילומטרז' נמוך ברמה של 10-15K ק"מ בשנה, לא 50.

אם יש לך אפשרות לדחות את הקנייה - תדחה. המצב עכשיו לא נורמלי. אני דחיתי, נראה מה יהיה בתחילת 2022.
אם אין לך אפשרות לדחות - תבחן את האלטרנטיבות, תחפש בעוד מקומות. האופציה הזאת היא לא להיט, מצד שני מצב השוק היום הוא לא לטובת הקונים.

יפה.
בדיוק הסיבה שאני מתברבר ולא מצליח להחליט אם בכל זאת להתפשר.
אבל מהרכב הספציפי הזה כנראה שארד, אציע להם 105, כן כן , לא לא.

פורסם

ידידה רכשה השבוע פריוס+ גם ממודל 2019 עם 70,000 קמ מיד ראשונה פרטית מטופלת בטויוטה, בדיקה נקיה ב122,000 שח, הסבלנות משתלמת.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני כשעה, daniel204 כתב:

ידידה רכשה השבוע פריוס+ גם ממודל 2019 עם 70,000 קמ מיד ראשונה פרטית מטופלת בטויוטה, בדיקה נקיה ב122,000 שח, הסבלנות משתלמת.

ומה המחירון?

לפי זה נשמע שהמחיר שהם רוצים לא רחוק מריאלי

פורסם

לפי לוי יצחק משוקלל 116 אלף שח. 

פורסם

שתקנה כבר יד שניה 0 ק"מ,

תשלם עוד כמה שקלים ותקבל חדשששששש,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

כשהיה פריוס+ ב0 קמ הוא נמכר סביב ה160,000 שח זה ממש לא עוד כמה שקלים, אני מניח שבימים אלה הרכב בכלל לא קיים ב0 קמ.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 14 דקות, daniel204 כתב:

כשהיה פריוס+ ב0 קמ הוא נמכר סביב ה160,000 שח זה ממש לא עוד כמה שקלים, אני מניח שבימים אלה הרכב בכלל לא קיים ב0 קמ.

יותר בכיוון בכלל לא קיים נקודה. יירדה מפס הייצור לפנע כמה שנים.

• תוכן חדש...