Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחכמי הפורום.

אני יודע שהנושא נידון לא פעם אבל לא מצאתי צעדים אופרטיביים...

היום בנסיעה בעיר, רכב בלם לפני מעבר חציה ואני בלמתי אחריו. עצרתי לגמרי ואז רכב פגע בי מאחור ודחף את רכבי עד פגיעה קלה ברכב שלפני. היו איתי ברכב שני חברים כך שיש לי עדים.

אני מבוטח באחת החברות הישירות כך שאין סוכן להתיעץ איתו, ואני מבין שהאינטרס של החברות זה שתפעיל ביטוח ותשלם השתתפות עצמית.

אני מבין שעקרונית האשמה כולה על הרכב שפגע בי, אבל איך לנהוג כדי להימנע מהפעלת הביטוח שלי ועליית הפרמיה בשנים הבאות?

הרי מבחינת הרכב הקדמי, אני הפוגע ולא אכפת לו שנדחפתי עליו. כלומר הוא ירצה לתבוע את הביטוח שלי, לא?

למי אני פונה? לביטוח שלי או לזה של הרכב שפגע בי?

מה לגבי שמאי לרכב שלי? מאיפה אני מביא אחד. האם לשמאי של הביטוח של הרכב הפוגע אין אינטרס לצמצם את הערכת הנזק? (רכבי שווה פחות מ20 אלף אז יש סיכוי שזה אפילו יגיע לטוטל לוס למרות שהמשכתי משם בנסיעה הביתה).

אודה לכל טיפ ועזרה לגבי אופן ההתנהלות מכאן.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

עקרונית בעל הרכב שלפניך יתבע אותך, ואתה תשרשר את התביעה למי שפגע בך מאחור.

פנה לנציג חברת הביטוח שלך, הוא אמור להדריך אותך ולטפל בתביעה. גם את התביעה מול הרכב שפגע בך תנהל חברת הביטוח שלך, בלי לפגוע בפוליסה שלך.

אני מקווה שיש לך פרטי הרכבים והנהגים המעורבים בתאונה, וגם סרטון ממצלמת דרך שיאפשר להוכיח שהוטחת לפנים על ידי נפגיעה מאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...