Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, Tricity כתב:

תודה רבה - אבל התשובה שלך לגבי העברת הבעלות לא קשורה לנושא עיקולים שאני מקווה שנבדקים בזמן התהליך ולא מאפשרים להעביר בעלות... זה סימן השאלה היחיד שעדיין יש לי לקראת מחר.

אז הנה אני אתן לך תשובה

לפני שהמוכר לוחץ על "העברת הבעלות" באזור האישי באתר הממשלתי,

תבקש מהמוכר ללחוץ על "פרטי רכב"  

יתקבל דו"ח עם מידע לגבי הבעלים הקודמים ועיקולים (אם יש).

מקור: משרד התחבורה אתר ממשלתי

https://www.gov.il/he/service/ownership-vehicles-transfer

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid
  • רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 23 שעות, M H כתב:

אגב, מעניין מה המכוני בדיקה יודעים על רכב חשמלי...

רכב חשמלי/היברידי יש לבדוק רק במוסך שמתמחה ברכב הנ"ל.

כמובן שמוסך רשת שכזה יוכל גם לוודא עבורך אם הרכב אכן באחריות ולא נמצאה חריגה בטיפולים, והאם הוא נקנה אצל היבואן או הובא ביבוא אישי ולכן לא יהיה זכאי בחלק מהמקרים להארכת תוקף האחריות על הסוללה ההיברידית.

לגבי עיקולים - אכן רק בעת העברת הבעלות, אם תיתקל בחסימת האפשרות, תדע שהרכב מעוקל.

כמובן שהאלטרנטיבה היא ללכת עם המוכר למשרד הרישוי - אבל כמו שאומרים - בהצלחה לך עם זה...

אני הייתי מסתפק בסעיף בזכרון הדברים שבו המוכר מצהיר שאין עיקול ושכל כלות הסרה שלו, אם ישנו, היא עליו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...