Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקיים לרכב שלך
https://tires4u.co.il/compare?type=2_0&diameter=6&aspectRatio=15&width=18
יש סיניים, יפנים, קוריאניים, אירופיים מחברות מובילות, חברות בת של יצרנים מובילים.
דבר ראשון, צריך להגדיר תקציב, דבר שני - לרשום כמה הרכב צפוי לנסוע בשנה.
אם אין מגבלה של תקציב, תקנה Continental Vanco Contact2.
מתכוון להוציא פחות מ 600₪ לצמיג - Kleber Transpro
עדיין יקר?
תקנה Riken ( חברת בת של מישלין )

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד 500 לצמיג, אפשר לקבל צמיג אירופאי איכותי? כלומר 2K לרביעייה. 

צפי נסועה בשנה כ-15K פלוס מינוס.

מן הסתם לא נהיגה ספורטיבית (רכב נכים עם מעלון).

במצב הזה אולי אפשר להתפשר על סינים או שההבדל גם ככה לא יהיה גדול מדי בחישוב לרביעייה? 

תודה וולד!

פורסם

כן, תיכנס ללינק - יש שם Goodyear או Kleber בתקציב.
אני אישית לא הייתי קונה צמיגים סיניים ( שלא בדיוק נבדקים במבחנים בנושא מרחק הבלימה או אחיזה ברטוב ).
והאמת גם Riken מעדיף לא לגעת ( למרות שאלה מיוצרים באירופה וקשורים ל Michelin ) - הם לא מספיק טובים.

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שמתי לב שכל צמיג שכשאתה נכנס אליו.

אז יש רשימות פנצ'ריות לפי ערים.

ההבדלים יכולים להיות שהראשון נניח 500 שח, ולאט לאט זה קופץ 550, 600, 650, 700.

כמעט בכל צמיג כשאני מגיע לפנצ'רייה בעיר שלי: קריית גת - המחיר קופץ למקסימום. מבאס. 

אין לי בעיה להגיע גם לאשקלון/אשדוד. אבל גם שם המחירים קופצים.

רק במרכז המחירים נמוכים. 

"גלגלי המגן" הבנתי מאוד מומלצים. זה סביב ה-50/60 ק"מ לכיוון. 

אני מעדיף שלא לרכוש מעסקים שהם יותר מ-30/40 ק"מ אם יהיה צריך לחזור אליהם אחר כך. כשהעדיפות היא קודם כל לרכוש בעיר.

אני חושב שאני אלך על הקלבר, בגלל שיש להם דגם שנראה שמיועד לרכב שלי

כ-520 פלוס מינוס לצמיג. אולי יהיה אפשר להוריד ל-500 עגול.

זאת נראית הבחירה הטובה ביותר ממה שיש. אני צודק וולד? היית בוחר משהו אחר? (כמובן, חוץ מהקונטי)

אגב - זה בסדר שאחרי ה-16 אין את האות C

פורסם

אני חושב שזאת טעות באתר.
כל צמיג עם קוד עומס 107/105 במידה הזאת יהיה מסומן C ( Cargo).
קלבר או גודייר, מה שתמצא קרוב אליך. תבדוק בפרטי צירפתי לך לינק לאתר tiredeal, אולי יש להם מקום להתקנה באיזור קרית גת.

• אהבתי 1

פורסם

תודות לוולד היקר שהכיר לי את tiredeal. מצאתי כי האתר עובד עם פנצ'רייה בעירי. שזה מצוין.

מהמעט שלמדתי על האתר,

מבצעים את ההזמנה, משלמים הכל באתר, מגיעים לפנצ'ריה הנבחרת והם מרכיבים את הצמיגים.

כתובת האתר: https://www.tiredeal.co.il

זה נראה לי פתרון נהדר, חוסך את ההתרוצצויות בין פנצ'ריות, לשאול מחירים ודגמים. 

יש לי את ההמלצות שקיבלתי כאן (גודייר, קלבר), מזמין, ומגיע להרכבה.

אעדכן רשמים מהשירות כשהצמיגים יהיו מורכבים.

תודה רבה וולד!

פורסם (נערך)

מעדכן:

כן זה קצת ארוך, פעם ראשונה שמחליף צמיגים ועובר את התהליך בזה בפנצ'ריה

ההזמנה באתר/טלפון נוחה מאוד. מאוד מובן, קל, כל המידע נגיש.

הצמיגים מגיעים אכן עד 3 ימים לפנצ'ריה. 

כמובן היחס בפנצ'ריה זה כבר לא קשור אליהם (בסדר, אבל אם אתה יושב להם על הראש, ומבקש וונטיל חדש ולעשות איזון לכל צמיג וצמיג - אז מתחיל "הנה למה אני לא אוהב לעבוד עם אלה מהאתרים..." אבל זה נסבל).

לא אהבתי שבשיחת טלפון (ביצעתי רכישה טלפונית)

נאמר לי שהדגם הזה של הגודייר לא מיוצר בטורקיה, בוודאות (כך נאמר, מאמין שיש להם הקלטות של כל השיחות, וגם לי...)

ובפועל הגיע תוצרת טורקיה. הצמיגאי ניסה לשחק על זה: עדיף לך סיני על פני טורקי, על מה שילמת סכום כזה, תוסיף כבר 100 שקל תקבל קונטי גרמני. אצלי. למה אתה סומך על האתרים האלה, אין כמו לראות בעיניים.

קודם כל להוסיף 100 שקל לכל ה 4 זה כבר יותר מדי, בנוסף לסכום שכבר עלתה הרביעייה, שזה משמעותי.

דבר שני, שאלתי - בוודאות הקונטי יהיה גרמני? 

"לא בטוח, אתה יודע, אולי יהיה רפובליקה של משהו.. אבל בוודאות אירופאי"

אז שאלתי "רפובליקה - כלומר צ'כיה" 

"כן, אולי, לא בטוח".

וויתרתי. 

התאריך של הקונטי אמצע-סוף 20, אבל הוא לא יכול להתחייב על זה.

אמר לי שגם פה, בנוסף לכך שהגודייר שלי הוא טורקי, אז הוא גם טרי מדי ועדיף את הקונטי שהוא כבר ישב והשתבח "תהליך גיפור".

על זה כבר פתחתי נושא אחר, להעשיר את הידע של כולם, אם זה נכון:

האם יש אמת בדבריה של הפנצ'ריה? צמיג בן שנה עדיף על פני צמיג טרי

מאמין שיהיה בסדר. אמרתי לעצמי שטורקי או לא טורקי - בסוף של דבר גודייר מפקחים על התהליך, החומרים אולי מגיעים מגודייר ארה"ב.

ובכל אופן, לא חסר רכבים אפילו שמורכבים בטורקיה - כן, מבאס שזה לא גרמני/ארה"ב/אירופה - אבל לא כזה נורא. 

קצת חבל רק שבטלפון אמרו לי בוודאות שזה לא טורקי, ובפועל...

זה הכל, תודה לכל העוזרים!

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

צמיג טרי עדיף על צמיג ששכב במחסן שנה. לא יודע מאיפה הביאו לך את הקשקוש הזה. צמיג ששוכב רק מתייבש.
יש דגמים של גודייר שהתוצרת הטורקית מגיעה עם מדדים פחות טובים של אחיזה ברטוב וצריכת דלק ( לא מכיר את הדגם המסחרי הספציפי שקנית- אולי כאן אין הבדל ). בכל מקרה, זה עדיין גודייר.
לא רצית לנסוע רחוק כדי לקנות לא דרך האתר, ובאיזור שלך המחירים יותר גבוהים משמעותית.
בסוף קיבלת צמיגים מחברה טובה ובמחיר נורמלי.
הצמיגיה הזאת בקרית גת, כמו שאומרים, זה מה יש.
אני חושב שרשמתי לך איפשהו שאני לא קונה דרך האתרים כי חייב לראות סחורה בעיניים.
תתחדש, מקווה שהצמיגים יחזיקו מעמד הרבה זמן וקילומטרים.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...