Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת ישור קו לספייסטאר שבחתימה, התגלה (בעת החלפת הלינגלונג שהיא נעלה לגודייר אפישנט) ששניים מהג'נטים שלה עקומים (נעזוב כרגע את מה שאני חושב על זה שהיא נמכרה לי ככה, ועל זה שהיא עברה ככה בדיקה במכון שנחשב ל"מחמיר").

הצמיגים הוחלפו באוטו דיפו, והבחור שהיה ממש נחמד אמר שהוא יכול להחליף רק לחישוקים קלים (המחיר אטרקטיבי, אבל הם כנראה סיניים). הוא יישר לי את הג'נטים ככל שיכל והרכיב את הצמיגים החדשים (שכבר הוזמנו ושולמו במסגרת "מבצע" באתר שלהם), ונפרדנו לשלום, מתוך כך שהנחתי שכל צמיגאי אחר שאפנה אליו, יחליף לי את שני הגנטים התקולים במשומשים שיש לו בצד, (אחרי שהחליף למישהו לחישוקים קלים), במחיר סביר.

דיברתי עם כל מי שאני מכיר- אין לאף אחד חשק/מלאי לבצע את העבודה. כולם מציעים לי סט חישוקים קלים, שזו כרגע חריגה מתקציב ישור הקו.

עד כאן פוסט פריקה.

לתכלס:

דרושים שני חישוקי פלדה קוטר 14 רוחב 65 מרחק ברגים 4X100 כולל פירוק והרכבה מחדש של הצמיגים וחיישני ל"א, ובדיקה מחדש של כל הרבעיה לדליפות אוויר, איזון ואיכות ההרכבה.

לחליפין (בעדיפות אחרונה) - סט חישוקים קלים משומש כולל פו"ה של הצמיגים החדשים שהותקנו.

המלצה לבעל מקצוע איכותי ואמין לנ"ל, ברדיוס של 50 ק"מ מחדרה תתקבל בברכה.

תודה

נתי

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ממליץ לך לחפש ביד2 ובקבוצות קניה ומכירה של רכב בפייסבוק. הרבה אנשים שקונים סט חישוקים קלים מוכרים את הג'אנטים המקוריים בגרושים. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נכון. 
באמת כשגיגלתי, ראיתי המון כאלו. בממוצע 100 ש' ליחידה.

השאלה מי יתקין לי אותם?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מניח שכל צמיגאי שרוצה לקבל כסף על העבודה שלו. מלאי זאת לא בעיה עכשיו, רק חשק. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חכה שהמצב מעט יירגע.
אני ביצעתי החלפה של חישוקים רגילים לחישוקים קלים אצל צמיגי "תיקתק" בכפר קאסם. אני גם מתקן אצלו פנצ'רים בד"כ ויצא לי בעבר גם להחליף אצלו צמיגים - והם בסדר גמור עד כה.

אני לא זוכר כמה שילמתי על ההחלפה כי זה היה לפני איזה שנתיים פלוס.

https://goo.gl/maps/rbQBo3VBJMS2iiAy7

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל פנצ'ריה שתיכנס אליה עם החישוקים החדשים תעשה לך את העבודה.

לא הייתי יוצא אפילו 5 ק"מ מחוץ לחדרה בשביל זה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נסה את סופר פרונט. נמצאים מול מפעל אלינס.

מקסימום יזמינו לך חישוק מפירוק. לי לקחו 250 שקל לחישוק. של אלטו מאמין זה אותו מחיר לשלכה .

שאל גם אם אתה מבי חישוק שלך. כמה רוצים.  

הטלפון שלהם הוא 04-6344566 שאל אותם בטלפון.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

חישוק ברזל משומש עולה בדרך כלל 100 שח. וכמובן אפשר להרכיב אותו בכל פנצ'ריה, אם קנית את החישוק עצמאית תשלם כמה גרושים.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

נסה את סופר פרונט. נמצאים מול מפעל אלינס.

מקסימום יזמינו לך חישוק מפירוק. לי לקחו 250 שקל לחישוק. של אלטו מאמין זה אותו מחיר לשלכה .

שאל גם אם אתה מבי חישוק שלך. כמה רוצים.  

הטלפון שלהם הוא 04-6344566 שאל אותם בטלפון.

סופר פרונט היה אחד הטלפונים הראשונים שעשיתי...

היה לי נסיון טוב איתו כשהרכיב לי צמיגים באקסנט, הי"ד.

הוא לא מחזיק ברזל. רוצה 1700 שקל לסט של קלים. (לא נכנסתי לפרטים של איזו תוצרת וכו' מכיוון שלא רלוונטי כרגע).

בינתים, חרשתי את יד2, אין כרגע חישוקים במידה שלי.

אמשיך לחפש.

מתחיל להבין שזה תיק.

ההצעה של 4 סיניים קלים באלף שקל באוטודיפו נראית לי פתאום כמו רעיון לא רע...

• מעניין 1

פורסם

תחפש לא דווקא יד 2 אלא פירוקיות.

אלו המידות המדויקות של הגאנט (תשתדל גם לקלוע קרוב לET46)

image.png.e51e84a8bd71318b1dee00d0e24b676c.png

רציתי להציע לך לחפש על רכבים אחרים עם אותם המידות אבל אין אופציות הגיוניות.

image.thumb.png.698ba895267aeccb7a829fc1469e3fb5.png

מה שאני יכול להציע שתחליף את כל ה4 ותשדרג מידות.

מידות שכן מאושרות (לפי התמונה הראשונה) ולגאנט 15 יהיו לך אופציות יותר טובות בפירוקיה סימנתי כמה אופציות ואני בטוח שתמצא של אטראז צבאית, עפות כמו זבל.

Screenshot_1.thumb.png.c5ad74676bbd161f00e39ab0862208ab.png

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, natco כתב:

הוא לא מחזיק ברזל.

תבקש להזמין מפירוקיות. הוא לא צריך להחזיק. יכול להיות שלא קנייתה אצלו צמיגים. יש לו פחות חשק להתאמץ.

או שאתה תנסה לחפס. כמו ש Shab00 כתב.

יש גם בצומת בנימינה. צמיגי O.K אם הוא קיים עוד.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

ב2014 קניתי רכב שעד היום אצל אבא שלי מטרייד מוביל בראשון.
יום למחרת אבא שלי רצה לעשות השקעה 1 פעמי ו להיות בראש שקט ולהחליף את כל הצמיגים, לא זוכר אם היינו חייבים, אבל הוא רצה.
בסוף נסענו ליפו ושם החלפנו ו גילינו שג'אנט 1 גם היה עקום, החליפו לנו לג'נט ברזל רגיל בלי בעיה.
מקום קטן ו נחמד ו לא עובדים עליך, חזרתי לשם כמה פעמים ובמקום אחר אמרו לי שאני חייב להחליף צמיג (רכב אחר) ומשם אמרו לי "לא, מנסים להוציא ממך סתם כסף".
הבעיה היא שזה ביפו, וכרגע לא ממליץ ללכת לשם :-(.

חפש כמה פנצ'ריות קרובות אליך, קטנות כאלה, לא אמור להיות בעיה ולא נראה לי שאתה צריך לנסוע 50 ק"מ סתם כדי למצוא 1 כזה.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...