Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי סקודה אוקטביה 2015 (90,000 קמ)  , ויש לי בעיה מוזרה כבר תקופה ברכב..הייתי בטוח שאחרי טיפול זה יעבור אבל זה לא עזר...

אז הבעיה היא ככה:

בזמן נסיעה עם הרכב כשהוא נמצא במהירות כ70 קמ"ש מתחילות לי רעידות כאשר אני לוחץ על דוושת הגז ... לא יודע מאיפה הן באות בידיוק.. (רוצה לציין שגיר ה  DSG נמצא על הילוך גבוהה, הילוך 7,6)

ואם אני עוזב את דוושת הגז זה כאילו נעלם..

ואז שוב חוזר אם אני לוחץ על דוושת הגז בצורה חלשה...

(ואם אני לוחץ חזק על דוושת הגז אז האוטו מאיץ כמו שצריך ואין רעידות)

אבל כאשר אני לוחץ טיפה (בצורה חלשה) על דוושת הגז כשהאוטו במהירות 70-75 קמש מתחילות כמו רעידות מוזרות כאלה שממש מורגשות כאילו כל הקדימה של הרכב רועד...

לא יודע אם זה מהצמיגים אבל זה מרגיש לא קשור אליהם...

(אציין שיש לי ג'אנט 1 שהוא עקום, וצמיג 1 שהוא חדש מכל 3 האחרים אבל 2 הצמיגים האלה נמצאים מאחור אצלי ולא מקדימה)

בוצע כיוון פרונט ליפני חצי שנה וכך גם איזון גלגלים לפני חודש.

מקווה שהסברתי את עצמי בצורה נכונה, כי באמת אני לא יודע למה זה יכול ליהיות קשור... אולי זה הקלאצ'ים של הרכב? אבל מצד אחד אין לי רעידות בהילוכים 1,2,3...

אולי זה תושבת מנוע?... איך אפשר לבדוק את זה מבלי לגשת למוסך ושיעקצו אותי 500 שח על  העלאת רכב על ליפט ובדיקה..

פורסם
לפני 4 שעות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

למה אתה לא מטפל בג'נט העקום?

בברכה  -  רפי לין

שדרות, ולפי הבנתי אי אפשר לטפל בגאנט עקום ? שאלתי כמה אנשים בפנצ'ריות אמרו זה רק להחליף גנט

פורסם

אמנם זה רחוק, אבל לי היה ג'אנט עקום שעבר תיקון בצמיגי זוארץ (ת"א)

האנשים שם מדהימים

זה לא פתר לי את הרעידות באופן מוחלט אבל בהחלט הקהה את התחושה

• תוכן חדש...