Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קיבלתי ממש אתמול מהחברה את האיביזה החדשה והיא בצבע שחור, רציתי לבקש קצת טיפים להתחלה לגבי תחזוקה ואיך לשמור על הרכב ועל הצבע בצורה הטובה ביותר.

כרגע התכנון הוא ללכת לעשות ציפוי ננו 2 שכבות של GYEON במכון שנמצא אצלי בעיר.

פורסם

אם אתה עושה ציפוי ננו אין יותר מדיי מה להוסיף. תדאג לשטוף ידנית עם חומרים ידידותיים לציפוי על מנת שיחזיק כמה שיותר.

לגבי פנים הרכב, תשים חומר שיגן על הדשבורד/פלסטיקה, יש הרבה המלצות בפורום.

תתחדש כמובן.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מעבר לזה, יש תכשירים שנועדו לתחזק את הציפוי, כמו קוויק דיטיילר ואוטם נוזלי עם SiO2 (קוויק דיטיילר מדי שטיפה, אוטם מדי חודשיים~). לGyeon יש את כל המוצרים האלו, כך שיתאימו בדיוק לציפוי שבחרת.

וכמובן, כמו ש-Adani רשם מעליי, חשוב מאוד לשטוף כמו שצריך.

ותתחדש!

פורסם

תודה!

לגבי הציפוי ננו - מומלץ לשלם תוספת ולהגדיל ל3 שכבות? כמה ימי עסקים אמור לקחת לבעל מקצוע לסיים את הציפוי, ומה הטווח מחירים הנורמאלי ל2-3 שכבות?

פורסם

תראה, קודם כל לא אמרת לנו מהו בדיוק הציפוי ששמים לך, יש כאלה שטוב ליישם בשכבות (אבל גם אז עד כמה שאני מכיר שמים 2 שכבות של ציפוי מסוג אחד, ושכבה אחת של ציפוי מסוג אחר, שנועד להגן על שתי השכבות הראשונות), לכן, אני לפחות, לא יודע לומר לך.

לגבי מחיר, חכה לאנשים אחרים, משום שאני עושה את הדברים לבד, אז אני לא יודע מה התמחור.

הצעתי היא להסתפק בשתי שכבות, ולהשקיע בציוד עוטף כמו שהצענו לך, על מנת לשמור עליו, כי ברגע שלא תעשה את זה, לא יהיה שום ערך בשכבה נוספת.

פורסם

מספר ידיים של ציפוי ננו זה פחות משמעתי מאשר טכניקת שטיפה שחייבים לדעת איך לבצע.

זהו הכלל הראשון שחייב להיות לפני ציפוי כזה או אחר -כי אפשר להרוס ציפוי תוך כמה חודשים. (הולוגרמות וסווירלים)

בצבע שחור זה חמור ובולט יותר מאשר בצבע בהיר. השאלה היא לא כמה ידיים , אלא כמה אתה מוכן להשקיע על הרכב 

בטיפוח וניקוי עם חומרים מתאימים. (יש הרבה דיונים על זה בפורום ובדביק) רק לאחר זה, אפשר לחשוב על ציפוי איכותי. (אלה שני דברים שהולכים ביחד)

• תוכן חדש...