Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זו מודעה שהתפרסמה בטעות בפורום  כללי והועברה לפורום מכירה על ידי אחד המנהלים ששכח מקיום הגבלת 30 ההודעת. 

עדיין כל מה שרשום למעלה, בתוקף. 

פורסם

לפני 49 דקות, EliC25 כתב:

כן, זה עליי. 

מדובר במכר אישי שלי (שעובד גם כן בתחום) שהתלונן לי שהוא לא מצליח למכור את האוטו. 

אז כמובן שאלתי אם הוא מפורסם כאן ואם לא, שיעשה את זה. כמובן שבהיותי סתום שכחתי בעצמי מהמגבלה שקבענו. הוא פרסם את המודעה בפורום הכללי (כי מן הסתם לא יכל לפרסם בפורום הנכון) ואני העברתי אותה לפורום הקניה (תוך שאני עדיין לא זוכר את המגבלה).

א-ב-ל, להגנתי ייאמר, שאני כמעט בטוח שהוא לא סוחר 😅

• מצחיק 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

ניגוד עניינים, פרוטקציות לחברים... בסוף תוכל להיות ראש עיר.

• מצחיק 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

למי ששכח את חוקי האתר
סעיף 3: הפורום אינו דמוקרטי.

סעיף 4: טענות למנהלים בפרטי.

ציטוט
  1. הודעות בפורום לא נמחקות לבקשת כותביהן - אנחנו כותבים כמו שאנחנו מדברים. ואם אמרנו משהו, אנחנו לא יכולים למחוק אותו. אם אתם מתווכחים עם מישהו, אתם (ואנחנו) לא נמחוק את התגובות שלכם. אם פתחתם פוסט מכפיש על עסק במטרה לקבל ממנו הנחה או שירות בחינם בתמורה למחיקת הפוסט, זה לא יקרה. אנחנו עומדים מאחורי מה שאנחנו אומרים, ומצפים מחברי הקהילה שלנו לאותו סטנדרט. 
  2. כללי הפורום נאכפים – שמרו עליהם אם ברצונכם לכתוב בפורום. פעולה מכוונת כנגד האתר, חבריו והתוכן המתפרסם בו יגררו צעדים מנהליים ובמקרה הצורך גם מעבר לכך.
  3. הפורום מנוהל ע"י קבוצה גדולה של מנהלים, אשר מתדיינת בתוכה לגבי סוגיות ותלונות שמעלים חברים, ומקבלת החלטות באופן שאיננו שרירותי. מנהלי הפורומים כפופים להנהלת האתר, שמכתיבה את המדיניות – הפורום אינו דמוקרטי והחלטת מנהלי הפורום היא סופית.
  4. טענות כלשהן כלפי ההנהלה בהודעה פרטית לאחד המנהלים. לא על גבי הפורום! כולל: בירורים לגבי מחיקת הודעות, התראות, שינויי עריכה, מדיניות ההנהלה, וכל סוגיה הקשורה לניהול.

פורסם
לפני 30 דקות, tinoki כתב:

מה?! מה פתאום! זה בכלל לא קרה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

מכיוון שהאוטו טיפה פחות משעמם מהממוצע, נוותר לך הפעם.
אוי ואבוי אם זה יקרה עם קורולה אוטומטית!!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בתאריך 21.4.2021 בשעה 18:23, tinoki כתב:

לפני זה הוא צריך לפחות פעמיים לעשות מכרז תפור, רק אז נפתחת האופציה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...