Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כן, נושא חדש שלא דיברו עליו פה :) 

זו אמנם הודעה ראשונה שאני כותב, אבל קראתי וחפרתי בפורום ובאתרים שונים וביקרתי בכמה אולמות תצוגה ככה שאני חושב שדי התמקדתי.

אני מעוניין לקנות רכב חדש (או אפס קילומטר) למשפחה, נסיעה כ20 אלף בשנה, רוב הנסיעות בעיר ומדי פעם טיולים לצפון / דרום.

שלושה ילדים גדולים - אין צורך בכסאות בטיחות.

תקציב - 130-140 אלף.

רכבים שפסלתי:

מאזדהcx30 - הרכב מרגיש צפוף וקטן מדי בספסל האחורי

מיצובישי ASX ואקליפס  -  מרגיש שאיכות החומרים לא מספיק טובה, גם לא מתחבר למראה החיצוני

סקודה קארוק - יקר מדי

פזו 3008 מאפס קילומטר - אין כרגע, צפי במאי ואולי גם אחרי

רכבים שאני מתלבט לגביהם (לפי סדר יורד):

סיאט אטקה  - מרווח, מאובזר, תמורה טובה למחיר

קיה סלטוס - מרווחת אבל מרגישה קצת זולה מבחינת חומרים

ניסאן קשקאי - יש מחיר אטרקטיבי לגירסת טופ 0 קילומטר מליסינג (סביב 135 אלף)

סוזוקי ויטארה - פחות מתחבר למראה החיצוני, אבל נראה עסקה משתלמת

אני כרגע נוטה לאטקה אבל אשמח לכל מידע נוסף שחברי הפורום יכולים לתרום.

תודה!

פורסם
לפני 38 דקות, Gavrik כתב:

מה עם C5 איירקרוס? לדעתי היא הכי מרווחת בין הרכבים שציינת ולכן יכולה להתאים יותר.

נראית אופציה מעניינת שלא חשבתי עליה, השאלה אם היא מצדיקה פער במחיר לעומת האטקה.

אני אבדוק, תודה

פורסם

הויטארה נופלת ראשונה, היא קטנה מידי לשימוש שלכם. 

הקשקאי נופלת שניה. היא מיושנת ודגם חדש יוצג בחו"ל בימים הקרובים, לכן המחירים האטרקטיביים (גם אצל היבואן יש הנחות נאות). 

הבחירה בין סלטוס לבין אטקה די ברורה ותלויה באופי שלך. 

אם אתה נהג סולידי שחשובה לו האמינות - סלטוס מפוארת נותנת חבילה מצויינת למשפחה. היא מרווחת, מאובזרת ולה מוניטין אמינות וסחירות טובים. 

אם אתה אוהב רכב זריז ועם אופי, האטקה בדגם הסטייל היא בחירה מצויינת שמשלבת חבילה משפחתית עם מנוע נהדר ואבזור מעולה ביחס למחיר. 

לחובתה אחריות לשנתיים (שנה שלישית בתוספת אלף שקל), תוספת מחיר על כל צבע שאינו לבן ואמינות גיר בעייתית למי שעיקר הנסיעות שלו עירוניות. 

לאטקה יתרון גם ברמת הבטיחות. 

הדגם גם מבוקש מאוד בשוק המשומשות ושומר ערך טוב יחסית למותג אירופאי. 

בצע נסיעת מבחן ותראה מי מבין שתיהן מתאימה לך יותר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 51 דקות, גולדסטארוס כתב:

נראית אופציה מעניינת שלא חשבתי עליה, השאלה אם היא מצדיקה פער במחיר לעומת האטקה.

אני אבדוק, תודה

תלוי מה חשוב לך ב0 ק"מ ההבדל בין אטקה 1.5 לC5 איירקרוס הוא פחות מ10,000 שקל. צריך רק לדעת להשוות את האבזור ולהבין מה חשוב.

אבל סה"כ הסיטרואן C5 היא יותלר רכב משפחה פרקטי ונוח כאשר האטקה היא יותר רכב זריז לצעירים.
האטקה ספורטיבית יותר ומשמעותית זריזה יותר עם התנהגות כביש חדה ומרווח מספק.
הC5 מרווחת עוד יותר מהאטקה היא נוחה ופרקטית יותר ומותקן בה מנוע דיזל בשילוב עם גיר אוטומטי רגיל 8 הילוכים שזה שילוב מנצח מבחינת אמינות וחסכון בדלק אך פחות חזק וזריז ממה שיש באטקה למרות שמספיק חזק כשלעצמו.

עוד אופציה שאני חשוב עליה זה הMG HS PHEV החדשה תמורה מצויינת למחיר אך עוד לא ידוע על אמינות וטיב הרכב הזה בארץ לכן אני חושב שזה להרפתקנים שמוכנים לקחת את הסיכון.

פורסם

ל-C5 אמנם יש מושב אחורי שנע על מסילה והוא רחב יחסית אבל מרווח הרגליים מעט מאכזב. הנדסת האנוש לא מדהימה ותפעול המזגן מהמסך קצת מעצבן. חוץ מזה מדובר ברכב מרווח ונוח. גם הבנזין וגם הדיזל מעולים.

האטקה לא ממש ספורטיבית. היא יותר נוקשה ומרוסנת אבל עדיין נוחה. המושב האחורי מרווח ונוח ולדעתי לא נופל מזה של הסיטרואן. הסיאט זריזה יותר ותהיה חסכונית מהסיטרואן בגרסת הבנזין.

MG HS יקר ב-20K מהתקציב שצויין.

לגבי ה-3008, יש ספקי 0 ק"מ שכן מפרסמים רכבים, איפה בדקת?

אני הייתי מעיף מבט באופל גרנלנד, אח לא תואם של פיג'ו 3008 וסיטרואן C5 איירקרוס. הוא מציע עיצוב סולידי יחסית אבל מאובזר היטב בשתי רמות הגימור ובעיקר זול משמעותית משני האחרים, בעיקר ב-0 ק"מ.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אטקה רכב לצעירים? 

מדובר בג'יפון משפחתי. זה שהוא זריז לא הופך אותו לרכב לצעירים. בשביל זה יש את הלאון.

ועם 150 כ"ס הוא אפילו חלש מרכבים אחרים בסגמנט כמו ספורטאז 1600 טורבו או c5/3008 עם מנוע 1600 בנזין. 

3008 בדגם האקטיב שמוצע באפס קילומטר חסרה מערכות בטיחות. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...