Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השקת ה DS4 החדשה


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב ראשון בסדרת השקות שתתבצע בשבועות הקרובים שמבוססות על פלטפורמת EMP דור שלישי,

הבאה בתור תהיה ה 308 דור שלישי ואח"כ אופל אסטרה וסיטרואן C5.

פרטים נוספים בהמשך.

  • אהבתי 2
פורסם

גם לדעתי העיצוב מאוד מוצלח, נכון לעכשיו הדגם הכי יפה של המותג.

מה שכן, השקה מאוד מפתיעה, אני חשבתי שהם יתמקדו נטו ברכבי פנאי ו-DS9 שמיועדת בעיקר לסין.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד חזית שהולכת לאיבוד.  לפחות שאר הצדדים קבילים ואפילו מרשימים.

פורסם

לא ציפיתי ש-ds יוציאו את הדגם הזה.

הם מילאו עכשיו את המשבצת בין ה-ds3 קרוסבק ל-ds7 קרוסבק.

 

תא הנוסעים נראה מעניין ומקורי.

העיצוב החיצוני מזכיר קצת את הסגנון של דגמי לקסוס העדכניים

 

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

 

פורסם

הרכב נראה לא פחות ממעולה מכל צד , עיצוב מרשים וצבע הנחושת פשוט מהמם.

מענין לראות את מפרט המנועים \ היברידי \ חשמלי אשר יוצע בארץ, מה שברור לחלוטין שעם כניסת טסלה התמחיר יצטרך להיות סופר מענין כאשר מודל 3 עולה פה 180K...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

מעריך שלא יגיע לכאן. המותג הזה מוציא מכוניות מקסימות, ל DS7 יש לטעמי אפילו מחיר אטרקטיבי, אבל גם היא לא ממש נמכרת בכמויות. DS3 אני רואה פעם בחודש וגם זה כי לאחד מהשכנים יש כזו. לא צריך טסלה כמתחרה בכדי להגיע למסקנה שאין טעם רב בהחזקת הסוכנות של DS בארץ.

פורסם (נערך)

וואוו! פשוט מהמם.

 

בכל הנוגע לעיצוב והשיק - אין על הצרפתים....אליפות.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

1. אני דווקא יכול להבין למה הם שמו דגם בין ה-DS3 ל-DS7. בהתחשב בכך שמדובר במותג יוקרה שרוצה להיכנס למגרש של הגדולים, במיוחד זה האירופי שמקובע יותר מאשר האמריקני, הדבר הנכון יותר הוא כנראה להתחיל "למטה". גם מבחינת השקעות בפלטפורמות ודגמים, גם מבחינת המחירים ללקוחות, גם מכיוון שזה שוק צומח של קומפקטיות פרימיום ובעיקר בגלל שהלקוחות הצעירים עדיין "גמישים" בתפיסת המותג שלהם. שאינדיווידואליות ושפת העיצוב השונה כל כך דווקא מושכת ולא מרתיעה אותם. 

2. המכונית תגיע לישראל, זה מתוכנן לרבעון האחרון ואם להסתמך על מה שאמרו בהשקה לעיתונות, היא תתומחר בין ה-DS3 ל-DS7 - זאת אומרת כל מספר בין 200-250 אלף שקלים אולי קצת יותר בהתאם לאבזור (המאוד עשיר). 

3. מה שלא ממש הבנתי, זה למה לא ניצלו את ההזדמנות להציג גרסה כל חשמלית שלה. DS מאוד בולטת בסבב הפורמולה E ומדגישה את זה לא מעט. למרות שאני מניח שהם רוצים לשמור את זה לשלב מאוחר יותר. 

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הפלטפורמה EMP 2 v3 לא תומכת הנע חשמלי טהור, לטענתם כרגע אין הצדקה להשקעה בהתאמה.
בכל אופן כרגע בפיתוח V4 למחליפת ה 3008 שכן תתמוך בהנע חשמלי טהור והעניין יבחן מחדש בעתיד.
אגב התשובות הללו ניתנו לגבי ה 308 דור 3 שתוצג בסביבות מרץ אפריל והיא התאומה של ה DS4.

  • אהבתי 1
פורסם

וולוו ולקסוס כבר יצאו מהסגמנט הזה (ct ו-v40) והחליפו את הדגמים האלה באופן לא רשמי בקרוסאוברים קטנים (ux ו-xc40).

אלפא רומיאו גם יצאה מהסגמנט הזה בלי שום מחליפה.

ככה שהצלחה כבירה אני לא ממש צופה לדגם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי אלפא רומאו יש שמועות חזקות לחזרה לסגמנט כלומר מחליפה לג׳וליטה על בסיס ה DS4, וזה אמור להיות מהר יחסית בגלל הדחיפות בהצלת המותג.

פורסם

טוב, אז אחרי הקוקומבוש של לאנוס, הכח החדש יהיה DS4 בוגר יותר ומודרני יותר. 

  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

 

פורסם
לפני 29 דקות, אלי55 כתב:

לגבי אלפא רומאו יש שמועות חזקות לחזרה לסגמנט כלומר מחליפה לג׳וליטה על בסיס ה DS4, וזה אמור להיות מהר יחסית בגלל הדחיפות בהצלת המותג.

כן, האלפא רומאו tonale, ג'יפון. חשפו את הקונספט ב2019. זה בטוח לא יהיה על בסיס הDS4 גם, זה דגם שתוכנן הרבה לפני.

×
×
  • תוכן חדש...