Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שני ילדים קטנים רק עוקפים אחד את השני במפגש.

כמעט נכנסתם בגדעון? אתם לא רוצים לדעת מה הייתי שובר לכם על הראש אם הייתם פוגעים בי בזמן השטויות שלכם. עם כל הכבוד.

מקווה להגיע היום. מצב טוב שאני בא.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש פצצה היום

הרכבתי את הריפודים החדשים יצא פצצה (נכון אור?)

בדרך לאנדריי עליתי על בור (ראו שירשור בטכני ), פנצר !

הגלגל התעקם והאוטו נוטה ימינה :\

בקיצור יאאלה שבוע הבא תגיעו !

Suzuki Jimny

פורסם

היה באמת נחמד היום.

האיביזה הצהובה של ספי ממש יפה וכנראה גם נוסעת בהתאם,וגם הגיע בחור חדש,MAYRUN (מירן) מהפורם,בחור שאני מכיר מלפני כמה זמן,אחלה ילד:-)

תבואו גם למפגשים הבאים!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

עידו, יצא באמת פצצות, תעלה תמונות.

בכיף, אם הייתה לי מצלמה דיגיטלית נורמלית (עם פלאש), הייתי מעלה !

ואפילו הייתי מראה לכם את הגלגל "כבודו "שהרס לי את הבריאות היום:evil:

בעצם, עשיתי תאורה בבאג'ז אז נלך לראות אולי ייצא משהו :).

Suzuki Jimny

פורסם

עידו,אין לך פאנצ'ר.

הג'אנט שלך התעקם וזז מהצמיג,בגלל זה ברח כל האוויר.

תביא ג'אנט מפירוק,יהיה בסדר...

בעצם איזה מידה אתה? יש לי רביעיית ג'אנטים מידה 13... אולי יתאימו לך...

דבר איתי באייסי

פורסם

עידו, הג'אנט שלך התעקם, צריך קצת ישור ואיזון ויהיה טוב, וחוצמזה אתה יכול לקחת ג'אנט מהטיפו הנטושה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
יוסי, אל תשחק אותה גנגסטה, זה לא תופס אצלנו

עידו, יצא באמת פצצות, תעלה תמונות.

אני לא משחק אותה גנסטר! אני לא מחפש לעשות שום רושם על אף אחד בניגוד אליך (כמעט פגעתם באוטו של גדעון?).

אני יכול להבין תאונת בגלל תמימות. אבל שטויות תעשה בבית שלך לא לידי.

עידו אני מקווה שזה רק הג'אנט. לאחר ההחלפה האוטו נוטה ימינה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אור לא עשה כלום,זה אני,וגם אני לא עשיתי שום דבר.

הייתה מכונית שנדחפה לנתיב שלי,היא לא ראתה שאני נכנס לנתיב,הייתי חייב לברוח ממנה אז עברתי ברווח צר בין גדעון למכונית ההיא,וזהו...

פורסם
אותה הג'אסטי, אל תדאג איתי...מדובר על הסיפור מלפני חודש.

אותה ג'אסטי עם מפלג נוזל ?:wink:

(השעה משפיעה עליי)

שבת שלום

Suzuki Jimny

פורסם

יוסי, פעם אמרו לך לא לדחוף את האף שלך לעניינים שאתה לא מעורב בהם ולא מבין מה היה בכלל ?

לא היה פה שום משחק, אני נסעתי לפני כולם, אורן רצה לעבור נתיב ולעמוד ליד גדעון, הייתה מאחוריו ג'אסטי, דבוקה לו לתחת, והיא עברה נתיב ביחד איתו, מה שכנראה הלחיץ אותו והוא נתן בגז כדי לברוח ממנה והיה מעט קרוב לגדעון.

אז זהו, אין כאן שום משחק, רק טעות אנוש של האדון בג'אסטי ההיא (זה לא הייתי אני, אני בכלל כבר הייתי באנדרי כשקרתה התקרית).

וסתם אם כבר מדברים על טעויות כאלו:

בעבר, נסעתי עם חבר באיילון ברכב שכור ששכרנו לשבוע ימים, הוא נהג, מהירות פי 2 מהמותר שם לערך, בא לעבור לנתיב השמאלי לשם ביצוע עקיפה של מאזדה 6, והופ גם המאזדה עוברת ביחד איתו, כשהוא כבר למעשה מאיץ לתוך העקיפה, הוא בלם בחוזקה והוריד הילוך, ברח לשוליים, איכשהו זה נמנע, באמת בנס.

בקיצור יוסי, תאמין לי שאני ואורן לא משחקים, אין לנו מה לשחק בכלל, אני יכול לעקוף את אורן וה-106 שלו גם בריצה, הוא עדיין לא למד להשתמש בה כראוי, והוכחתי לו את זה כבר לא מעט פעמים.

בברכת שבת מהנה על חוף הים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ותיקון אור,הג'אסטי לא היית מאחוריי,היא הייתה בנתיב השמאלי ביותר,ואני באחד לפני הימיני ביותר,גדעון היה מלפניי,עברתי נתיב אחד שמאלי,אחרי זה הג'אסטי ההיא (שנסעה איתי במקביל) שניה אחרי שאני נכנס לנתיב החליטה גם להיכנס,כנראה לא ראתה אותי,לא יכולתי לחזור לנתיב שלי כי גדעון כבר בלם כי היה כתום,המוצא היחידי היה להאיץ ולעבור במרווח הקטן מאוד שעברתי בו...שבין בג'אסטי ההיא לגדעון,סביר להניח שעם הייתי בולם ...

וזהו,לא קרה כלום... ופעם הבאה נהיה יותר זהירים.

• תוכן חדש...