Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4000 לא פוגע בכלום במיוחד שזה לא כל הזמן במקסימום קצת יותר צריכת דלק ורעש.

ההפך לפעמים זה בריא לתת לאוטו להתאמץ הרבה אחרי תקופה שהוא בקושי נסע/נסע רק בעיר ולאט. קוראים לזה Italian tuneup, במיוחד זה טוב נגד הצטברות בוצה ופיח במנוע.

אבל כמו שאמרתי לפעמים לא כל הזמן.

• אהבתי 1
פורסם

אני גם עם רכב בעל גיר רציף (ניסאן ימך שמם),

אחרי חצי שנה של בעלות על הרכב ועוד כמה שנים על אטראז'ים צבאיות הבנתי שסל"ד גבוהה זה הלחם והחמאה של הרכבים האלה.

פשוט אין ברירה אחרת.

באטראז' בצבא זה בכלל מגיע למצב שיש 2 מצבי נהיגה או 1000 סל"ד בעמידה או 5000 סל"ד כדי להזיז אותה.

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 13 שעות, icc כתב:

אולם זה הרכב היחידי שנהגתי עליו עד כה אז אולי אני צריך לנסות משהו אחר כדי להבין זאת

הקורונה נחמדה, היא נועדה להביא אותך מנקודה א לנקודה ב ביעילות ובאמינות ובעיקר בלי דרמה והיא עושה זאת מצויין.

אתה צריך לנהוג על רכב אחר בשביל שתהיה לך נקודה להשוואה ואז תבין כמה הקורולה משעממת לנהיגה וזאת לא חייבת להיות ב.מ.וו m3 אלא מספיק לקחת מאזדה 3 לאותו כביש מפותל שהרגע נסעת איתו בקורולה בשביל להבין זאת, מצד שני זה מה שרוב האנשים מחפשים כשהם קונים רכב כאמצעי לשינוע אנשים ממקום למקום.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 שעות, GABIUBOGI כתב:

באטראז' בצבא זה בכלל מגיע למצב שיש 2 מצבי נהיגה או 1000 סל"ד בעמידה או 5000 סל"ד כדי להזיז אותה.

הייתי כמה ימים עם ספייס סטאר מהשכרה, אוטו עם 50 אלף קילומטר. זוועה. ההרגשה הייתה שהגיר מחליק כל הזמן שמנסים להאיץ, כמו קטנוע שכור במזרח.

פורסם

אם אתה מדבר על הרציפה כמו שלי אז מומנט מקסימלי ב4400 וכ''ס מקסימלי ב6400, על הנייר זה נתון לא טוב אבל בגלל שהרכב לא כבד מדי ויש לו הספק מכובד הוא מושך יחסית טוב כבר ב3000-2500 סל''ד

מתחת לזה אין יותר מדי כוח

• תוכן חדש...