Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשות המשפחה שלי קורולה עם הגיר הרציף 2017

וכרגע אני משתמש בה לפעמים

ומדי פעם אני מעלה את מד הסלד בנסיעה ל3000-3500 ואפילו לפעמים 4000-4100 בנהיגה קצבית וכיפית

הסל''ד המקסימלי של המנוע הוא 6700

עד כמה זה פוגע באמינות המנוע/גיר?

בגלל הגיר הרציף אני בתכלס יכול לנסוע נסיעות שלמות בלי לעקוף את ה2500 אבל זה לא כיף :)

אני עושה את זה לפעמים אבל לא יותר מדי, שאר הנהגים ברכב מהמשפחה נוהגים כמו סבתא

אשמח למידע

פורסם

נסיעה על 4000 סל"ד בקורולה לא פוגעת באמינות הרכב, סתם גורמת לרעש לא נעים לנוסעים בתוכה, מעלה צריכת דלק ואולי מתחילה צריכת שמן קטנ, שבדרך כלל לא קיימת.
ניידות משטרה עוברות מעל 400 אלף קילומטרים ברכבים האלה, בנהיגה ללא רחמים . הרכיב שמשבית אותן בסופו של דבר זה הגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

נסיעה על 4000 סל"ד בקורולה לא פוגעת באמינות הרכב, סתם גורמת לרעש לא נעים לנוסעים בתוכה, מעלה צריכת דלק ואולי מתחילה צריכת שמן קטנ, שבדרך כלל לא קיימת.
ניידות משטרה עוברות מעל 400 אלף קילומטרים ברכבים האלה, בנהיגה ללא רחמים . הרכיב שמשבית אותן בסופו של דבר זה הגיר.

גם הרכב הקודם שלנו היה קורולה, הלך גיר ב120 אלף ק''מ והייתי מאוד נגד קניית טויוטה שוב אבל לא הקשיבו לי

פורסם

מה השנתון של הרכב הקודם עם תקלת גיר?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לומר את האמת עם כמה שמסתלבטים על הקורולה כרכב עלוב ולא כיפי הוא די זריז וכיפי לנהיגה, וב3000-3500 סל''ד כבר מושך מספיק טוב בעיר

אולם זה הרכב היחידי שנהגתי עליו עד כה אז אולי אני צריך לנסות משהו אחר כדי להבין זאת

Just now, Buki כתב:

הגיר לא הלך בגלל נסיעה ב 4000 סל"ד מדי פעם. 

הגיר הרובוטי הנוראי שהיה בקורולות

לפני 2 דקות, vladclar כתב:

מה השנתון של הרכב הקודם עם תקלת גיר?

2008

פורסם
לפני 10 דקות, icc כתב:

הגיר הרובוטי הנוראי שהיה בקורולות

עדיין הוא לא הלך בגלל נסיעה ב 4000 סל"ד  ובכל מקרה אין קשר לדגם 2017.

וכן בהחלט צריך לנהוג במכוניות אחרות כדי לקבל בסיס להשוואה :-)

פורסם (נערך)
לפני שעה, vladclar כתב:

הגיר הרציף מסוגל להגיע לק''מ כזה?

מפתיע האמת שמעתי עליו רק דברים רעים מבחינת אמינות

הגיר בדור החדש של הקורולה עוד יותר בעיתיים

מה בדבר האמינות של המאזדה 2 החדשות אם מישהו יודע לומר?

יש בעיות?

עריכה אחרונה על ידי icc
פורסם

היו מקרים של תקלות גיר רציף של טויוטה, מדובר בתופעה נקודתית . הגירים שיש בניסאן, למשל, בדגמים ושנתונים מסויימים מתקלקלים יותר.
יש לא מעט רכבים מיצרנים שונים ( סובארו, מיצובישי , הונדה ועוד ) עם גירים רציפים, חלקם יותר אמינים חלקם פחות.

פורסם

כל רכב נועד גם לעבוד בסל"ד גבוה,

כל עוד מדובר בסל"ד נורמטיבי ולא בקצה הסקאלה, אין בעיה, אם אתה מאמץ את הרכב יתר על מידה (מעל 4,000 סל"ד) אז כדאי לבדוק צריכת שמן וכו' לאחר מכן.

אבל לדוגמא רכבי מיני עם מנועי 1.0 או 1.2 לרוב בבינעירוני יהיו על 4,000 סל"ד.

פורסם

מה יגידו מיאטות שחיות על 5-7 אלף לכמה דקות במסלול. 

לא יקרה כלום לרכב. 

תדאג לא להכנס במדרכות/גדרות/לסכן אחרים והכל בסדר. 

שום דבר לא יקרה גם אם תזרוק טיפה תחת בכיכרות,תיהיה רגוע. 

מדבר על הרכב כמובן.

תדאג שאתה יודע מה עושה מבחינת נהיגה.

• תוכן חדש...