Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אני יודע..

אני לא יודע איפה הנקודה. בגלל זה אני צריך לנווט לשם... 

אמרתי כבר מקודם אני מחפש משהו מאוד ספציפי.

פורסם

לא הבנתי היכן אתה מסתבך.

יש לך קואורדינטות ברשת ישראל חדשה? יופי. תיכנס לעמוד ענן. תתגלגל עם העכבר עד שתגיע לקואורדינטה שלך. שים לב שערכי הקואורדינטות הם במטרים, כך שזה מאוד ברור ואינטואיטיבי. הערך הראשון הוא בכיוון מזרח (ציר x), והשני בכיוון צפון (ציר y). תנוע צפונה ומזרחה כמה שצריך. כשתגיע לנקודה עם העכבר, תבחר בעמוד ענן בתצוגה המתאימה והוא יראה לך בקואורדינטות גיאוגרפיות. נורא פשוט ולוקח דקה כולל הפסקת קפה באמצע.

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעה, arik100 כתב:

תודה אני יודע..

אני לא יודע איפה הנקודה. בגלל זה אני צריך לנווט לשם... 

אמרתי כבר מקודם אני מחפש משהו מאוד ספציפי.

לנקודה חד פעמית הנה אתר שיתן לך תרגום (קצת יותר קל מעמוד ענן)

נניח שיש לך את הנקודה: 220700 631300

תכנס לכאן https://epsg.io/transform#s_srs=2039&t_srs=4326 ותקבל:

31°46'27.991" 35°13'3.502"

תעתיק את זה לגוגל וקיבלת מה שרצית.

• רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

כל תוכנת gis תוכל להמיר מסלול או רשימת קואו. כפי שאמרו כאן arcmap של esri תתן מענה מצוין אבל היא לא חינמית. יש את האופציה של QGIS שהיא open source ותומכת בכל מערכות הקואורדינטות. תתקין על pc פתח את הקובץ שלך ותבצע reprojection  (המרת היטל) שאתה מעוניין.  אתה יכול להתקין גם globalmapper אני חושב שבשבוע ניסיון תוכל לקבל פונקציונליות מלאה 

• תוכן חדש...