Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מקירות החדרים בדירה שלי, קיר אחד משותף לחדר של שכן עם ילד קטן שמשחק פורטנייט מ7 בבוקר (מעיר את התינוק שלי).

מעוניין לבודד את הקיר עם קיר גבס, השאלה מה כדאי שיהיה הבידוד בין הקיר לקיר גבס?

צמר סלעים? חלק אמרו לי להוסיף גם זכוכיות. המלצות? תודה

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

גבס פחות מתאים.

אתה צריך לחפש מחיצות כבדות יותר כמו צמנט בורד.
בין לבין יש הרבה חומרים כתלות בתקציב שלך שאפשר לשים על הקיר להוריד את המעבר של הרעש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מדובר על קיר באורך של כ 3 מטר.

אני מעוניין להפחית כמה שיותר את הרעש (יכול להשקיע עד 2K בחומר)

מה ההמלצות?

פורסם

זה תלוי גם בסוג הרעש שאתה מנסה להעלים אויותר נכון תדר. טיפול בתדרים נמוכים שונה מטיפול בתדרים גבוהים.

אולי להציע לילד של השכנים לקנות אוזניות גיימיניג?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה לא הרעש של המשחק, הוא פשוט ממש צועק למיקרופון שלו (דיברתי עם אמא שלו, זו דירה שכורה מחר יכול לבוא מישהו אחר ואז שוב פעם) אני מעדיף להשקיע כמה שקלים ולסיים עם זה, אז בגדול זה תדרי קול של דיבור\מוזיקה

פורסם (נערך)

דווקא לפי הרשום כאן, מערכות בשילוב גבס (ככל הנראה עם מרווח אוויר)  יכולות לתת פתרון אקוסטי עדיף מבלוק/בטון.

https://www.rotenberg1929.co.il/he/Soundproofing/מחיצות-אקוסטיות

"פתרון" מעט שונה. אם אפשר להציב על הקיר הזה ארון בגדים, אולי עם מעט חומרי בידוד עליו הוא יוכל לעשות עבודה לא רעה. 

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • תוכן חדש...